2013. március 10., vasárnap

Beszámoló a március 10-ei tüntetésről


Egy kép a devizahitelesek vonulásáról Budapesten.
A média híradásaival ellentétben jól látni, hogy nem csak pár száz vagy ezer demonstráló volt!

 Kb. 5-6 ezer ember vonult!


Beszámoló

Köszönetemet szeretném kifejezni mindenkinek aki részt vett a tegnapi rendezvényen. Félelmetes látvány volt a hosszú tömött sorokat látni, ahogy vonultunk a rádióhoz.

Én teljes sikernek könyvelem el és példaértékűnek a szervezetek együttműködését. Bár itt-ott elvétve lehet olvasni megosztásról és megosztottságról, de a tények mást mutatnak, egyre nagyobb összefogást és ezt már nem lehet letagadni.


A rádiónál kínosan ügyeltek arra, hogy a nevem ne hangozzék el a beolvasott közleményben. Ezt köszönöm nekik, mert megerősít abban, hogy jó úton járok.

Arra kérek mindenkit aki részt vett az eseményen, hogy tartsa az ott tett fogadalmát. Erősítse és ne gyengítse a mozgalmat. Akik ott fogadalmat tettek, azokat már felelősség is terheli a nemzet megmaradásáért vívott harcunkban és már ők is igazi harcosok, mindenki a maga módján és lakóhelyén.

Ha azt észlelik, hogy a közösségi portálokon lejárató vagy rágalom hadjáratot indít az ellenség, akkor nagy számban ki kell nyilvánítani az ellenkezőjét. Nem kell senkinek ellentmondani, mert mi nem valami ellen, hanem valamiért cselekszünk és ez az ami legyőzhetetlen.

Április 21.-én ismét találkozunk a Hősök terén, de addig rengeteget kell dolgozzunk.

Számomra egy élmény volt a tegnapi nap, az élő történelem egy darabja. Az egyöntetű, közfelkiáltással elfogadott felhatalmazás, a Történelmi Alkotmány helyreállítására olyan távlatokat nyit az eddigi harcunkban, olyan reményt keltő bizakodásra ad okot, hogy minden kétséget kizáróan hiszem azt, hogy a győzelem csak idő kérdése. Minden kifosztott ember kártalanítása csak idő kérdése.

Ezer köszönet a szervezésben aktív szerepet vállalóknak és minden megjelentnek, jó volt Önökkel találkozni és Önökkel lenni. Igyekszünk mihamarabb közzé tenni a videó felvételeket az eseményről, hogy minden részletében megismerhessék az ott történteket, azok is akik nem tudtak személyesen részt venni, mert a média ismét hozta a formáját és kifordítva tálalja a dolgot.

Ahhoz, hogy mi is tiszta képet kapjunk az emberek véleményéről, kérem Önöket, akik jelen voltak, hogy az internet segítségével is, a közösségi oldalakon osszák meg véleményüket, adjanak hangot benyomásaiknak, hogyan értékelik az eseményt, mert az a tapasztalat, hogy akinek tetszik az hallgat róla, akinek meg nem tetszik, az hangosan kiabál.

Ismerje fel mindenki, hogy itt most elsősorban egy információs háború zajlik és ebben Önök a honvédek. Önöknek igen hatékony fegyverük van, a hangjuk. Hallassák hangjukat, írják le véleményüket. Ebben tudnak segíteni. Sokan, sokszor kérdezik, hogy miben tudnak segíteni? A leghatékonyabban ebben tudnak segíteni, hogy a valótlan állításokat elfedik azzal, hogy a valóságot hangosabban és többször kimondják vagy leírják.

Kásler Árpád

Kelt, Gyulán 2013.03.10.

http://kaslerarpad.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése