2013. március 27., szerda

Az örvény erősnek érződik - Aisha 03.27

 
Engedjetek el mindent és hagyjátok, hogy a hullámok magukkal sodorjanak. Amikor így tesztek gyorsan rájöttök, hogy sokkal könnyebb így kormányozni a bejövő energiákban.
 Maradjatok hát a magvatokkal (szívetekkel) és minden rendben lesz, kövessétek a szíveteket és zuhanjatok bele a szeretet és fény átkaroló karjaiba.
 
 Tom Fodor fordítása
Aisha TK 291 - márc. 27.

Az örvény erősnek érződik számotokra, úgy érződik, mintha le akarna sodorni a lábatokról.
Így lehet, azt gondoljátok a biztos megsemmisülés jött el, hiszen megérezhetitek milyen erőteljesek is a körülöttetek feltörő energiák. A bennük rejlő lecke hasonló a nyílt vízi hullámokhoz, melyekkel kár harcolni, hiszen csak meghosszabbítod általa a fájdalmat és a nyomorúságot, valamint végkimerülésig fárasztod magad. 
Amit tenned kell az teljesen ellentmond az ösztöneidnek.
Hiszen az ösztönök a harcra sarkallnak. Nektek viszont épp az ellenkezőjét kell tennetek. Csupán emeljétek fel a lábaitokat, Lebegni tudtok a felszínen. Viszont ha küzdötök, akkor alig juttok majd levegőhöz az egymást követő hullámok közt.

Elismételjük hát, ne harcoljatok ez ellen, adjátok át magatokat neki, észre fogjátok venni, hogy a lélegzetetek lelassul, és könnyebben hozzá tudtok hangolódni a szívetekhez. Amikor ezt megteszitek, ott megkapjátok az összes támaszt. A szívetek ugyanis tudja, hogy nem fuldokoltok, hanem felfelé és előre haladtok. Maradjatok hát a magvatokkal és minden rendben lesz, kövessétek a szíveteket és zuhanjatok bele a szeretet és fény átkaroló karjaiba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése