2013. június 11., kedd

A vágyaid -Teremtők






Tom Fodor fordítása
A vágyaid

Amikor úgy döntesz, megtapasztalod azt, amit meg szeretnél tapasztalni, akkor engedélyt adsz magadnak arra, hogy megjelenjen a vágy. Engedd el a vággyal kapcsolatos eszméidet, engedd meg magadnak, hogy eljátssz az összes lehetőség mezejével. Ebben a pillanatban te vagy a tapasztalatod teremtője.

Amikor megnyílsz a lehetséges dolgokra és elfelejted az okokat, hogy miért is ne jöhetne létre, abban a pillanatban összehangolódsz azzal az idővonallal, amelyiken a vágyad tapasztalata létezik. Úgy fogod találni, hogy könnyedén, haladsz a vágy felé, megértve hogy minden, amit ezen az úton tapasztalsz úgyszintén része.

Senki nem tudja ezt megtanítani neked. Ez nem egy háromnapos kurzus része. Ezért adjuk az ilyen típusú információt, ezért emlékeztetünk benneteket rendszeresen. Ezért teremtettetek olyan körülményeket, amelyek oda vezetnek, hogy felfedezhetitek milyen erőteljes teremtő lények is vagytok, valamint hogy egy olyan világban élhettek, amit ti hoztatok létre. Nem szükséges senkire sem hallgatnotok.

Nem szükséges a tanácsuk, a nézőpontjuk. Amennyiben mégis ellátnak ezzel, abban a pillanatban felismerhetitek, hogy a régi önmagatokhoz beszéltek. Azzal az önvalóddal beszélsz, aki néhány perccel ezelőtt még nem volt hozzáigazodva ahhoz a világhoz, amelyet meg szeretett volna tapasztalni.

Csupán küldj ehhez a részedhez szeretetet és együttérzést. Nem a te munkád hogy bárkit is meggyőzz arról, hogy amire vágysz az lehetséges. Még magadat sem kell erről meggyőznöd. Csupán annyi szükséges hogy a tekinteted rá összpontosítod (a vágyra - Tom) és elengedsz minden kételyt, ami eltérítene.

Ezt nem azért mondjuk, hogy túlságosan ragaszkodjatok a vágyaitokhoz, hanem azért hogy lássátok, fenn lehet tartani a bizonyosság szintjét, azt a bizonyosságot, hogy igenis lehetséges létrehozni azt, amire vágytok, és hogy ez a vágy már most létezik.

A Teremtők – D.Scranton


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése