2013. március 14., csütörtök

Ti partot fogtok érni - Aisha 03.12.



Tom Fodor fordítása
Aisha TK - 281 - márc. 12

Sokan tapasztaljátok a kitöréseket, fellángolásokat, ez pedig azt jelzi, hogy sok olyan dolog távozik az életetekből, amit eddig a részének tekintettetek.
Ami nem szolgál benneteket az lassan, de biztosan eltűnik az életetekből, a legtöbb ezek közül mélyre eresztette a gyökerét, így nem biztos, hogy egy gyorsan lezajló folyamat lesz. Olyan dolgok, amelyek egész mélyre ásták be magukat a pszichétekbe, így az eltüntetésük nem megy kihívások nélkül. Az egész emberi felépítésetek úgy lett megtervezve, hogy a stabilitásra szomjazik mindenek felett, most viszont ebből van a legkevesebb. A beérkező energetikai megtisztítások úgy megforgatnak benneteket, hogy a magatok alatt érzett talaj sem tűnik már stabilnak.

Az energetikai letöltések alatt az egyensúlyotok (annak érzete - Tom) szinte garantáltan elveszik rövidebb vagy hosszabb időre. Értjük mindezt érzelmi és fizikai értelemben is egyaránt.
Az elkövetkező napokban is igen botladozónak érezhetitek magatokat, minden, amit belül érzékeltek, és amit kívül, minden állandó váltásban lesz.
Ezt tetézve úgy fog tűnni, hogy semmi sincs szinkronban. Talajt veszíthettek, de ne féljetek, bármikor is estek a térdetekre mindig meg fogjátok találni a módját, hogy fel tudjatok állni.
Nem azért mondjuk el mindezt, hogy letörjünk benneteket, csupán emlékeztetőnek szánjuk, minden újraépül bennetek, de nagyon könnyű erről megfeledkezni és épp az ellenkezőjét látni benne. Következményei lesznek, ezt mindenki tapasztalni fogja, sok esetben durva következményei.

Nem azért mondjuk el, hogy féljetek, csupán azért, hogy biztosak legyetek benne, hogy győzedelmeskedni fogtok. Próbáljátok megőrizni a nyugalmatokat, még akkor is, ha a vihar épp felétek tart. Abban sincs semmi szégyen, ha valamihez kapaszkodtok. A valamit fogalmazhatjuk úgy is, hogy valakihez. Viszont jól válasszatok, hogy kihez is fordultok. Ha olyanhoz fordultok, aki már térdre esett a félelemtől, az nem tud segíteni nektek, sőt még magával is fog húzni a félelem tengerébe, biztosítva azt, hogy ti se álljatok fel. Az igazi testvéreitekkel kapcsolódjatok, szükségetek lesz minden támaszra.

Azért vagyunk, hogy bátorítást adjunk, nem pedig azért, hogy elvegyük az összes reményeteket. Ez nem egy könnyű vágta, egyáltalán nem az, de sose feledjétek, hogy képesek vagytok véghezvinni. Az az erőtelep, amit magatokban hordoztok még csak most kezdett aktivizálódni, de egyre nagyobb lendületet kap, ahogy múlnak a napok. Ne gondoljátok azt, hogy ez volt az utolsó lélegzet, még akkor sem, ha a szél épp kiütötte belőletek a levegőt, hiszen még csak most kezdtetek el igazán szabadon lélegezni, mindazon korlátozások nélkül, ami évezredeken át tartott fogva benneteket. Összpontosítsatok a lélegzetre, fontosabb, mint amennyire jelenleg gondoljátok, segíteni fog a legnehezebb pillanatokban is.
Kemény fából faragtak benneteket, kedveseim, pont olyan anyagból, mint amiből a csillagok vannak, nem lehet benneteket olyan könnyen kioltani, mint azt most esetleg hiszitek. 

Továbbra is ragyogni fogtok, még a legsötétebb viharban is, ezáltal segíteni tudtok a többieknek. A fényetek segítségével a többiek is biztonságos kikötőbe jutnak, a kegyetek által pedig ti magatok is. Nem veszítettétek el önmagatokat és nem is fogjátok, csak tartsátok a tekinteteteket távol azoktól, akik megpróbálnak berántani benneteket a félelmükbe. 


Maradjatok a felszínen, tartsátok a szemeteket a szeretet szigetein. A szívetekben tudni fogjátok, hogy sosem húzhatnak le az üresség mélységébe, melybe mások saját akaratukból vetették be magukat. Ti partot fogtok érni, rögtön rá fogtok jönni, hogy milyen ismerős part. Már jártatok itt, de álmotokban, most viszont valósággá válik.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése