2013. június 23., vasárnap

Itt az idő, hogy teljes egészében felébredjetek - Mihály Arkangyal 06.10.

by kristalyhang
Egy óra egy Angyallal
2013. június 10.
AA-Michael-55
Michael Arkangyal:
 Itt az idő, hogy teljes egészében felébredjetek 2/1.rész
Michael Arkangyal beszél a „Szeretet-hullámról“, ami májusban érte el a Földet és ami a testet érintő változásokat tovább viszi, miközben előrelépéseket teszünk a teljes tudatunk visszaállítása felé, a szén és a kristály alapú struktúrák közötti különbségekről, a csakra-rendszerünk helyreállítíásáról és kiterjesztéséről és a DNS-ünk újrahangolásáról.
Mesél nekünk arról, hogy a világban az emberek több mint 50%-a készen áll és akarja is a Felemelkedést. És azt mondja, hogy akik a [rádió]programot hallgatják, azok átváltozása 86-90% közötti.
Elmeséli nekünk, hogy a szénalapúról a kristály alapú felé való eltolódás pillanatszerűen is történhet és ezt a változást sokan az utolsó pillanatban teszik meg. Elmeséli, hogy a testben élő ötödik dimenziós fénylények, akik mi leszünk, még soha korábban nem voltak ismertek.   
[2. részben:] Beszél még az iraki dollár újraértékeléséről, a törökországi történésekről, a Nagy Eseményre  (The Event) való felhívásról, a szíriai történésekről és a második világháború után született németek sorsáról.
Felhívja a figyelemet, hogy „Eljött az idő“, hogy teljes egészében felébredjünk. Nincs további késlekedés.“ Köszönet Ellennek a gyors átirat elkészítéséért.
Egy óra egy Angyallal: Michael Arkangyallal
2013. június 10.
Geoffrey West: Üdvözlet és áldás midenkinek. Isten hozott az Egy óra egy Angyallal következő adásában, Linda Dillonnal, a Szeretet Tanácsának csatornázójával és a Nagy Felébredés című könyv szerzőjével. Ezen az estén Steve Beckow is csatlakozik hozzánk, a Golden Age of Gaia [Gaia Aranykora] (http://goldenageofgaia.com/) alapítója és az „Új Föld felépítése: Úton egy működőképes világ felé” című könyv szerzője.
Geoffrey West vagyok és ezen az estén Graham Dewyeat helyettesítem.
Meghívlak benneteket, hogy jelenítsétek meg Michael Arkangyal Igazság és Béke kékszínű lángját, miközben újra üdvözölhetjük Michaelt körünkben. Ezen az estén Michael további információkkal szolgál a mély energetikai eltolódásról, amin éppen keresztülmentünk, hogy ez miből állt és mire szolgált számunkra most és a jövőben.
Ezzel át is adom Neked a szót, Steve.
Steve Beckow: Rendben. Nagyon köszönöm, Geoff. És mielőtt Michael Arkangyalt üdvözölném, hadd mondjam el, hogy az utolsó adás felvételénél problémák jelentkeztek a Skype-ommal, és annak ellenére, hogy hallottam, amikor Michael Arkangyal kérdez enegem, hogy van-e kérdésem felé, nem tudtam válaszoni neki.
Ezért elnézést kérek tőle, egyszerűen szeretném megemlíteni Michael Arkangyalnak és a Hallgatóknak, ha egy ilyen pillanatban nem válaszolok, akkor hamarosan újra csatlakozni fogok.
Légy üdvözölve Michael Arkangyal.
Michael Arkangyal (AAM): És legyetek ti is üdvözölve.
Michael vagyok, a Szeretet Arkangyala, a Béke harcosa, a Hírhozó. A mostani alkalommal a Felemelkedés idejében jövök el hozzátok, az átváltozás idejében, hogy ebben a pillanatban átöleljelek benneteket, hogy szeretettel árasszalak el benneteket.
Amikor azt mondom: „Én vagyok a szeretet Arkangyala”, mit gondoltok, mit akarok ezzel mondani? Ez nem csak egy egyszerű név vagy titulus. Megosztom veletek lényem esszenciáját és a célom – az osztozás, az adás, hogy megajándékozzlak bennetek ezen az éjszakán – hogy valóban beburkoljalak benneteket az ajándékomba, az energiámba, a szeretetbe.
Sokan tudjátok, milyen érzés a Mennyei Anya palástjába vagy karjaiba burkolózni és ez nem csak megnyugvással tölt el bennetket, hanem emlékeztet a teljességetekre, a méltóságotokra, hogy milyen mélyen tisztelnek benneteket.
De értéstek meg barátaim, fivéreim és nővéreim, hogy ezt minden nap megtesszük értetek. De az eltolódás miatt, az energiák változása miatt, most vagytok ti és én is képes tisztábban beburkolódni/beburkolni benneteket szeretetembe.
Ez ugyanaz a rezgés, mint a Mennyei Anyáé? Igen is és nem is. És bizonyosan pompás kék. Ami szeretném, hogy elérjen a szívetekbe ezekben az időkben és ebben a pillanatban, ami örök, a mély tudása annak, mennyire gondoskodom és gondoskodunk rólatok.
Igen, volt egy csodálatos szeretet-hullám, mely átvonult a bolygótokon, (1), de nem jött és ment! Kedves Szívek, a közepében vagytok.
Tehát érezzétek és tudjátok és fogadjátok be és fogadjátok el egy Arkangyal ölelését, úgy ahogyan van – nem a védelmet, a toborzást vagy akár a tanításokat, a vezettetést, hanem egyszerűen érezzétek a testvéretek szeretét fentről.
Ez fontos és nem csak számotokra, hanem az egész multiverzum számára, hogy emberként, inter-multi-dimenzionális lényekként rájöjjetek, hogy érezzétek, milyen szeretve lenni és szeretetnek lenni, hogyan néz ki, ha megengeditek minden érzékszerveteknek, hogy a most általam átadott energiát elfogadja és átölelje.
Úgy dönöttetek előre haladtok a változások, az átmenet és a Felemelkedés irányában. Ezzel egyidőben sok részlet van, amiről a kíváncsi szellemetek tudni szeretett volna, amit most megosztunk vleetek, hogy mi a Felemelkedés igazsága?
Kifelé mozog, lemond a nélkülözésről, megszünteti a nélkülözést és átöleli a szeretetet. És a szeretetnek sok arca van. [A felemelkedés] arca az öröm, és fénye a boldogság. Övé a remény nyugalma és a gondoskodás mélysége.
Mindezt kívánom nektek ezen az éjszakán, hogy tudatában legyetek, ha bármilyen kétség árnyéka vetül rátok, szeretve vagytok, és nem egyedül járjátok utatokat. Soha nem volt így. Ez egy messze elterjedt, de sok szempontból nevetséges illúzió.
Nos, most ezt tegyétek félre. Tegyétek félre, hogy eljönnek hozzátok a mesterek, hogy együtt járjátok az utat, (2), vagy hogy eljönnek hozzátok a fivéreitek és nővéreitek a csillagokból, ennél még fontosabb, hogy meghozzátok a döntést: együtt járjátok az utat, a családotok-lélekcsaládotok támogatásával és kíséretében – békével.
És a remény illata lebeg a levegőben, amit lélegeztek. Eltolódások [változások] tapasztalhatók testetekben, szellemetekben és lelketekben. Nem kell azon töprengenetek: „Mit jelentenek ezek a változások? Mit tanítanak meg nekem?” hagyjátok magatokat sodródni tanításaikkal, azzal amit megmutatnak nektek.
Ez nem szellemi folyamat. Teljes mértékű részvállalásra köteleződik a mentális test, az egó, az érzelmi test? Igen. De nincs elválasztás. Ti egy integrált egység vagytok. Egy integrált egész vagytok, midegyik mezőtök erről árulkodik, a csodás fizikai társatok az, amit ti és mi erre az életre, a mostani alkalomra terveztünk.
Ünnepeljünk. Már egészében megérkeztetek? Nem, de kedves szívek, az utazás, az élet ennek a formájának a megtapasztalása, mindig úgy terveztetett, hogy üdvözítő [örömteli] legyen.
Tehát, miközben elkezdjük ezt a napot, mint minden napot, minden éjszakát, miközben az ágyban pihentek, érezzétek, ahogy lényem áthat bennetket és hagyjátok, hogy szeretetem tápláljon és felemeljen benneteket, legyek a tükör, amiben meglátjátok azt, akik valójában vagytok.
Nos, tudom, kedves Steve, útadat járó Testvér, hogy sok kérdésed van erre a napra. És talán túlságosan előre szaladtam, de folytassuk akkor. Hol szeretnéd kezdeni?
SB: Nos, köszönöm neked Uram. És a hallgatók kedvéért elmondanám, természetesen megválaszoltál néhány kérdésemet. Jól van, akkor kérdeznélek, melyik sorrendet követnéd, az aktuális történésekkel kapcsolatos vagy a teljes helyreállítással kapcsolatos kérdéseket vagy fordítva, Uram?
AAM: Nem játszik szerepet, mert tökéletesen felcserélhető a sorrend.
