2013. március 17., vasárnap

Világmeditáció vasárnaponként 21 órakor

 

Minden Vasárnap este 21 órától világmeditáció ma este is képzeljük el, hogy a nagyhatalmak a Cabal tagjai mind eltávoztak a földünkről !

Mentális képet kell alkotniuk arról az új világról, amelyben szeretnének élni!Kollektíven képzeljük el ma este 21 kor hogy egy békés,harmonikus világban élünk a földi mennyországban. 
Ehhez elég lesz 10 perc is csak egyszerre hangolódjunk rá. 

Képzeljük el milyennek szeretnénk látni.. Rajtunk áll tehát, hogy akár már a tavasz folyamán megteremtsük azt a csodát, amit eddig külső segítséggel vártunk. Még egyszer hangsúlyozva, hogy ehhez minden erőnk és képességünk megvan, olyannyira, hogy a világmindenség minden fejlett lénye eddig is minket csodált, hogy ezt az egyszerű isteni képességet eddig miért nem használtuk a világunk jobbá tételére? A Teremtő viszont éppen azért ruházott fel bennünket Önmagával, a teremtés képességével, mert nagyon szeret minket, és azért is, hogy az ő példája nyomán a jót továbbteremtsük. 

Amikor vizualizálsz elképzelsz valamit, amit akarsz és érzed az örömöt, MINTHA EZ MÁRIS MEGTÖRTÉNT VOLNA, meg fog nyilvánulni. .Ha több ember összpontosít, erősebb energiát kap. Az energia amit az emberek csoportja küld ki megsokszorozza magát, erősebb lesz, mint amit az emberek egyenként összeadva kibocsátanak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése