2013. június 8., szombat

Ne féljetek! - Üzenet a Magoknak 06.08.


Egy kis információt közvetítek számotokra 
az Égiség kérésére:
06.08. 
 
 
Ne féljetek Drága Szeretett Magok, Fények! 
Nem fog titeket elérni a katasztrófa, mert ti a Mag Népe vagytok. 
Amit tisztítani kell, az úgyis létrejön az Atya intésére és Gaia teljesíti azt ami szükséges a létetekhez, és ahhoz hogy a lelketek a helyén legyen. 
Minden egyes emberből a hazaszeretetet és a való igaz embertárs iránti szeretetet szeretnénk kihozni. 
Szeretnénk ha békében élnétek egymással. 
Szeretnénk hogy létrejöjjön egy olyan társadalom, amiben az ember-igazi emberré válna tulajdonságai alapján is. 
Szeretnénk lebontani a hamis hiedelmeket, a hamis kinyilatkoztatásokat és azokat akik ezt az országot, világot irányítják. 
Szeretnénk, ha elérne minden egyes emberhez az információ és a szeretet valódisága. 
Mi azért vagyunk hogy segítsünk. Ezt szeretnénk ha éreznétek és érezné a Nép, valamint a népek. Nem olyat teszünk ami Nektek rossz. Ne így fogjátok fel! 
Ez a bolygó már régóta szenved az emberek ocsmányságai miatt. Szüksége van a Földnek arra hogy megtisztuljon. Még ha emberáldozatok is vannak. Tudjátok, hogy mindenki a helyére kerül, élete alapján, emberi mivoltából kifolyólag, s ahogy élte életét. Mindennek a helyére kell kerülnie!
S ezt "katasztrófák" teszik lehetővé, úgymond.
Lesznek, akiknek előröl kell majd kezdeniük életét még maradóban itt, vagy pedig egy olyan helyen ahová tartozik, s hasonlók körébe kerül mint ő. Sajnos ez van. 
Ezt tudomásul kell vennetek és el kell fogadnotok. Ahhoz hogy ez sikeres legyen, oda kell magatokat tennetek és segítséget kell nyújtanotok másoknak. Adjátok át a segítés szellemét a többi embernek. Így ők hasonlóvá válhatnak hozzátok. És így az első lépést megteszik, megtehetik a maguk érdekében és családjuk érdekében. Ez is már haladás lenne. 
Gyújtsatok szeretetet mindenki szívében akiben tudtok. Árasszátok fényetek rájuk és a helyzetre. Teremtsetek nyugalmat. Segítsetek de magatokat ne áldozzátok fel. Mindenkinek önmagába kell néznie és úgy visszatalálni az Alfához. Mint eltévedt bárányok a Pásztorhoz. Meg van írva. 
Higgyetek a jóban, higgyetek a magatok és mások jóságában. Teremtsetek jót egymásban. Gyógyítsátok a lelketeket és mások lelkét. Tartsatok össze és mutassátok meg hogy kell ezt. Mutassátok meg az embereknek az összetartó erő lényegét s segedelmét.

Ezennel felhatalmazunk szeretettel Titeket eme tettekre.
Legyetek azok akik vagytok!

Szeretetünk határtalan Felétek! Menjetek ezzel a határtalan szeretettel!

Fényesség ragyogjon Reátok!

Áldás Reátok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése