2013. június 7., péntek

Esemény /1 - Cobra 06.07.

 Esemény /1

2013. június 7.

Bemutatás

Had mutassak be minden információt a Laguna Beach Cobra konferenciáról,ami 2012 novemberben volt, és az Eseményről szólt.
Az Esemény nevét az a pillanat adja, amikor a Forrás - Teremtő Atya/Anya megadja a jelet az "Esemény villanásra", amely keresztül megy az Arkangyalokon, a Felemelkedett Mestereken, a Galaktikus Szövetségen és az Ellenállási Mozgalmon át itt a bolygón. Ez az egész 15 perc alatt megtörténhet, és az Esemény elindul.
Egyet forrás tudja csak
Csak a Forrás - csak a Teremtő Atya/Anya ismeri az órát és a napot,amikor megtörténik az Esemény. Ne legyen senkinek kétsége, az időpont tökéletesen időzített...
LA konferencia: 
Az alábbi területeket érintette Los Angelesben:  1) "Az Esemény" 2) "A Fény Ellenállási Mozgalom" 3) "A Küldetés beindítása" 4) "Röviden a bolygó története"  5) "A Közzététel és Kapcsolatfelvétel". 6) "Az új reneszánsz". Ezek a témakörök. Ez egy három napos konferencia volt, rengeteg információval.
Fordítás: SandalPhon


  Esemény Horizont




Az elmúlt 25 000 évben egy energikus fekete lyuk belsejében voltunk, a sötét erők téridő anomália tevékenysége miatt. 2012 volt megjelölve évnek, mikor mi kilépünk ebből az fekete lyukból. Amint kilépünk ebből a fekete lyukból, az az úgynevezett Esemény Horizont. Ez történik most. Elfelejtettük, mi a Fény. Így sokkal izgalmasabb és látványosabb lesz, mivel mi MOST az Esemény Horizontban vagyunk. 

Fordítás: SandalPhon

 Terv az Eseményre

Mindig is volt egy Terv. A Fény Ellenállási Mozgalom folyamatosan dolgozik az Esemény megnyilvánulásáért. Ők ismerték a módját, hogy hogyan törjék fel a Mátrixot (Egy számítógépes program, amely fogva tart minket ebben a mesterséges valóságban.). Mostmár tudjuk, ahogy írom ezt a cikket, hogy a Mátrix végre összeomlott, és már csak idő kérdése,hogy eljöjjön az tökéletes pillanat amikor az Esemény elindul. A megnövekedett Fény a felszínre hoz most mindent, mindenféle szinten, amelyeket át kell alakítani. Mivel a Mátrix összeomlott, ez a Fény napról napra növekszik, és a változás a küszöbön áll. Fokozatosan napról napra esik szét a Mátrix. Az asztrális és éteri sík még nem tökéletes. Használnunk kell még védelemként Fehér Fényt, amikor negatív dolgok kezdenek bombázni minket /amiket még nem tudunk szabályozni/. 


Néhány példa,hogy a Fény az igazságot hozza: MP Louis Laurent csodálatos bátorsága, és 13 perces beszéde a belga parlamentben a hét elején. 

Több száz, ha nem több ezer példa van még világszerte. A másik David Wilcock, a pénzügyi zsarnokság expozíciójával kapcsolatban - az igazság az összes aranyról stb. ezen a bolygón. És kimutatták,hogy több mint 120 millió ember van jelenleg Oroszországban ezen a héten. 
Fordítás: SandalPhon


Gaia fényháló visszaigénylése - Örvények és Portálok





A Fény Ellenállási Mozgalom folyamatosan dolgozik, és folyamatosan veszi vissza az örvényeket a bolygó körül hétről hétre. Minden Cobra konferencián sikeresek voltak az örvény meditációk. Sokan segítettek ebben a folyamatban világszerte. Abban a pillanatban, amikor teljes lesz az energiahálózat, készen állunk az "Esemény" Villanásra.

Ez lesz az az idő, amikor az intuícióra kell támaszkodni. 

Az Esemény korai napjaiban és óráiban nem lesz semmilyen külső forrás, ahol elmondjam, mit kell tenned. Ez lesz az az idő, mikor a szívedre és az intuíciódra kell hallgatnod. Meg kell tudnod, mit kell tenned. Támaszkodj magadra. Sokan lesznek, akik félelemmel és zavarodottsággal fognak reagálni. Lesz az erőnek egy pillére ezeknek az embereknek. A tisztánlátásra kell támaszkodniuk a változás idejében. 


Egyszerű fénymunkás tanácsok: 


1, Maradj nyugodt.

2, Adj át információkat az embereknek - meg fogják hallgatni. 

Fordítás: SandalPhon

 Forrás: Cobra


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése