2013. június 27., csütörtök

Nyűgözzön le az életed -Teremtők 06.27.

 
 Elengedhetitek annak szükségét, hogy a dolgok bizonyos módon történjenek, megnézhetitek mi is érdekes egy bizonyos helyzet
Tom Fodor fordítás
Nyűgözzön le az életed

Bizonyos szerződéseket kötöttetek mielőtt ide születtetek volna. Ezek közül néhány más embert is érint. Bizonyos szélesebb nézőpontból, a magasabb önvalótok nézőpontjából mindig úgy van rendben egy kapcsolat, ahogy épp tapasztaljátok. Nincs ítélkezés, nincs szükség bizonyos végkimenetelre.

A saját életetekben és életutatok során megjelennek bizonyos vágyak, amennyiben nem teljesülnek tudjatok, hogy ez is a szerződés része. Szeretnénk ha így közelítenétek meg ezeket a dolgokat, csupán egy-egy tapasztalatok, amelyeket ti választottatok.

Amennyiben nincs előre meghatározott eszmétek a sikerről és a kudarcról, amennyiben engeditek, hogy a jelen lévő helyzet lenyűgözzön benneteket, igazán élvezni tudjátok az utat amelyen vagytok.

Elengedhetitek annak szükségét, hogy a dolgok bizonyos módon történjenek, megnézhetitek mi is érdekes egy bizonyos helyzetben, élvezhetitek a teremtésetek összetettségét, belemerülhettek a rezgésébe, a szövedékébe, mindez lenyűgöző hozzáállás az élethez.

Azt szeretnénk, hogy mindig a jelenben legyetek, ne elemezzétek a múltat, ne próbáljátok megtalálni az értelmét, ne próbáljátok kitalálni, hogy hol siklott ki, ne nézzetek a jövőbe, ne várjátok a jövőbeni változást. Mindez helyett a jelen pillanatot áldjátok, pontosan ott vagytok ahol szerettetek volna lenni, így valami fontos dolog van jelen, valami értékes és érdekes.

Figyeljétek meg ezeket az aspektusait az életeteknek. Keressétek meg ami érdekes benne. Keressétek meg ami komikus, ami kérdéssel teli, és értékeljétek azt a változatos szövedéket/mintát amit összeszőttetek magatoknak.

Küldjetek magatoknak a legnagyobb szeretettel teli, legáldottabb és a szívetek mélyéről jövő érzéseket. Így tekintünk mi rátok, így tekint rátok a Forrás, így tekint rátok a Felsőlélek, úgy gondoljuk ti is élvezni fogjátok ha ezt a nézőpontot veszitek fel.

Teremtők - D.Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése