2013. március 1., péntek

Mire várunk? - 02.25.

Meddig még? Mire várunk? Ébredjünk már fel!

Posted on February 25, 2013 at 6:00 PM     

Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a blog bejegyzést... Ma reggel hosszasan figyeltem az utam során a munkába igyekvő járókelőket… kétségbeejtő volt látni azt a rengeteg, szinte kivétel nélküli, elkeseredett, megsavanyodott és beletörődő arcot.

 S eszembe juttatta az összes ismerősömet, kezdve a munkásembertől a felsővezetőkig bezárólag, akik mindannyian, kivétel nélkül megszenvedik a mai magyar valóságot, egzisztenciálisan, lelkileg, testileg.



Testvérem, nézz körül az országban, a településen, ahol élsz, a munkahelyeden, az ismerőseid között, a saját családodban, a saját lelki világodban. Mondd, jól mennek a dolgok? Mondd, látod a jövőt, a fejlődést?

Megszokott kérdések?! Lehet. De most komolyan kérdezem, szerinted jó irányba haladnak a dolgok? Ja, hogy nem?!

Akkor egyetlen egy dologra válaszolj… önmagadnak. Ha az ország szarrá megy –, hogy Bogár Lászlót idézzem –, ha az emberek többsége szép lassan szétrohad, és kvázi lassan megdöglik, akkor hogy a .......lehet az, hogy a magyar politikai életben ugyanazok az arcok szerepelnek?! Hogy lehet az, hogy a nagytudásúak egymásnak adják a kilincset 1990 óta?! Hogy lehet az, hogy miközben ők gazdagodnak, s élik gondtalan életüket, addig a magyar lakosság fele a csőd előtt áll, a másik fele pedig lassan afelé halad, a nemzeti vagyon lényegében eltűnt, húsz billió Forint, azaz körülbelül százmilliárd dollár az adósságunk, s Viktor szerint, majd 2031-től lesz nekünk jó?!



Ezt most komolyan benyeled?! Komolyan, a magyar lakosság ezt benyeli?! Hát mindenki hülye itt?!!

Emberek, normális világban ezeket az emberek már régen elkergette volna a népharag, s örülhetnének, ha a nép nem akasztaná őket fel egytől egyig. Gondolkodjunk már! A fentieken túl, ami már bőven elegendő, kik felelnek a bűnözők által meggyilkoltak életéért, vagy azokért, akik a ramaty állapotú egészségügyi rendszerben haltak meg, vagy azokért, akik mindezek miatt öngyilkosságba rohantak és még sorolhatnám?! Ezek emberéletek, könyörgöm!

Ők. Ha ezek a politikusok egy gazdasági társaság vezetői lennének, akkor már börtönben ülnének, s a teljes vagyonukat elkobozták volna.


2031?!

 Hát mindannyian hülyék vagyunk?!! Meddig tűrünk még?!!

Tényleg van olyan ember, aki elhiszi, hogy 2014 után jobb lesz?! Hiszen ugyanez a szarkupac valamelyik pártja kerül majd hatalomra. Nehogy már valaki azt higgye, hogy a Jobbik nyerni fog 2014-ben. Vagy, ha mégis nyerne, akkor képes lenne bármin, is változtatni. Egyszerűen azért nem tudna, mert nem engednék, s ha ennek ellenére változtatni akarna, akkor a középkorba bombáznák az országot, gazdaságilag vagy katonailag. 2031-ig akarsz várni? Különös tekintettel a nem éppen rózsás globális jövőképre…

Nem kérek mást, Sorstársam és Testvérem, mint hogy higgadtan gondold végig az egészet. Tényleg jól halad az életed, az ország?! Ha nem, akkor miért nem cselekszünk végre?!

Ha egyetértesz, tedd meg, hogy megosztod ezt az írást.

Érdekelne, hogy vajon hányan fogják legalább ezt megtenni. Ha kellően sokan, akkor zászlót kell bontanunk, mert ez így nem mehet tovább. Ha meg nem, akkor... ahogy Bogár László mondotta vala, ne csodálkozzunk, ha szarrá megyünk...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése