2013. március 30., szombat

Áldott lények vagytok - Teremtők 03.26.


 Fénykép: Áldott lények vagytok

A mi nézőpontunkból annyi mindent kellene még értékelnetek az életetekben. Szeretnénk, hogy a mi nézőpontunkból lássátok az életeteket. Sok olyan dolgon csak nevetnétek, amit most komolyan vesztek. Lelassítanátok, jobban élveznétek és ízlelnétek, sokkal több gyönyörű dolgot vennétek észre magatok körül, megértenétek, mennyire szerencsések is vagytok, mennyire áldottak, hogy ezek a tapasztalataitok megtörténhetnek. Olyan, mint amikor felnőttek vagytok és ránéztek a gyermeketekre azt gondolva milyen jó is lenne ismét fiatalnak lenni tele játékossággal, komoly felelősségek nélkül. Közben, amikor gyerekek voltatok sokan alig várták már, hogy felnőjenek, hogy eljussanak abba a periódusba, amikor már hajthatnak, amikor már egyedül élnek, függetlenül, amikor egyedül dönthetnek. Ezek pedig csodálatos dolgok. Látjátok, mindig a nézőpont az, ami számít. A mi nézőpontunkból nektek csodálatos életetek van, annyi képességetek, annyi felfedeznivaló áll előttetek. Szeretnénk, ha megmarkolnátok a föld porát, szeretnénk, ha átéreznétek milyen csodálatos is - kapcsolódni ehhez a gyönyörű bolygóhoz, az űrben hajózni ezen a "Földnek" nevezett csodán. Körülvéve emberekkel, akikkel kapcsolódhattok, akikkel társaloghattok. Áldott lények vagytok, ugyanolyan fontos lények, mint bármely magas rezgésben létező lény, bármelyik dimenzióból. Nekik megvan a saját nézőpontjuk, nektek meg a tiétek. A tiétek is épp olyan érvényes és egyedi. Lehet a tanítók, mint mi is elmondják, hogy csupán bizonyos százalékban tudtok érzékelni (bizonyos tartományban - Tom), ez nem a ti hibátok, hanem így van megtervezve. Ti akartátok ezt a tapasztalatot, így fontos hogy értékeljétek, amikor benne vagytok. Engedjétek azokat a vágyakat el, hogy valahol máshol szeretnétek leni, nézzétek meg azt, ami épp előttetek van, tegyetek meg minden tőletek telhetőt, hogy szeretettel és gondviseléssel forduljatok azon tapasztalataitok felé, amelyeket átéltek, áldott lények vagytok ti.

A Teremtők – D.Scranton
Fordította: Tom Fodor

Áldott lények vagytok

A mi nézőpontunkból annyi mindent kellene még értékelnetek az életetekben. Szeretnénk, hogy a mi nézőpontunkból lássátok az életeteket. Sok olyan dolgon csak nevetnétek, amit most komolyan vesztek. Lelassítanátok, job
ban élveznétek és ízlelnétek, sokkal több gyönyörű dolgot vennétek észre magatok körül, megértenétek, mennyire szerencsések is vagytok, mennyire áldottak, hogy ezek a tapasztalataitok megtörténhetnek. Olyan, mint amikor felnőttek vagytok és ránéztek a gyermeketekre azt gondolva milyen jó is lenne ismét fiatalnak lenni tele játékossággal, komoly felelősségek nélkül. Közben, amikor gyerekek voltatok sokan alig várták már, hogy felnőjenek, hogy eljussanak abba a periódusba, amikor már hajthatnak, amikor már egyedül élnek, függetlenül, amikor egyedül dönthetnek. Ezek pedig csodálatos dolgok. Látjátok, mindig a nézőpont az, ami számít. A mi nézőpontunkból nektek csodálatos életetek van, annyi képességetek, annyi felfedeznivaló áll előttetek. Szeretnénk, ha megmarkolnátok a föld porát, szeretnénk, ha átéreznétek milyen csodálatos is - kapcsolódni ehhez a gyönyörű bolygóhoz, az űrben hajózni ezen a "Földnek" nevezett csodán. Körülvéve emberekkel, akikkel kapcsolódhattok, akikkel társaloghattok. Áldott lények vagytok, ugyanolyan fontos lények, mint bármely magas rezgésben létező lény, bármelyik dimenzióból. Nekik megvan a saját nézőpontjuk, nektek meg a tiétek. A tiétek is épp olyan érvényes és egyedi. Lehet a tanítók, mint mi is elmondják, hogy csupán bizonyos százalékban tudtok érzékelni (bizonyos tartományban - Tom), ez nem a ti hibátok, hanem így van megtervezve. Ti akartátok ezt a tapasztalatot, így fontos hogy értékeljétek, amikor benne vagytok. Engedjétek azokat a vágyakat el, hogy valahol máshol szeretnétek leni, nézzétek meg azt, ami épp előttetek van, tegyetek meg minden tőletek telhetőt, hogy szeretettel és gondviseléssel forduljatok azon tapasztalataitok felé, amelyeket átéltek, áldott lények vagytok ti.

A Teremtők – D.Scranton

Fordította: Tom Fodor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése