2013. március 25., hétfő

Élvezd ezt az átmeneti időszakot - Teremtők 03.25.

 Engedjétek, meg hogy mindent érezzétek, így hogy még mindig harmadik dimenziós lényként működtök. Élvezzétek a sűrű fizikai szerkezeteteket (test - Tom) és azt a tapasztalatot, amelyet megad.

Élvezd ezt az átmeneti időszakot

Amikor képes vagy felfogni azt a hatalmasságot, ami vagy, akkor egy kicsit túl soknak érezheted, túl
heves, így akár fáradtság is jelentkezhet. Nem egy könnyű a korlátozottból, a sokkal egyénibből a
multi dimenzionálisba, a végtelen Szeretet Lénybe való átment. Valószínűleg nincs is nagyobb lépés
egy egyén megértésében ennél. Azért van a jelenlegi időszak, hogy segítse ezt az átmenetet. A hasznotokra válik ez az időszak, hiszen hozzá tudtok igazodni az új megértéshez. Kevesebb megrázással jár, ha fokozatosan történik, abból a pontból, amelyet eddig magatoknak ismertetek (véltetek). Ezt ti terveztétek el, hogy pont ezen a módon történjen. Tudjuk, hogy sokan már izgatottak és alig várják, hogy felfedezhessék az ötödik dimenziós polcokat, hogy meglegyenek azok a képességek belül, amelyekről beszéltünk, - ez hogy megpróbáljátok elérni ezt az önismeretet, jó szolgálatot, tesz nektek. Egy rezgésbeli állapot, amely már elérhető számotokra, de amelyet túl sokáig nem tudtok még megtartani (lineáris időben mérve). Így egyszerűbb elfogadni azt, ahol vagytok és élvezni ezt az átmeneti időszakot.


Legyen ez a csoda időszaka, a rácsodálkozás és izgatottság időszaka, ahelyett hogy a váróterembe ülve a lejárt újságokat lapozzátok. Mindkét módon megtapasztalhatjátok, ez a ti választásotoktól függ.
Hasonlíthatjuk a fürdővízbe való belemerüléshez. Először a lábujjadat teszed bele, aztán kicsit tovább benne hagyod, utána az egész lábadat, majd a másikat és így tovább. Ilyen ez az átmenet is.
Ne fosszátok meg magatoktól azt az élvezetet, amelyet ez az egyedi és csodálatos hely nyújt, ahol vagytok épp.


Szeressétek magatokat, ahogy épp áthaladtok a folyamaton. Engedjétek, meg hogy mindent érezzétek, így hogy még mindig harmadik dimenziós lényként működtök. Élvezzétek a sűrű fizikai szerkezeteteket (test - Tom) és azt a tapasztalatot, amelyet megad. Meglátjátok pont olyan lesz majd ez az élmény, mint most ahogy érzitek a régi emlékeket. Szentimentális. Sokkal nagyobb hasznotokra válik, ha élvezitek ezt az egészet és a tökéletességet látjátok benne. Tudjatok viszont arról is, hogy több is jön, amely végtelenül kielégítő lesz.


A Teremtők – D. Scranton
Fordította: Tom Fodor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése