2013. március 24., vasárnap

Ti vagytok a teremtők- Teremtők 03.24.


 A legjobb érdekedet az szolgálja, ha elfogadod, hogy ez az AZ ÉLET, amelyre vágytál. 


 

 

Kezdjétek el megérteni a valóságotok természetét. Ti hozzátok létre a puszta tudatotokkal. Nem küldtek el benneteket semmilyen helyre és nem is fogtok sehova elmenni, amikor újra születtek. Ti teremtitek a helyet. Ti teremtitek a meglévő tapasztalatokat. Ti teszitek mindezt lehetővé.

Nincs rajtatok kívül senki, aki eldöntené, milyen tapasztalatotok legyen. Ti ültök a vezetői ülésben, hiszen ti tudjátok mi a legjobb számotokra, ti tudjátok, mi késztet benneteket, ti tudjátok, mi húz vissza és mi az, ami a fejetek tetejére állit. Pont ezt akarjátok. Ki tudná hát jobban eldönteni a dolgokat az életetekben, hogy kivel találkozzatok, hogy mit tegyetek és így tovább.

A legjobb érdekedet az szolgálja, ha elfogadod, hogy ez az AZ ÉLET, amelyre vágytál. Ez tudja a legtöbb hasznot adni, az ahol épp most vagy, lényegtelen hogy milyennek tűnik. A rokonaid,a barátaid,sőt azok az emberek akiket még nem ismersz ugyanígy jogosan eldöntötték,hogy hol is legyenek. 

Ezt pedig jó tudomásul venni. Mindig úgy tanítottak nektek, hogy magatokon kívüli erőt(ket) tiszteljétek, imádjátok, vagy harcoljatok ellenük, esetleg féljetek tőlük. Igazából mindez csupán egy színház, hogy megkaphasd azokat a tapasztalatokat amelyekre vágytál, végül pedig úgy érhess haza,hogy tisztában vagy vele Te vagy a saját Istened,a saját megváltod,az összes tapasztalatod teremtője.

Örömmel adjuk át ezt az információt,szeretnénk ha ezentúl magatokra is úgy utalnátok,hogy "A Teremtők".

A Teremtők – Daniel Scranton (vagy írhatnám: A Teremtők,azaz mi :D)

 március 24.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése