2013. március 7., csütörtök

Szent Térben élni: Az Új Valóság - Mihály Arkangyal 03.04.


Üzenet Mihály Arkangyal-tól Celia Fenn közvetítésével

2013. március.04

Az Új Föld energiái 
Március 2013

Szent Térben élni: Az Új Valóság – Csillagmagok és Csillagtáncosok

Szeretett Fény Családunk, tudjuk, hogy nagy körültekintéssel próbáltok meg létezni ebben az Új Valóságban, az Új Térben és próbáltok alkalmazkodni az új energiákhoz. A 2012-es Portálon való áthaladás óta még mindig egy instabil állapotban vagytok itt a „másik oldalon”, hogy úgy mondjam. Vannak közöttetek olyanok, akik számára ez egy nagyon ingatag időszak, még a kis dolgokat is felnagyítva érzékelik és próbálják megtalálni az érzelmi és fizikális egyensúlyukat ebben az Új Valóságban. 

Igen, Kedveseim, ebben az új 5. Dimenziós Valóságban úgy tűnik, hogy a Régi Valóságotok „szűrői” és „fátylai” eltűntek és minden sokkal intenzívebben nyilvánul meg, valahogy minden sokkal közvetlenebb és minden arra ösztönöz benneteket, hogy Választásaitokat és Döntéseiteket abban az adott pillanatban hozzátok meg, amely erre késztet titeket. Többé nem lökhetitek el, nem várhattok a megoldatlan érzelmi ügyekkel, minden arra utal, hogy az Adott Pillanatban kell összehangolódnod azzal és megoldanod azt. Nem élhetsz a múltban, sem a jövőben, az ITT ÉS MOSTBAN kell lenned, éberen figyelve a felmerülő új dolgokat és teendőket és azt, hogy milyen döntéseket/választásokat kell hoznod az Idő Áramlatában és Térben. 

Kedveseim, ahogy minél jobban hozzászoktok ehhez az új Intenzív Isteni Fény Áramlathoz, ezáltal megtanuljátok majd , hogy hogyan tudjátok tartani az egyensúlyotokat valamint hogyan tudtok növekedni ebben az Új Valóságban.
A legfontosabb dolog, amit tudatosítanotok kell magatokban ebben az 5. Dimenziós Valóságban, hogy ez az Összekapcsolódás Birodalma és Szövetsége, ahol MINDEN dolog és létező be van kapcsolva az Élet Áramlatába. Már nem a dualitás világában éltek, nem a régi keretek között, ahol mindent kategorizáltatok és minden felett ítélkeztetek. Ebben az Új Valóságban elkezditek észlelni, hogy Minden Szent, mert Minden, valamilyen módon Isten Fényének a megnyilvánulása. A Föld Szent, Te Szent vagy és az Életed is Szent. Szent Térben élsz és Szent Energiát lélegzel be. 

Kedves Fény Testvérek, mindez nem azt jelenti, hogy körülnéztek és mindent másképpen tapasztaltok, mint ahogyan eddig volt. Csak engedd meg magadnak egy pillanatra, hogy átérezd azt, hogy Minden, ami létezik, az az Isteni Teremtő Intelligencia kifejeződése, Minden az Isteni Rend szerint működik és fontos jelentéssel bír.

A Régi Valóságban egyszerű volt a dolgokat Fény ill. Sötétség , Jó és Rossz címkékkel ellátni, de amint így kategorizáltatok, megteremtettétek ezzel az adott minőség létezését. Abban a pillanatban, ahogy megteremtetted a „sötétség” kategóriát”, megteremtetted a hozzá tartozó energiát is. Tehát így jött létre. Abban a pillanatban, ahogy elengeded a Dualitás mintáit, megszünteted a fény és sötétség játszmáit is és így készen állsz arra, hogy megérezd, hogy Minden egyazon Szent Térben létezik. 

Belépés a Szent Térbe

A Szent Tér akkor válik érzékelhetővé számodra, ha kilépsz a Dualitás világából, teljes összeköttetésben vagy a Felsőbb Éneddel és a Lelkeddel és ezzel belépsz egy Magasabb Tudatosságba abban a folyamatban, amit ti úgy neveztek, hogy Felemelkedés.
A Szent Tér nem egy olyan valami, amit magadon kívül kell keresned, ebben az Új Valóságban ez legelső sorban Benned van. Ezt a Szent Teret a szívedben kell legelőször megtalálnod és utána leszel képes arra, hogy a Világban is megteremtsd. Igen, megteremted vagyis létrehozod a Szent Tér lenyomatát a Világban. Tehát nem keresned kell azt, hanem Te magad vagy a Szent Tér Fény Kódjainak a közvetítője. És megérted majd, hogy a Szent Tér egyszerűen az a hely, ahol az Isteni Fény Feltétel Nélküli Szeretetként és Együttérzésként nyilvánul meg.
Szeretteim, menjetek be a saját Szent Szívetekbe és keressétek meg ott az Isteni Szeretet Lángját, azt a Tüzet, mely mindannyiótokban ott lobog. Itt az idő, hogy megtaláljátok Igaz Önvalótokat és ezáltal a Szent Teret. Ha úgy szeretnéd, akkor alkoss egy Kristály Templomot a Szíved Terében, a saját Szent Tered megtestesítőjeként, a belső Fényed és Harmóniád Szentélyeként.

Ha megpihensz ebben a Térben, akkor érezni fogod, amint összekapcsolódsz az Isteni Szeretet benned lévő Lángjával, majd átviszed ezt a Lángot a Fénytestedbe és onnan kiterjeszted a külvilágba.

