2013. június 25., kedd

Az Időtórusz kódok feloldódnak - Istengyermek 06.25.

 

Földanya, Gaya változásai - 2013. Június 25 , 37. nap - 

Az Időtórusz kódok feloldódnak

2013.06.25. 08:13 Istengyermek

fold_isten_tenyerenjpg_1372140265.jpg_137x185

Mai látomás: IDŐTÓRUSZ KÓDOK


Ma 7.45.-kor az Időtórusz kódok elindultak működni, ami annyit jelent, hogy az idő foszlásnak indult. Amikor ez megtörténik a tér is eloszlik maximum három héten belül.


A Tér feloszlásának végső időpontja 2013.Július 17.

A Földanya Tóruszában, hét Nagy Mester dolgozott, ki pillanatnyilag fizikai testben is jelen van a bolygón. Körbe körbe járnak és az időszálak feloldásán munkálkodnak. Mindezt mára virradóra vagyis 0 óra 2 perckor kezdték el és két percenként áthaladnak oldó-áldó energiáikkal a tórusz belső felületén.
Két napon belül végeznek a munkával.


Én kérdezem: Hogyan nyilvánul ez meg a földi világunkban?


Válaszol Pentaja Yahuna Gaja El Saya ( a nap szívéből) : Saját éteri szálaitok tartják az idő szövetét a Föld Tóruszának belső területén, hamarosan idő és tér semmissé lesz. 


Többet nem mondhatok csak annyit, hogy csodák várnak ránk!
Shehena Gaya Napszellem: Az időkódokat másként időszekvenseknek vagy időszekvenciáknak is nevezzük. Ők tartják az idő illúziójának hálóját a valóságunk tökéletes megélése miatt. Már megtörtént a megélés, tartunk visszafelé abba a valóságba mely valódi otthonunk.

Ilona

Forrás: http://istengyermek.blog.hu/2013/06/25/foldanya_gaya_valtozasai_2013_junius_25_37_nap 


Egy kis kiegészítés:
 
3. Az idő bomlásnak indult melyet fizikai érzékelésetekkel is azonosítani tudtok. Semmi olyan nem történik ettől kezdve, mely ne a Ti (mi) javatokat szolgálná. Szépen beindultak a folyamatok, melyről tájékoztatni fogunk titeket. Most a legfontosabb, hogy megnyugtassátok MadOtokat és társaitokat, hogy egy gyönyörű új élet kapu "nyitánya" csendült fel az életetekben.
Hogyan érezzük az idő bomlását? Napi szinten egyre kevesebb szó esik majd az időről, mintha kitörölnék az emberi tudatokból. Valójában a kollektív tudatból törlődik ki, melyen mi is veletek egyetemben dolgozunk. Ne törekedj most arra, hogy az agyaddal fogd fel, mert ezt csak szívvel lehet érteni.  Nincs más dolgod csak maradj nyugalomban, figyelj befelé (meditáció) és egy szeretetteli várakozással figyeld a történést, mert itt most minden érted és rólad szól.


Ilona

 Forrás: Istengyermek
http://sirius-plejad.blogspot.hu/2013/06/az-ido-felbomlasa-agharta-belso-fold.html


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése