2013. március 7., csütörtök

Teremtsd magad újra ebben a pillanatban - Magasabb dimenzióból

 
El tudsz vonatkoztatni attól az előre meghatározott fogalomtól, hogy hol is vagy, merre tartasz és hol voltál?
 Fénykép: Teremtsd magad újra ebben a pillanatban

Egy pillanatra felejts el mindent amit tudtál.Engedd el.Engedd el azt is amit gondoltál hogy történni fog az elkövetkező pillanatban.Engedd el a tegnapot.Engedd el mindazt amire általában gondolsz,amikor valamire vagy valakire ránézel.Más szavakkal,légy teljesen új ebben a pillanatban.
Add meg magadnak azt a szabadságot.Egyetlen pillanatra add meg magadnak és nézd meg hogy érzed magad.
El tudsz vonatkoztatni attól az előre meghatározott fogalomtól,hogy hol is vagy,merre tartasz és hol voltál?
Hogyan változtat ez meg mindent? Azt javasoljuk,hogy néha tegyétek ezt meg,amikor van rá egy kis szabadidőtök.
Érdekes hogy hogyan rakjátok össze a dolgokat.Amikor egy ilyen pillanatban vagytok,engedjétek el mindazt
amit normálisan tesztek,gondoltok és mondatok,létezzetek tisztán ezekben a pillanatokban,úgy mint egy új teremtése
önmagatoknak és a Forrásnak. Vágjatok el minden köteléket,az összes személy irányába,az összes eszme irányába,az összes elvárás irányába és engedjétek
meg magatoknak hogy automata üzemmódban legyetek.Nézzétek meg merre visz el ez a gyakorlat.Lehet meg fogtok lepődni kik is vagytok most,most hogy el tudjátok engedni mindazt amit az énképetekhez csatoltatok.Ne elemezzétek túl ezt a folyamatot,ez a folyamat nem a gondolkodásról szol,hanem a létről.Egy olyan létről ami aktív.Nem puszta passzív meditatív gyakorlat.
Amint új szemekkel tekintetek a világra és elvárások nélkül,régi eszmék nélkül,ítélkezés nélkül,megfogjátok látni hogy ez egy igen csodálatos
hely,ti pedig igen csodálatos lények vagytok.
Teremtők - .Daniel Scranton
Tom Fodor fordítása
Teremtsd magad újra ebben a pillanatban


Egy pillanatra felejts el mindent amit tudtál. Engedd el. Engedd el azt is amit gondoltál, hogy történni fog az elkövetkező pillanatban. Engedd el a tegnapot. Engedd el mindazt amire általában gondolsz, amikor valamire vagy valakire ránézel. Más szavakkal, légy teljesen új ebben a pillanatban.
Add meg magadnak azt a szabadságot. Egyetlen pillanatra add meg magadnak és nézd meg hogy érzed magad.

El tudsz vonatkoztatni attól az előre meghatározott fogalomtól, hogy hol is vagy, merre tartasz és hol voltál?
Hogyan változtat ez meg mindent?
Azt javasoljuk, hogy néha tegyétek ezt meg, amikor van rá egy kis szabadidőtök.
Érdekes, hogy hogyan rakjátok össze a dolgokat. Amikor egy ilyen pillanatban vagytok, engedjétek el mindazt amit normálisan tesztek, gondoltok és mondotok, létezzetek tisztán ezekben a pillanatokban, úgy mint egy új teremtése önmagatoknak és a Forrásnak.

Vágjatok el minden köteléket, az összes személy irányába, az összes eszme irányába, az összes elvárás irányába és engedjétek
meg magatoknak, hogy automata üzemmódban legyetek. Nézzétek meg merre visz el ez a gyakorlat. Lehet meg fogtok lepődni kik is vagytok most, most hogy el tudjátok engedni mindazt amit az énképetekhez csatoltatok. Ne elemezzétek túl ezt a folyamatot, ez a folyamat nem a gondolkodásról szól, hanem a létről. Egy olyan létről ami aktív. Nem puszta passzív meditatív gyakorlat.

Amint új szemekkel tekintetek a világra és elvárások nélkül, régi eszmék nélkül, ítélkezés nélkül, meg fogjátok látni, hogy ez egy igen csodálatos hely, ti pedig igen csodálatos lények vagytok.
Teremtők - Daniel Scranton
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése