2013. június 24., hétfő

Az új önvalód - Üzenet magasabb dimenziókból 06.24.

..ne maradjatok meg a többiek által elvárt mintában, ne érezzétek, hogy azt kell adnotok (eljátszanotok-tom) amit várnak tőletek.

Az új önvalód

Amikor új fejezetet kezdetek az életetekben, akkor általában új kapcsolatokat is teremtetek egyúttal.

Ez általános számotokra. Számos példa van az életetekben amikor egy helyzetből vagy helyről a másikra váltottatok és egyúttal teljesen új emberekkel léptetek kapcsolatba. Mindez arra kényszerít benneteket, hogy újra-definiáljátok magatokat. Nincs szükség arra, hogy a régi éneteket magatokkal hozzátok az új helyzetbe.

Az új társaitok/környezetetek nem kívánja meg, hogy azon a módon viselkedjetek ahogy eddig tettétek. Szabadon lehettek azok akik abban a pillanatban vagytok. Ez pedig az előnyötökre van.

Azt tanácsoljuk tegyétek meg ezt anélkül, hogy az élethelyzeteteket megváltoztatnátok, ne maradjatok meg a többiek által elvárt mintában, ne érezzétek, hogy azt kell adnotok (eljátszanotok-tom) amit várnak tőletek. Ez vonatkozik azokra az egyénekre is, akikkel már hosszabb ideje együtt éltek, valamint azokra is akiket nemrég ismertetek meg.

Legyetek tudatában annak amit ezekben a helyzetekben adtok, legyetek tudatában, hogy összhangban van-e és képviseli-e azt, aki szeretnétek lenni.

Minden pillanatban el kell döntenetek kik is vagytok, és el kell engednetek azokat az elvárásokat amelyeket a többiek helyeznek rátok. Ugyanez a többiekkel való kapcsolatokra is vonatkozik. Mindig nézd meg, van-e valamilyen elvárásod a másikkal szemben, megengeded-e, hogy meglepjen és abban a bizonyos pillanatban egy új verzióját mutassa be az énjének.
Igazából senki sem ugyanaz a lény a következő pillanatban, nem is kötelező fenntartanotok a következetességet ebben. Mivel fejlődtök, tágultok és váltotok, meg szeretnétek teremteni az új önvalótokat, az új világotokat és az új verziótokat.

Legyetek tudatában azoknak az elvárásoknak, amelyet a többiek helyeznek rátok és azoknak az elvárásoknak is, amelyeket ti állítotok a többiekkel szemben, legyetek készek ezen elvárások elengedésére, legyetek megújulóak, frissek minden egyes pillanatban, lényegtelen milyen furcsa pillantással néznek is majd közben rátok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése