2013. június 23., vasárnap

Kijelöltétek az utat számukra - Aisha 06.22.



Tom Fodor fordítása
Aisha TK 327 – 2013 június 22.

A tegnapi erőfitogtatás még körülöttetek visszhangzik, sőt egy ideig fog is.
Ezek erőteljes energiák kedveseim, sok embert felébresztenek. Most kivételesen nem a személyes leckékre utalunk, habár azok is megjelenhetnek azoknál, akiknek még szükséges, inkább arra utalunk, ami a külső világban fog láthatóvá válni.

Az emberiségben mélyen gyökerezik a bármilyen változástól való félelem, így ezek a változások is félelmet kelthetnek. A dolgok a felszínre kerülnek, nehéz lesz őket figyelmen kívül hagyni. Ez a nyár igen zajos lesz, a harag és frusztráció hangjai is jelen lesznek.

Oly sok szinten jött el a változás ideje, hogy a változás áradatát már nem lehet megállítani –lényegtelen, hogy mennyire próbálják a hatalmon levők félelemmel a hatalmukat fenntartani. Rá fognak jönni, hogy a félelem többé már nem is olyan erős szövetségesük, mint eddig volt. Már inkább csak önmaga árnyéka, így nem tud lépést tartani a fénnyel, ami oly sok emberbe árad be a bolygón. Hát nézzétek csak, ahogy egyenként lerázzátok a félelmet és magatokhoz veszitek az erőtöket. Ez az elégedetlenség nyara lesz, de ez a nyár fogja azt is megmutatni, hogy mennyi erőtök is van belül. Ahogy magatokon láttátok a fejlődést az elmúlt hetekben, ugyanígy meg fogjátok ezt látni a körülöttetek lévőkben. Hiszen
kijelöltétek az utat számukra, meg fogtok lepődni milyen sokan is követik az ébredéseteket.

Ismét csak megköszönjük a munkátokat. Egyre több visszaigazolást fogtok kapni. Nélkületek, az úttörők nélkül nem lenne út és a tömeg nem tudna kitörni a régi korlátokból. A fény egyre erősebb, a félelemmel való harca már eldőlt. Izgalommal fogjátok észrevenni, ahogy a börtönfalak egymás után ledőlnek. Az igazság tör ki e falak mögül, és az igazság mindenkit szabaddá tesz. Mindez tehát zajos lesz, de a harag elül, ahogy a többiek is meglátják azt az igazságot, amelyet ti már láttok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése