2013. március 9., szombat

Keressétek a többiek társaságát - Aisha 03.08.

Már nem lehet benneteket megállítani kedveseim

  Tom Fodor fordítása
Aisha TK 279 - marc 8

A hullámok ismét lendületbe vannak, sok dolog a felszínre tör.
Ez lesz akinek igen látványos lesz, hiszen úgy tűnik majd, szinte eláraszt a régi szemét, amely megjelenik hirtelen a semmiből.
Ez nagyon aggasztó lehet, tudjuk hogy már reméltétek tisztább vizekre jutottatok, távol a régitől, mely annyira összezavarta a régebbi létezéseteket. Nos ezek a régi témák/dolgok nagyon állhatatosak, nagy munkába telik megszabadulni tőlük.
Már halljuk is a fáradt sóhajotokat kedveseim, tudjuk hogy lesz akinek ez szinte az utolsó csepp a pohárban ahhoz, hogy összetörjön. Pedig távol sem vagytok összetörve, még akkor sem, ha ez a hegyméretű szemét valahogy megpróbál lehúzni benneteket, nem fog tudni maga alá temetni benneteket. Lehet hogy fenyegetően néz ki, de nem tud elpusztítani benneteket. Csupán azért jelent meg, mert nagyon jól fel vagytok szerelve ahhoz, hogy megbirkózzatok vele. Nagyon jártasokká váltatok ebben már, annyi mindenen keresztül verekedtetek már magatokat, ezen is át tudjátok. Nem csak az izmotok, de az eltökéltségetek is erősebb lett immár, nem állíthat meg semmi, bármilyen vészesnek is tűnik ránézésre.

Már nem lehet benneteket megállítani kedveseim, ez a végső szeméthalom úgyszintén megmászható, mind megtudtok birkózni valahogy vele. Egyszerűen letapossátok és átmásztok rajta, vagy egyenesen átszántotok rajta. Ez egy óriási eredmény lesz, de nem muszáj egymagatok csinálni. Már vannak barátaitok számos helyen, ők készen állnak segíteni az utolsó akadály leküzdésében. Megtaláljátok őket bármerre is néztek, ne feledkezzetek meg róluk. Addig nem kaphattok segítséget amíg nem kértek. Ne gondoljátok, hogy ez a küldetés csak a ti felelősségetek, minden segítséget megérdemeltek, akár mennyeit vagy földit, de akár olyantól is akivel ebben a térben kapcsolódtál össze (internet - tom)

Ismét csak elmondjuk, hogy ti mind nagyon erősek vagytok, ez viszont ne késztessen arra benneteket, hogy mindent egyedül akarjatok megoldani. Az új világban nem ez a módja.
Az új világban együtt vagyunk, akár a fátyol mi felünkön, vagy a ti feleteken. Egyek vagyunk, nem vagytok egyedül.
Ezért hát bármikor kérhettek segítséget a régi világ utolsó maradványainak eltüntetéséhez, ez nem egy magányos feladat. Ez egy közösségi feladat, együtt megcsináljuk, ehhez pedig szükséges az, hogy ne zárkózzatok el, ne bújjatok el szégyenetekben.

Többé már nem szükséges egyedül utaznotok, csoportokba verődhettek, ezek a csoportok elkezdenek majd úgyszintén összekapcsolódni és erősebbé növekedni. Sokan örültök annak, hogy ezen baráti tábortűz köré gyűlhettek. Keressétek a többiek melegségét és társaságát, különben szétesik ez az egész projekt. Hiszen ez erről szól, az összejövetelről, oly régóta vándoroltok magányosan menedéket keresve. Nos, a menedék már itt is van, a többi bátor lélek társasága ez a menedék.

Ne álljatok továbbra is az árnyékban, lépjetek be a körbe és karoljátok át a többieket, akik már ott állnak, ezáltal meg fogjátok érezni ahogy az erő átitat benneteket. Csak így tudtok újra összekapcsolódni a korszakok óta tartó szétkapcsolódás után. Napról-napra egyre több lélek kapcsolódik össze. Ne legyetek szégyenlősek, ne tartsatok ettől az újraegyesüléstől, már oly régóta várunk rátok, semmi sem okozna nagyobb örömöt számunkra, minthogy ti is beléptek ebbe a baráti körbe. Ti egyek vagytok közülünk, nélkületek nem lehetünk teljesek. Érezzétek hát otthon magatokat kedveseim, tartósan itt maradtok, ez pedig végtelen örömmel tölt el bennünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése