2013. március 8., péntek

Jó hírek vagy dezinformáció? -OPPT

  Hetek óta söpör végig az interneten a hír ...

Jó hírek vagy dezinformáció?

Minden globális bank és vállalati kormány "be lett zárva" és vagyonuk le lett foglalva

Hetek óta söpör végig az interneten a hír, miszerint az összes bank, vállalat és kormánynak álcázott vállalat "be lett zárva" legálisan és törvényesen, valamint vagyonuk le lett foglalva.

Egy sor nyilvános dokumentumban, a  (One People’s Public Trust (OPPT)) kizárta őket a hatalomból - most úgy nevezik őket, hogy Volt Hatalmak (Powers That Were (PTW)) - a (Uniform Commercial Code (UCC))-ot alkalmazva, mely a globális kereskedelem valamennyi kódját tartalmazza.

Az OPPT-t a bolygón élő valamennyi ember és minden névvel rendelkező kedvezményezett számára hozták létre. A vagyonkezelők között az egykori ügyvéd  Heather Tucci-Jarraf is megtalálható, aki UCC (Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) szakértő, és aki egyszer az egykori hatalomnak dolgozott.

Egy okos és átgondolt lépéssel Heather és kollégái Vagyonkezelővé váltak, melynek kerete az 1776-os amerikai alkotmány - ugyanaz az alkotmány, melyet 1933-ban az Egyesült Államok Kormányának privatizálásával elhagytak. Ezután a Földön élő valamennyi emberi lényt ezen Vagyonkezelő kedvezményezett részvényesének nevezték ki, mely az úgynevezett "Egy Ember, akit a Teremtő alkotott". Ez azt jelenti, hogy a Vagyonkezelő egy felsőbbrendű igény - nem lehet az OPPT-nél magasabb rendű követelés, kivéve, ha ezt maga a Teremtő teszi.

Az OPPT felszámolta a vállalati szörnyeteget - a kormányt, bankokat, vállalatokat - a csalást, árulást és a rabszolgaságot. A dokumentumok azt állítják, hogy ezek a vállalatok közösen, másnéven "kötelezettek", tudatosan és szándékosan követtek el bűnt és árulást a "magán pénzrendszerek tulajdonlása, működtetése, segítése és erre való felbujtás" által, és ezt a "rabszolga rendszert az emberek ellen mőködtették" az emberek akarata ellenére, tudtuk és beleegyezésük nélkül.

Az OPPT a jogorvoslatot kizárta, "bezárta és megszüntette" a kormányokat, bankokat és vállalatokat felelőssé téve azokat, és lefoglalta minden vagyonukat és infrastruktúrájukat, beleértve a bankrendszer összes aranyát és ezüstjét is. Az OPPT rendelkezik mindezen vagyon fölött az összes ember nevében. Mindez teljesen legális és jogszerű, összhangban van az UCC  (Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) nemzetközileg elfogadott szabályaival.

A kormányok, bankok és vállalatok nem cáfolták a vádakat, ami számukra végzetes dolog a kereskedelmi jogszabályokat tekintve. Talán rájöttek, hogy ha valamelyikük elkezd védekezni, egyenesen a börtönbe megy? (A Pápa letartóztatásának fenyegetése talán elbátortalanította őket; valamint a hirtelen távozó Beatrix Holland Királynő is.) Cáfolatuk vagy válaszuk hiánya vezetett a végükhöz.

Minden dokumentum teljesen nyilvános. A másolatokat meg lehet tekinteni az OPPT weboldalán: http://www.peoplestrust1776.org . Számos dokumentum a laikusok számára nehéz olvasmány, de mégis rendkívül érdekes. Még több laikusbarát  információ található a cikk végén (angol).


Egy érdekes OPPT dokumentum az Előzékenységi Megjegyzés. Az EM felhatalmazza az egyént, hogy válaszoljon a bankok, vállalatok és kormányok igényeire és fenyegetéseire tájékoztatva az őt vádlókat, hogy ő már nem a vállalat irányítású biztonsági háló alá tartozik, hanem a saját korlátlan személyes felelősségével rendelkezik. Ez egy rémisztő helyzet a bankigazgatók és adósság behajtók számára.

Az OPPT szintén gondoskodik a "Teremtő Érték Eszköz Központjairól" ( Creator’s Value Asset Centers (CVACs)), átvéve a vállalati tulajdonban lévő kormányoktól. A világ minden országában van egy helyi CVAC központ. Ez egyenlő 10 milliárd dollárral, melyet a bolygó minden egyes lakója számára elkülönítettek. Ennek célja egy új életmód létrehozása, ahol nincs többé tartozás, adók vagy ellenőrző hatalmak.

Továbbá a korábban eltitkolt technológiákat be fogják vezetni ingyenes energiát biztosítva számunkra. Ezek Tesla, Keshe és mások felfedezéseit jelentik.

Ez tényleg igaz, vagy az Új Világrendet hirdető elit dezinformációja?

Ha az ENSZ, a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), a FED (Federal Reserve), az Egyesült Államok Kormánya és sokan mások sem tudják cáfolni az OPPT által ismertetett súlyos vádakat, akkor mégis kell, hogy legyen valami igazságtartalma az egésznek.

Ha viszont ez az Új Világrend jól kidolgozott átverése, hogy megzavarjon és elkedvetlenítsen bennünket, akkor ez látványosan visszafele sült el. Az OPPT hírei az emberek felébredését exponenciális mértékben felgyorsította, azon emberekét, akik egyébként továbbra is inkább aludtak volna. Január elején a Google keresője csak néhány ezer oldalt talált az OPPT-vel kapcsolatban, a múlt héten már több mint 8 millió oldal létezett, jelenleg 149 millió oldal ez a szám.

Ha pedig az emberek látják, mi vár rájuk a sarkon, nem fogják beérni kevesebbel.

Nézze át mindenki a dokumentumokat és végezzen saját kutatást! Egy új Aranykor kezdetén vagyunk?

http://www.peoplestrust1776.org

http://oppt-in.com

http://www.americankabuki.blogspot.ca

http://www.removingtheshackles.blogspot.ca

http://kauilapele.wordpress.com

http://guardianlv.com/2013/02/in-the-money-oppts-ucc-filing-explained-what-this-means-for-all-of-us/

Forrás : lucas2012infos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése