2013. március 23., szombat

Március 21.-e üzenete

 
 Kedveseim ezzel az üzenettel kezdjük a tavaszt:
Március 21.-e üzenete

A beérett változás felrázta Magyarországot,a tündöklő Nap beköszöntött. Hatalmas energia, mit most befogadott a Magyar Föld. A Mag-népe tudata újra lett töltve, a SZÍV NÉPE nevet kapta. Időtlen idők óta a lemeze a rég múltban ragadt le, de itt az idő, hogy előre nézz, két kezedbe fogd 1-1 ember kezét, és ha mindnyájatok ezt teszi, a végtelen egység ránk szórja a végtelen áldást. ,
Ne hajtsd le fejed ,emelt az égbe fel, had ömöljék be a tisztító energia. Tavaszi tisztulás, teljes megújulás, külső és belső nagytakarítás. Feladatod az, hogy befelé nézz, befelé figyelj vedd észre mit nem takarítottál még ki. Van-e elbújó gondolat, mi megtöri a csöndes pillanataidat. Van-e olyan régi emlék ami nagyon mélyre bújt előtted? Itt az idő búcsút venni attól, amit eddig dédelgettél. 
Tavasszal a fák kirügyeznek és virágot bontanak, készülnek arra,hogy gyümölcsöt hozzanak. Te is bontsd ki szirmaidat engedd meg magadnak, hogy az légy aki vagy! Boruljon virágba szíved, hogy végtelen virágzó mező legyen Magyarország. Elmondhatjuk, bölcs kis ország aki elengedte a múlt árnyát, s felvállalta spirituális feladatát. A Mag-népe a jövendölések szerint, Isteni energiában és arany fényben fürdik.

Vágynunk kell a jóra!

Vágynunk kell a szép szóra!

Vágynunk kell a szeretetre!

Vágynunk kell a fények fényére!

Vágynunk kell az áldásra!

Minden vágyunk valóság, és amit kapunk megsokszorozódva áramlik tovább. Uram Magyarország méltó arra, hogy minden hajlékunkba betérj.

Méltók vagyunk a jóra!

Méltók vagyunk a szép szóra!

Méltók vagyunk a szeretetre!

Méltók vagyunk a fényék fényére!

Méltók vagyunk az áldásra!

Méltók vagyunk arra hogy befogadd a MAG-népet!

Itt az idő, hogy fel lélegezzünk, nagy levegőt vegyünk,megtisztuljon minden sejtünk,nemzedékről nemzedékre egyre jobban kiteljesedjünk!

P.Nagy Zsuzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése