2013. március 10., vasárnap

Különös napok elé nézünk 03.10-18-ig

 
 
VÍZVÁLASZTÓ  
 
 9 nap Le vagy Fel?
Március 10.-18-ig egy különlegesen erős időszak következik, amelynél a TE teremtőerőd és a teremtésre fordított irány dönti el, hogy előre vagy hátra húz.

A teremtésre fordított irány annyit jelent, hogy képes vagy-e bármilyen jelenlegi élethelyzetedben a „jó vagy rossz” érzéseket uralmon hagyni, erősíteni az életedben… !!!!!!

Igazából nem csak ez a 9 nap függ ettől, hanem nagyon sok minden ami a jövőben fog történni veled.

Tudsz-e felelősséget vállalni, tudod-e pozitív irányba fordítani a gondolkodásodat, az érzelmeidet és kitartóan tudsz-e dolgozni a jobb élet megteremtésén?? Ez a pár nap hatással lesz jó sokáig az életedre Ha vállalod, hogy teszel Önmagadért !! Ha ezt szeretnéd!


- Kreatív teremtőerő használata?

- Beletörődés a helyzetedbe?

TE DÖNTESZ! Szabadon választhatod bármelyiket – de bármi történik is tudnod kell, hogy TE választottad!

Március 10. vasárnap – Az élet hullámzásának elfogadása (egyszer fent, egyszer lent) és a döntések meghozatala, hogy elindulsz egy új úton, kezedbe veszed az irányítást.

Vagy: „szerencsétlen” nap, sok rosszal, feszültséggel – alig várod, hogy este legyen és vége legyen ennek a napnak…


11. hétfő – Újhold – dupla teremtőnap
– bármit elérhetsz, elindíthatsz, szeretettel, a kreativitásod, megérzéseid, használatával. Ne halogass! Tedd rendbe a kapcsolataidat!

Vagy: semmi nem akar sikerülni, mindenki bánt, elfordul tőled és te egyre tehetetlenebbnek érzed magad és ezt teremted folyamatosan.


12. kedd – Hirtelen változásokra vágysz, minden ok nélkül „besokalsz” felfordítanál mindent, amit eddig elértél, mert rájössz hogy nem azt teszed, nem úgy és nem azokkal élsz, ahogyan szeretnél… Ilyenkor képes az ember kirúgni a főnökét, a lehúzó kapcsolatait és nulláról elkezdeni az életét.

Vagy: hagyod, hogy mindenki úgy beszéljen veled mint eddig, azt csináld mint eddig-mert baromi veszélyesnek érzed, hogy kiugorj abból az elfogadott, ismert, állóvízből, amiben vagy.


13. szerda – Lezárások ideje, az olyan dolgok, emberek elengedése, amikről régen tudod, hogy nem működnek, de eddig szánalomból vagy az egyedül maradás félelmétől vezérelve nem merted! Ehhez önszeretet, önbizalom kell, hogy felnőttél a feladathoz és akár egyedül, akár másokkal szövetkezve tudsz majd boldogulni Ezek a lezárások indítják el az eddig elképzelhetetlennek hitt új dolgok elindulását.

Vagy: Továbbra sem mondasz NEM-et, bár tudod, hogy el kéne engedni ezt-azt, meg kellene bocsátanod magadnak és másoknak is.


14. csütörtök – Az Angyal napja, az előző napi pörgés helyett a belső hangodra figyelve tudsz tovább lépni.. Fontos a középút, hogy ne fújd fel a dolgokat és ne menekülj önsajnálatba, tehetetlenségbe! Befelé figyelve kapsz pontos iránymutatást a következő lépéseidhez.

Vagy: Hisztizel, vered a fejed a falba, hibáztatsz mindenkit és magadat is a múltban történtek miatt és ebben a nagy belső hangzavarban, nem hallod meg az Angyalt a szívedben.


15. péntek – A függőségek elengedése, elindulás a gyógyulás felé. Testileg-lelkileg megengedni magadnak, hogy más szemmel nézd a dolgokat és tudni azt, hogy amit a jelenbe teszel az visz előre, nem pedig ha a múltról beszélsz, felhánytorgatsz dolgokat (ki a hibás és még ő mindig nem változtatott, ezért te sem boldogulsz) vagy azt magyarázod magadnak, hogy téged az éjszakai evés (ivás, gyógyszer, stb.) megnyugtat, ezért nem változtatsz…

Vagy: Nem vállalod a felelősséget, más a ludas, másnak kell változnia – és vágyakozol tovább egy elképzelt kapcsolatra, munkára, egészségre, élethelyzetre…


16. szombat – Meglátod másokban a „jót és rosszat” amiket eddig nem vettél észre, átértékeled a kapcsolataidat, dolgaidat- és szerencsésnek érzed magad, mert éppen a legjobbkor jöttél rá a valóságra. Így az igazság biztos tudatában, fel tudod mérni, hogy kire-mire számíthatsz, a terveidben, az életedben.

Vagy: Pocsék nap, nem érted, miért bántanak az emberek, miért kapod a pofonokat. És ha egy „rossznak ítélt” ember kedves hozzád, keresed a hátsó szándékot a viselkedésében.


17. vasárnap – Pénznap
– Szervezel, teszel a pénzeid behajtásáért vagy egy új üzlet létrejöttéért, esetleg fizetésemelést kérsz

Vagy: tervezgetsz tovább, de nem cselekszel, sem a jogi sem a pénzügyi dolgaidban nem lépsz.


18. hétfő – Segítesz másoknak, elvárások nélkül – tanulva a múlt hibáiból – bölcsen és sok szeretettel

Vagy: csak azoknak segítesz, akiktől hasznot vársz- esetleg senkinek sem, mert boldoguljon mindenki ahogy tud.


Bárhogy teszel is, minden duplán érvényesül, amit ezeken a napokon indítasz Dupla örömként vagy dupla félelemként élheted meg a napokat – ha nem cselekszel!
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése