2013. március 20., szerda

Le tudnánk győzni....


 Együtt Egy Jobb Jövőért
FODOR SÁNDOR ÜZENETE
HÁLÁS KÖSZÖNET ÉRTE!

MINDENKIHEZ !!!!!

Nem tudok játszani a szavakkal és nem tudom szépen csokorba szedni, még a virágot sem. Amit leírok, azért írom, mert nem tudom szó nélkül hagyni az országom, nemzetem, családom, barátaim, ismerőseim, szomszédjaim kifosztását, hazugság áradatban és félelemben tartását.

Nem tudom szó nélkül hagyni, de sajnos nem tudok odamenni mindenkihez, megrázni a vállát, hogy ÉBRESZTŐ, mert amíg alszol kirabolnak, még az ágyad is ellopják alólad és mire felébredsz már csak rabszolga lehetsz saját szülőföldeden! 

Nem vagyok belügyminiszter, hogy SMS-t küldjek mindenkinek. „ Ha nincs nyitva a szemed, nyisd ki, lásd mi zajlott, zajlik körülötted! Most már ülj vissza saját autódba és vezesd az úton!” 

A felébredés jele, ha észreveszed, hogy átb@sztak Téged, mint sz@rt a palánkon! A legnagyobb megtévesztés a megosztás volt! Sajnos odajutottunk, hogy ezzel a vírussal annyira megfertőztek minket, hogy szinte „gazdaállattá” váltunk , szórjuk a vírust és mi osztjuk meg egymást, saját magunkat. Vagy, már a sok vitába, politikai csűr-csavarba belefáradtunk és közönyössé váltunk. Mind a kettő mély kómát eredményez a valóság érzékelésében.

Milyen egyszerű példa volt az összefogás erejére és a tenni akarás vágyára, a majdnem tömeges tragédiát okozó hóvihar? De miért kell egy természeti csapásnak történnie az ébresztéshez? Miért alszol vissza? Miért nem látjátok a másik csapást, melyet az általunk választott, állítólag minket képviselő uraktól kapunk az arcunkra! Mégpedig az összestől, mert ha más bűnük nincs is, de a megosztás a széthúzás bűnét mind elkövette és a mai napig megteszik. Miért nem veszed észre, hogy ez szintén tömeges tragédiát okozott eddig és okoz most is? Az eredményét mindenki láthatja.

Tudom. Mindenkinek meg van a saját problémája és azt igyekszik megoldani. Csak a baj ott van, hogy ezt egyedül teszi! Kérdezem. Ha mindenkinek lett volna hólapátja, egyedül kijutott volna-e a hó fogságából? Nem. A kiszabadulást az összefogás hozta! Ja és nem jogi útvesztőkkel dolgoztatok, hanem lapátra tettétek a probléma okát, a havat.

Miért van az, hogy csattanósnak kell lenni a pofonnak, hogy észre vedd? Miért van, hogy csak a természet „arcul csapására” mertek összefogni? Miért nem veszitek észre, hogy magatok alatt vágjátok a fát a semmit tevésetekkel? Miért nem együtt védjük meg az „erdőinket”, a totális kipusztítástól? Műanyag erdőnek nincs illata és madár sem fészkel benne!

Nem akarok megbántani senkit sem. Tudom, még ha nem is vallod be. Félsz, rettegsz, hogy elveszítheted a meglévő, még meglévő vagyonodat, bármidet. Ám ismerd el, ezzel tartanak sakkban! Csak annyit kérdeznék, így biztosan nem veszítheted el? Biztosan nem tehetnek így ellened semmit sem? Szerintem, akkor veszik, el amikor akarják! 

Tudod? A betegséget is még a kialakulása elején lehet könnyebben gyógyítani. Ha elérsz egy bizonyos fokára, már nem valószínű, hogy visszafordítható lesz. Térj már észre ember! Merjél már kiállni mások és saját jövőd érdekében! Mit számít az, hogy melyik pártnak voltál a tagja vagy melyikkel szimpatizálsz! Mi jót kaptál tőle? Maximum, hazugság áradatot, ígérgetést a választások előtt és köszönő levelet a választás után! Na, ezután is csak ezt várhatod! 

Közben, míg valamilyen vezérnek vagy pártnak hittél, összevesztél a gyerekkori barátaiddal, szomszédoddal és családtagjaid közül egy jó néhánnyal, az általuk kialakított hazug ideológiák és megtévesztések miatt. Nem a volt barátod és családtagod a hibás ebben és nem is Te! Hanem a mesterkélt megosztás!

Ezt az akadályt is, mint a hóakadályt is, le tudnánk győzni.
Nem kell hozzá még lapát sem! Csak mindenki a SZÍVÉT és az egymás iránti SZERETETÉT hozza magával ismét! Hidd el ezt a harcot ezekkel a „fegyverekkel” tudjuk győzelemre vinni! De ehhez nem elég otthon, seggen ülve maradni, úgy nem megy, az kevés! Ehhez LÉTSZÁM kell! Ezt felállva kel
l megtenni

KÉRLEK, ÁLLJ FEL ÉS CSELEKEDJÜNK EGYÜTT !

Szeretettel, Fodor Sándor
 
 Hozzászólás az fb-n: Hát én is ezt kérdezem. Mi kell ahhoz, hogy valaki felismerje, hogy tényleg itt a farkas!!!:" Miért van az, hogy csattanósnak kell lenni a pofonnak, hogy észre vedd? Miért van, hogy csak a természet „arcul csapására” mertek összefogni? Miért nem veszitek észre, hogy magatok alatt vágjátok a fát a semmit tevésetekkel?" Én egyfolytában ezt kiabálom, de nem hiszik el!! Facebook-os gombolyagos kiscicák, rózsacsokrok és bölcs idézetek fogságában mindenki biztonságban érzi magát..
 

1 megjegyzés:

  1. http://koshkinga.eu/arkangyal-uzenet/ Ez is hasonlóról szól. El kell érnünk a szívekig, felrázni sokakat. Akiket csak lehet.

    VálaszTörlés