És akkor képessé válsz arra, hogy megteremtsd a Szent Teret. /kívül/ Megteremted az Isteni Fény és Szeretet energiájának lenyomatát a környezetedben. Ezzel Te magad a Szent Tér Élő és Lélegző Energiájává válsz és bármerre mész, ott aktiválod a Szent Teret. Az otthonodban, a munkahelyeden, közösségekben, a városodban, ahol élsz, és magán a Földön. Minden Szent Térré válik ezáltal, mert Te magad vagy a Szent Tér és a benned lévő Energia rezgése és hatása Minden Egyes Teremtésre hatással lesz. 

Kedveseim, amint megérzitek ezt az energiát és annak visszatükröződését, akkor ugyancsak érezni fogtok egy Mély Öröm energiát, amely a Szent Tér Energia Közvetítésének ugyancsak része. 

A Fény és Sötétség kettősségének elhagyása….. a Szent Tér. És üdvözölni fogjátok a Szent Teret magatokban és másokban egyaránt!

Szeretteim, amint ez az energia elkezd megnyilvánulni rajtatok keresztül, akik az Útmutatók és Úttörők vagytok, akkor fogják a Földet az átalakulás virágai igazán elborítani. De amíg sokan közületek a dualitás világába vannak bele ragadva és a sötétség ellen folytatnak harcot, mint legfőbb spirituális tevékenység- addig nincs hely /bennetek/ a Magasabb Tudatosságba való emelkedésnek , nem tudtok kiterjedni a Szent Térbe és nem tudtok Szent Teret létrehozni mindaddig, amíg a Föld önmaga nem válik azzá a Szent Térré, amire mindig is tervezve volt. 


Kedveseim, a Föld nem „börtönnek” vagy „iskolának” lett megteremtve, ahol ti számkivetettként kell hogy éljetek vagy „tanulnotok” kell addig, amíg el tudtok menekülni és haza. mentek. A Föld egy értékes ékszer, amely egy Kollektív Projektnek lett létrehozva, a Teremtők Művészi Munkájához és Művészeknek, akik a Lélekkel dolgoznak. Annak a privilégiuma, hogy a Földön lehettek és résztvehettek az Evolúció Táncában ebben a Szent Térben, az egy Hatalmas Áldás számotokra. Ahhoz, hogy megtapasztalhassátok, meglássátok a Szent Teret, ami maga a Föld, mindössze annyi a dolgotok, hogy életre keltsétek Magatokban a Szent Teret és a Szeretet Isteni Lángját. 

Csillagmagok és Csillagtáncosok – Evolució és váltás…
Kedveseim, ahogy haladtok bele ebbe az Új Valóságba és tudatába kerültök annak az Magasabb Tudatosságú Ember Angyalnak, akik valójában vagytok, elkezditek majd érezni és megtapasztalni az élet energiáját egy más formában.

Amikor elkezdtetek felébredni, elkezdtetek emlékezni arra is, hogy ti valójában csillagmagok, vagy ahogy ti szeretitek mondani „csillaggyermekek” vagytok. A Csillagokról jöttetek a Földre, egy meghatározott céllal, melyet ti küldetésnek neveztek. Mindig is jó móka volt számotokra, hogy megpróbáltátok kitalálni, hogy melyik csillagrendszer volt a tiétek, hol volt az otthonotok a sok Csillag között.

Most mi elmondjuk nektek, hogy mielőtt bármelyik csillagrendszer is az otthonotok lett volna, ti csak egyszerűen Csillagtáncosok voltatok. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy Tiszta Fény és Energia voltatok, Tiszta Tudat és a Kozmoszban a Teremtés Zenéjére táncoltatok. A Teremtés Nagy Táncának részei voltatok és egyszerűen csak áramoltatok a Teremtés Zenéjével. Az Isteni Fény Csatornái voltatok, ami rajtatok keresztül nyilvánult meg. Tehát Kedveseim, mielőtt bármi küldetésetek lett volna, az volt a feladatotok, hogy kifejezzétek az Isteni Fényt és Táncoljatok a Teremtés Zenéjére.

Megpróbáljuk ezt másképpen elmagyarázni….. amikor belépsz a Csillagtáncos energiájába az Isten vagy az Isteni Női Energia egy aspektusát fejezed ki. A Csillagtáncos együtt áramlik a Fénnyel és egyszerűen felveszi a Fény és a Zene impulzusait és táncol vagy megengedi, hogy a Fény táncoljon át rajta. 

A Csillagmagok, akik „női vagy férfi fókuszukat” a speciális küldetésre és az ezzel járó kötelességekre helyezik, ők az Isteni Férfi aspektus kifejeződései, akiknek az aktív teremtés és végrehajtás a feladatuk a materiális világban. 

Természetesen ők ketten nem különállóak, hanem együtt táncolják a Gyönyörű Kozmikus Ikerláng Táncot, ahol a Csillagtáncos együtt áramlik a Kozmikus Fény Energiájával és ezt az energiát Életfeladatában vagy Küldetésében Csillagmagként nyilvánítja meg. A két energia egyesül és megnyilvánítja az Isteni Fény Yin / Yang minőségét.
Kedveseim, ebben az Új Valóságban elkezded majd megérezni a „Kozmikus Identitásodat” , ahol a Csillagtáncos és a Csillagmag energiája összekeveredik és rajtad keresztül nyilvánul meg, a Föld-i Járműveden keresztül, ebben a Szent Térben, amit úgy hívnak, hogy Föld. Megtanulod, hogy hogyan áramolj együtt a Fénnyel és a Szeretettel, hogyan légy aktív és felelősségteljes része a Teremtésnek és az Új Valóság Szent Téren keresztül történő manifesztálásának. 

Sok Örömet kívánunk nektek az Élet Táncához!
Fordította: Noe Ágnes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése