2013. március 19., kedd

Kezdődik egy telesen új szakasz - Aisha 03.19.

 
Tom Fodor fordítása
Aisha TK - 286 - márc. 19.

Mint érezhetitek olyan most a légkör, mintha minden visszatartaná a lélegzetét. Nagy nyugalom, mintha egy óriási űr lenne jelen, akár azt is gondolhatjátok, hogy el lettetek vágva a forrástól. Nos, nem így van, ez csupán egy előkészületi intézkedés, hogy felkészítsen benneteket arra, ami rátok vár. Holnap van ugyanis az a nap, amikor a világ megáll. Had magyarázzuk ezt el.

Egy olyan ponthoz közeledtek, amelyet mindig is ünnepeltek az emberek. Van, aki tudja is, hogy miért kötődik a bolygó precessziójához (http://hu.wikipedia.org/wiki/Precesszió). 

Holnap ér el a bolygó egy olyan ponthoz, ami látszólagos egyensúlyi pont, olyan mintha minden megállna, utána pedig ismét minden mozgásba lendül, a nappalok és éjszakák közti egyensúly ismét megváltozik. Ez egy jelképes nap, de több is annál. 

Holnap kezdődik egy teljesen új szakasz mindenki életében, a mai nap pedig felkészít erre.
A felkészülés alatt nem azt értjük, hogy ássatok bunkert vagy óvóhelyet, valamint hogy halmozzatok fel élelmet azt gondolva, hogy közel a vég. Nem, amiről mi beszélünk az egy erőteljes energia-befolyás, amelytől szinte eláll a lélegzetetek. Vele más információ is jön, és erre szeretnénk, hogy felkészüljetek. Üljetek le csendben és békében, hangolódjatok rá, úgy gondoljuk, máris érezhetitek, hogy valami új is jelen van, megbújva a mindennapi zaj mögött mégis érzékelhető. Ez az új jelenlétetek, mondhatjuk úgy is a pillangó hangja. Amennyiben ma ráhangolódtok könnyebb lesz felkészülni arra, amikor holnap elkezdi rendesen hallatni a hangját.

A holnapi nap a jel arra, hogy elkezdheti. Több gomb is meg lesz rajtatok nyomva, a hatás pedig szinte őrjítő lesz. Szakítsatok hát időt ebben a nyugalmi időszakban és ismerkedjetek meg ezzel a hanggal. Ugyanis ezt a hangot fogjátok innen kezdve hallani. Hamarosan mindegy milyen hangos is a külső zaj, ez a belső hang egyre tisztábban és hangosabban fog szólni. Nem csak bennetek, de kívül is. Az új szárnyakkal többé már nem lesztek csendesek. Ti vagytok a jövő hangjai, nektek kell elmondanotok, hogy a jövő már itt is van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése