2013. március 24., vasárnap

A frekvenciaváltás megtörtént. - 03.22.




A frekvenciaváltás megtörtént

Ahol épp most vagytok, úgy tűnhet alig változott valami. Úgy tűnik, ugyanazt az életet élitek, mint amit 2012. december 21.-e előtt éltetek. Annyira nem változott meg az életetek, hogy úgy véljétek nagy váltás történt. Nem láttok varázsszőnyegen utazó embereket, nem tűnnek el dolgok a lézercsóva hatására és egyetlen unikornist sem láttok. 


Biztosíthatunk benneteket, hogy
Amit nem láttok azok a drámai változások.

Nem tapasztaltok pólusváltást, nincs pénzügyi összeesés, nincsenek hatalmas hullámok, földrengések - ilyen Isten haragja cucc. Épp így akartátok, hisz oly sokáig a külsőségre figyeltetek.


Engedjétek, meg hogy a váltás a tudatokban megtörténjen, váltás arról, ahogy a dolgok kinéznek, arra hogy hogyan érződnek.

Vegyétek észre, hogy máshogy éreztek, mint három hónappal ezelőtt. Rezgésbelileg más helyen vagytok. Hozzászoktatok az új energiához és ez nagyon jó. Elkezditek észrevenni, hogy olyan dolgok, kezdenek megjelenni körülöttetek, amelyeket már nem tehettek figyelmen kívül.

Amennyiben megengeditek, hogy megtapasztaljátok mindazt, ami bennetek történik és megbékéltek vele, meg fogjátok és tudjátok látni a külső változásokat is, mely pontosan tükrözik azt a rezgésben történő belső utazást, amelyben épp részt vesztek.

A Teremtők – D. Scrantone
Fordította: Tom Fodor

03.22.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése