2013. március 24., vasárnap

Nincs több akadály előttetek. - 03.19. A teremtők



 

Nyisd meg magad az összes lehetőségre

Engedd, meg hogy bizonyos lehetőségek megtalálják az utat hozzád. Még arra sincs szükséged, hogy tudd melyek ezek a lehetőségek mindehhez. Nem szükséges listát készítened mindarról, hogy mi történhet.

Amikor megnyitod magad akár egy olyan dolognak, amelynek nem látod még a végét, az már egy ajtó kinyitása. Ideje elfogadni azt, hogy az életed arra haladjon, amerre szeretnétek. A jelenleg uralkodó nézőpont az, hogy a dolgok nem működnek, nem segítenek, hogy bizonyos erők távol tartanak attól, amit szeretnétek, távol tartanak attól, hogy olyan életet éljetek, amilyet szeretnétek.
Nincs ilyen erő, nincs több akadály előttetek.

Csak ti vagytok, mint Teremtő Lények, levetve azokat a vibrációs láncokat, amelyek többé már nem vonatkoznak rátok. Elkezditek észrevenni azt, hogy hogyan teremtitek mindazt, amit láttok és tapasztaltok.

Tisztában vagyunk a még mindig jelenlevő kétely rezgésének, főleg amikor valami nagyobb dologról van szó, olyan dologról, amelyre már oly régóta vágytatok, amely szinte lehetetlennek, elérhetetlennek tűnik. Ezen esetekben muszáj megváltoznia az eddig megszokott gondolkodási módotoknak. El kell engedni ezeket a mélyen ülő, tudatalatti hitrendszereket, melyek azt sulykolják "a dolgokért keményen meg kell dolgozni" vagy "szenvedned kell, hogy eljuss, oda ahova tartasz".

Ezért kérjük azt, hogy nyissátok meg magatokat arra a lehetőségre, - minden úgy történik, ahogy nektek megfelel, abba az irányba, amelybe ti is szeretnétek, olyan érzéssel, ahogy szeretnétek érezni. Szabadságban és lelkesedésben élve az életet, épp, úgy ahogy egykor éltetek, amikor először megnyilvánultatok a fizikai birodalomban.

Meg tudjátok találni azt az érzést, csak szakítsatok időt arra, hogy ráhangolódhassatok.

A Teremtők – D.Scranton
Fordította: Tom Fodor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése