2013. március 26., kedd

Teliholdkor




Holnap telihold! (03.27) 

Nagy átminősítő energiák, erők érkeznek, a feszültségek levezetésére sok mozgás javasolt.

"Március 27. – Telihold energiája erőteljesen tisztít bennünket. A Holderők most spirális, ezüstös-fehér fényszálat küldenek hozzánk. Ez a fényszál segít, hogy elfogadjam és megértsem, a világ olyan amilyennek én gondolom, ezáltal olyan amilyennek gondolataim érzékeltetik. Mivel saját világom teremtőjeként részt veszek az Életjátékban, befolyásolom annak minden rezdülését a magamban létrehozott képekkel.
Ez a holdfény-szál rámutat saját teremtésem visszásságaira, hogy megváltoztathassam őket, jobbá tehessem ezáltal magam és a világom." /Kristálycsakra/

Elengedés Teliholdkor

"Mindent elengedünk, ami nem szolgálja legmagasabb érdekeinket, a boldogságunkat, az egészségünket, a szeretetben élésünket, a társteremtésünket, az igazi önvalónk felvállalását.

Ide tartoznak pl. a félelmek, áldozati szerepek, a szegénység, kishitűség, korlátozó hitrendszerek, káprázatok, vagyis a nem szeretet által mozgatott mintáink. Aki teheti napközben nekiláthat a számvetésnek, mert ennek elkészítése közben sok minden tudatosulhat, és a szándék is erősé válik.

Ugyanakkor a változás döntésének legodaadóbb kifejezése, ha este már csak azt kérjük felsőbb énünktől, vagy igazi önvalónktól, hogy ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY MINDENT ELENGEDEK, AMI BÁRMELY TÉRBEN , IDŐBEN ÉS DIMENZIÓBAN AKADÁLYOZ , VALÓDI LÉNYEGEM, A SZERETET MEGÉLÉSÉBEN.

Az elengedés az ÚJ FÖLDÖN, az ÚJ ENERGIÁBAN, társteremtve jön létre

Hiranus mester javaslata az elengedésre:

 
Vonulj el egy nyugodt helyre, hol önmagadba mélyedhetsz…
Kérd Felsőbb Éned, hogy szellemi erejével segítsen neked megtisztítani felesleges lélekemlékeidtől lelkedet, és irányítsa az elengedést. Ahhoz, hogy segíthessen, neked is tiszta szívből kívánnod kell a megtisztulást.

Bármi történjék is az emlékképek felvillanásakor, bátran kell szembenézned velük, mert csak így engedheted el tudatosan energiájukat.
Mélyedj el és érezd meg magad körül lelki energiáidat, szólítsd meg szeretettel lélektested.
Engedd, hogy hívásodra összerezegjen lelki és testi tudatod, így érezheted meg, hol kell korrigálnod energiáidat. Érezd meg lélektested önmagadon át, lelki tudatod válik így megérthetővé számodra!

Ha készen állsz, szépen lassan lélegezd át a tested!

Figyelmeddel kövesd a levegő útját, és ahogy beszívod azt éltetőn, tudatosan mindig egy-egy testtájadba lélegezd be.
Engedd és figyeld, ahogy feltölti és fellazítja azt…
Kérd Felsőbb Éned, hogy tudatosságát töltse a beszívott levegőbe, hogy érezhesd, hol van benned akadály, blokk, fájdalom lélegzéskor.
Mindig csak egy területre figyelj!

Kezdd azzal, amelyik problémát okoz, vagy melyben fájdalmat érzel.
Tudatosan szívd be és lélegezd oda a levegőt. Figyeld meg, hogyan tölti ki a területet, és hol van, ahol elakad, nem tud tovább áramlani. Ott feszültség, szúró, fájó érzés keletkezik…
Ezen a területen lélektesteden egy energiablokk található, mely már fizikai szinteden is érezhető.
Lelki tudatodba lépve kérd Felsőbb Éned, tárja fel előtted ennek az energiablokknak az okát.
Érzésben, gondolatban vagy képben fog megjelenni benned a válasz.

Nem kell megijedned tőle, hanem fel kell ismerned, hol kapcsolódik az hozzád, és arra a területre tudatosan Szívenergiát küldened.
Ez azt jelenti, hogy bármi is jött elő benned lelki emlékként, azt szeretettel elfogadod, nem állsz ellen neki és hagyod, hogy ez az elfogadás a Szeretet Fényével feloldja a kötöttséget.
Köszönd meg magadnak, hogy mindezt megteheted, és kérd szellemed, lazítsa föl és írja jóvá energiáit.
Figyeld meg, mennyivel könnyebb és oldottabb lesz az a terület.

Ha még mindig érzel benne feszültséget, az azt jelenti, hogy önmagadat hibáztatod valami miatt, ami már elmúlt. Ezzel kötöd oda az energiát.
Itt a Megbocsátás ereje az, mi kioldja a görcsöt, az önvádat és felszabadítja a területet.

Bocsáss meg hát magadnak! Szeretettel tedd meg, Magadért.
A Megbocsátás erejével engedd el a felesleges lélekemléket, oldd meg a csomókat, emeld ki magadból ezt a kötött energiát, és add vissza azt a Teremtés Teljességének!
Küldj oda Szeretetet, hogy kitöltse a teret, ezzel írva jóvá az emléket…

Most már megláthatod, hogyan szűnik meg minden feszültség és fájdalom azon a részeden és lelki tereid is megtisztulnak ott.
Ha ezután még fizikai szinten érzéseid vannak e területen, mosolyogva fogadd el, hogy megéléseddel mindezt most elengedheted…
Jó munkát az Elengedés Fényében!"


Forrás:  https://www.facebook.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése