2013. június 7., péntek

Esemény /2 - Cobra 06.07.

 

Egy ponton, a Galaktikus Központi Nap energiája át fogja égetni a Mátrix összes akadályát az asztrális és az éterikus síkon, és minden negatív entitás eltávolításra kerül. Ezek helyett angyalok és szellemi vezetők veszik át a helyet.

Esemény/2

 

A sötét erők eltávolítása és Közzététel

A negatív embercsoportok bevonásával - jezsuiták, a Rothschild, Rockefeller és Illuminati - legalább 1000- 2000 ember kerül eltávolításra az Esemény után. A sötét erők el lesznek távolítva a hatalomból. Az Esemény után a Cabal tagjait börtönbe szállítják, ahol semmilyen kapcsolatot nem tarthatnak a külvilággal, és egymástól is el lesznek különítve. Az elítélés folyamata mikor elkezdődik, magába fogja foglalni az egész emberiséget. Ez egy tömeges katarzis és drámai gyógyulás folyamata lesz az emberiségnek, hogy ezek a bűnözők végül felelősségre lesznek vonva a tetteikért. A Cabal legtöbb tagja szociopata = nem alkalmas pozitív érzésekre, és válaszokra, ami emberré tesz bennünket.
Az emberisége egésze dönti el,hogy mi fog történni ezekkel az egyénekkel, hogy az új egyensúly létrejöjjön. Amnesztiát kapnak néhányan közülük. A legtöbbjüket a Központi Nap fogja "újrahasznosítani". 

A Cabal tömeges letartóztatása nem csupán fizikai hadművelet. Sok fénymunkás (érthetően, akik már évek óta dolgoznak éjjel-nappal ) már frusztráltnak érzi magát emiatt a "késedelem" miatt (mint ahogy ezt ki lehet fejezni) újra és újra. De még soha nem volt megadva az Esemény időpontja, és néhány hónappal ezelőtt 2012.dec.21 előtt tájékoztatott Cobra,hogy 21/12 nem az Esemény ideje lesz. 
A "késés", amiért az Esemény még nem jött létre, az a lelki/spirituális támogatás fentről, és lentről (Belső Föld társadalma) és nem utolsósorban itt a felszínen, amire szükség volt, és szükség van, hogy a tömeges letartóztatások megtörténtekor az emberek tömegei ne essenek pánikba.
Egy ponton, a Galaktikus Központi Nap energiája át fogja égetni a Mátrix összes akadályát az asztrális és az éterikus síkon, és minden negatív entitás eltávolításra kerül. Ezek helyett angyalok és szellemi vezetők veszik át a helyet.

A háló lekerül, véget ér, és a Fény belép.
Az utolsó lépés egyszerűen leveszi a hálót. Amint ez kész, az események gyorsan fogják követni. A Forrás kinyújtja energiáit,hogy elpusztítsa a hálót, és az események majdnem azonnal elindulnak. A programok nem lesz búvóhelyük, sem portálok, semmi felszerelés, semmi. Ők ki lesznek vezetve, és a fényesség időjárás mintája elkezdődik. 
Fordítás: SandalPhon

  Felébredt személy - Fénymunkás - Készen állsz az Eseményre?

Nem az emberi hatalom dönti majd el,hogy mikor fog ez megtörténni. A végső szó és döntés, hogy mikor történik az Esemény, közvetlenül a Forrástól jön.Ez egy kozmikus jelentőségű esemény lesz. Az utolsó bolygó, amit a sötétség még a markában tart, és ahogy felszabadul, ennek a Fény hullámait küldi szét az egész galaxisba. 

Az Esemény előtt a Forrás egy Fény impulzust fog átküldeni a Galaktikus Szövetségnek és a plejádiaknak, akik kiadják az utasítást az Ellenállási Mozgalomnak, hogy használják a 300 szövetségesüket a bolygó felszínén, vegyék fel a kapcsolatot a kulcsembereken belül a katonai és rendvédelmisekkel és onnantól elindul a művelet. 
Miután a művelet sikeresen befejeződött, lehetséges,hogy az emberek szeretnék kihasználni a helyzetet a saját kormányuk vagyonaik elkobzására... A Cabal el lesz intézve, de ez nem jelenti azt,hogy az emberi kapzsiságot és a hatalomvágyat kiírtották. Ők csak egy bizonyos százaléka a megvilágosodott emberi népesség egyszerű karaktereinek. Biztos lehetsz benne, hogy az Ellenállási Mozgalom tudja, hogy kik ezek az emberek, figyelemmel kísérik az akcióikat, és nem engedik,hogy kihasználják a helyzetet. 
Egy bizonyos fokú tudatosság elérésekor a bolygón az Ellenállási Mozgalom a színfalak mögött fog dolgozni az emberiség javára. 
Egy bizonyos ponton, valószínűleg az Első Kapcsolatfelvétel előtt, a pozitív földönkívüliek saját magukat fogják nyilvánosságra hozni. 
Az általuk létrehozott alapot - ami 120 billió dollár - az emberiségnek fogják adni más jóléti csomagokkal együtt. Ezek birtokában még fejlett technológiákat, amik elsősorban földönkívüli eredetűek. Biztosítják a hátteret annak a 6000 találmánynak, amit már korábban kidolgoztak zsenik a világon - amit a Cabal elnyomott, visszatartott. Ezekután bemutatnak még néhány még fejlettebb saját technológiát.

Fordítás: SandalPhon

  Az Esemény Villanás

Mit jelent az Esemény Villanás pontosan? Azt,hogy az Isteni Villanás energiája maga a Forrás, amely áthalad a Központi Napból, majd megkapja a Galaktikus Szövetség (főleg plejádiak), akik tovább adják ezt az intelligenciát a Fénymunkásoknak és azon belük a Fény Ellenállási Mozgalomnak. Az információ fogadói az LRM, mintegy 300 Szövetséges, akik felfogják venni a kapcsolatot a sötét erőkkel, ha látják,hogy hajlandóak együttműködni. Ha nem hajlandóak az együttműködésre, akkor ezt nem fogja tartalmazni. 
Mindez nagyon gyorsan fog történni. Az Esemény Villanás 15 perc alatt fog végbemenni!Nem lesz bejelentés. Nem lesz benne a médiában. Ez csak úgy meg fog történni. Ez egy teljes meglepetés lesz mindenkinek, és nem utolsósorban a Cabalnak. Ez bármikor megtörténhet. Mikor erős energiákat érzünk.
 
Fordítás: SandalPhon

Forrás: http://www.fenyorveny.hu
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése