2013. március 20., szerda

Ünnepeljetek hát - Aisha 03.20.



 

Tom Fodor fordítása
Aisha TK - 287 - márc 20

Itt vagyunk hát kedveseim, eljött az öröm és ünneplés napja. Közületek sokan ezt a napot igen hamar kezdték, még az éjjel sötétje alatt, hiszen heves energiák látogattak meg az alvás során. Az elkövetkező órákban és napokban még számos ilyen fog történni. Függetlenül attól, hogy a fizikai rendszereteket megzavarhatja, ezek a látogatások jóindulatúak.
Ez mellett igen hatékonyak, ébredést hoznak.

Ez történik most mindenkinél, kedveseim.
Épp mint Csipkerózsika meséjében, felébredtek a mély álomból, van akit lágyan ébresztenek, másokat hevesebben.

Oly sokáig voltatok alvajárók, végső ideje, hogy teljesen felébredjetek és megtekintsétek az új környezeteteket.
Úgy neveltek benneteket, úgy nőttetek fel, hogy csak a rossz híreket vártátok, valamint a keserűséget, de most ha már hozzászokott a szemetek az új napfényhez meg fogjátok látni, hogy mennyi boldogság és gyönyörűség is vesz körbe benneteket. Persze ha a jó csatornán keresitek, ha nem hagyatkoztok a tömeg médiára. Hiszen ők még mindig ugyanabba a régibe vannak belekeveredve.

Ti viszont már jobban tudjátok, érzitek a napsütést, a meleget, nem csak a bőrötökön, de a szívetekben is, a többiek arcán pedig meg fogjátok látni ugyanezt a felismerést.

Ünnepeljetek hát ma, szakítsatok időt a kapcsolódásra, hiszen ezért vagytok itt mind.
Ti vagytok a megvilágosodott lények hatalmas hálózata, beterítve a földgolyót, rajtatok áll, hogy sűrűbbre szőjétek a hálót, hogy senki ne essen ki belőle.

Minden rendben van, még akkor is, ha éjjel vagy akár nappal úgy érzitek, hogy túl sűrűek a dolgok. Olyanok vagytok még mint akit felráztak az álmukból, egy kicsit még kábák. Állva tapsolunk és örvendezünk nektek, hiszen megérdemlitek. Figyelünk rátok és nagyon örvendünk az előre haladásotoknak. Köszönjük kedveseim, hogy azt teszitek amit tesztek, és hogy azok vagytok akik, a bátrak legbátrabbjai az egész teremtésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése