2013. március 15., péntek

Eddig nem látott hevességű tisztító folyamat zajlik

  Készüljetek fel hát egy erős ütésre, mely szeretettel történik, és ami átváltoztat benneteket valami olyanná, ami teljesen különbözik attól a személytől, akinek most vélitek magatokat.
 
Tom Fodor fordítása
Aisha TK - 282 - márc. 14.

A megtisztító folyamat hevessége és gyorsasága eddig nem látott mértéket öltött.
Szó szerint kiürül belőletek minden, ami akadályozna, csak azok tudják ugyanis elérni a célt, akik könnyen utaznak.

Ez egy nagyon komoly vállalkozás, semmi sincs a véletlenre bízva.
Amit az elkövetkező órákban és napokon tapasztaltok az igen jól meg lett előre tervezve, része a folyamatnak.

Mindezt azért mondjuk el, hogy tudjátok, figyelemmel vagytok kísérve a részünkről. Pontosan látjuk mire is van szükségetek az utazásotok következő szakaszában. Nagyon közel vagytok már kedveseim, ami pedig rátok vár az nagyon csábító. 

Mindennek a húzóereje ellenére nem léphettek be addig, amíg felkészültnek nem találunk rá benneteket. Igen mindez tökéletesen meg van szervezve, mindenki megkapja, ami jár neki, ahogy az idő megérik rá. Hívhatjuk a jelenlegi folyamatot a fény sorozatos befecskendezésének, melynek heves hatása lesz, ahogy eléri a célpontját.
Olyan, mint egy hő követő rakéta, mely ravaszul addig kőröz a célpontja körül, amíg pontosan célt nem talál.

Így van ez ezzel a folyamattal is, még, ha a hasonlat egy kicsit rémisztő is, persze mi a legtisztább fényrakétákra értettük ezt, amit pedig tesznek veletek az varázslatos. Lehatolnak egész a magvatokig, amikor odaérnek, egy láncreakciót indítanak el, amely olyan, mint egy visszaszámlálási folyamat. Mi pedig itt vagyunk az indítótoronyban és már várjuk, hogy elkezdődjön az utolsó energiafúzió, mely olyan sok pozitív reakciót vált ki bennetek, hogy azt nem is gondolnátok. Lehet, nem érzitek ezen energiák beérkezését ilyen erősnek, de ne gondoljátok azt, hogy nincsenek hatással a rendszeretekre. 

Ezek a "szeretet bombák" el fognak találni benneteket, romboló hatással lesznek mindenre, ami azért lett belétek ültetve, hogy hátráltasson benneteket a valódi fénylénnyé válásotokban. Ezen fénybombázás után semmi régi nem marad meg. Ahogy már mondtuk a régi hamvaiból emelkedik ki az új világ. Készüljetek fel hát egy erős ütésre, mely szeretettel történik, és ami átváltoztat benneteket valami olyanná, ami teljesen különbözik attól a személytől, akinek most vélitek magatokat.

1 megjegyzés:

  1. Már alig várom a változást....én minden pillanatban készen állok,részemről akármikor el kezdódhet......

    VálaszTörlés