És visszatérnék itt a javaslatomra, hogy az aktuális történéseket szemléljétek, ahelyett hogy csak ülnétek és begubóznátok, „Mit kell megtanulnom?”, hogy felismerhessétek, amit az érzékelésetek mutat nektek, meg kell bíznotok az észlelésetekben.
De kezdjük inkább az ezoterikussal.
SB: Rendben. És az „ezoterikus” alatt azt érted, a teljes [tudat] helyreállítása? Így van?
AAM: Igen, erre gondolok.
SB: Ok. Akkor a következő fél órában felülvizsgálhatjuk, hol is tartunk a teljes tudat helyreállításában. Tudnál kezdeni a szén alapúról a kristály alapú átalakulással, kérlek?
AAM: Nos, ez nem minden lény számára standard, ezt meg kell értenetek.
SB: Igen.
AAM: És azt is értéstek meg, hogy ebben senki nem előz meg senkit. Ez egyszerűen egy folyamat, amikor esszenciátok egy körfolyamat során eltolódik az egyik formából egy másikba.
Egyesek gyorsak. Például, ha reggel felkeletek, egyesek közületek 5 perc alatt felöltöznek és vannak, akiknek egy óra kell hozzá. Nem a forma rossz vagy jó, hanem egyszerűen más.
De azt is el kell mondanom, hogy kollektívként, és különösen a Fénymunkások közössége, majdnem teljes mértékben abban tartózkodik, amit ti az átalalkulásról gondoltok. De ez nem vonatkozik az átalgnépességre, teljes gőzzel halad előre és bizonyosan messze meghaladja az értéket, amit ti 50%-nak mondanátok.
Nos, ha szabad, hadd beszéljek erről. Egy helyről – és fogadjátok el a múlt időt, amit használok – egy régi harmadik dimenziós valóságból, a polarizáltságból, a dualitásból valók vagytok. Van egyfajta hitbeli tendencia, ami szerint „A szénalapú élet nem kívánatos számomra; kristálylét a célom. És az fogja nekem megerősíteni, hogy tiszta és világos vagyok.”  
Ne tegyétek meg ezt az elkülönítést. Az emberiség szén-struktúrája, a felszerelésetek, a csodás testeitek, amiben laktok, nagyon nagyon jól szolgáltak benneteket. Megfelelőek és hasznosak voltak utazásotok során.
Mellékesen megjegyezve, kedves Barátom, a jövőben fogjuk majd ezt az evolúcióról szóló párbeszédet folytatni. (3) Tisztázása szükséges. De most elkalandoztam.
A kristályforma [használata] egyszerűbb, mint a szénalapú, mert inkább rendelkezik a képességgel, hogy fenntartson, kommunikáljon, fogadjon és továbbítson nagyobb mennyiségű információt.
A befogadás és továbbítás jobb pozíciójába helyez benneteket, mindenhol az egész multiverzumban világosan tudni fogják, kik vagytok. A gyémánt-struktúra az, ami valóban az egész univerzumban és multiverzumban ismeretes és sok szempontból az eredeti forma visszatérését jelenti, amit a [Mennyei] Anya tervezett.
A kristályos forma felé való eltolódással – és azok, akik most hallganak minket, hmm, úgy 86-90% ott vannak – több tisztaság birtokában vagytok. Ez az elsődleges ajándék. De képesek vagytok, több energiát is befogadni.
Arra is képesek vagytok, hogy transzdimenzionális lényetekké legyetek. Ez egy rezgéssel kapcsolatos helyzet, amikor képesek vagytok csillagtestvéreitekkel és rajtuk túl, ahogyan minden bizonnyal velünk is még tisztábban kommunikálni telepatikusan és testi szinten is.
A kristályos formába való eltolódás [átalakulás] egyik legfontosabb alapja, hogy képesek vagytok helyreállítani csakráitokat, az energiarendszereteket – mert ez valójában a csakra-rendszeretek – maga az operatív [működtető] erő, miközben még mindig emberi formában van.
Így ez az egyetlen oka, amiért az átalakulás megtörténik, ezt kijelenthetjük így, … igen sokan egyfajta „frissítésnek” tartják. Gyakorlatiasan szemlélve természetesen az is, mert lehetővé teszi, hogy teljességgel önmagatok szerint cselekedhessetek. De ez nem jelenti azt, hogy a réginek ne lett volna értelme és ne kellene megbecsülni és tisztelni, mert betölötte funkcióját az utazásotok során.
Nos, sok-sok vita tárgyát képezi ez a kristályos átalakulás. De ez valóban része a kollektív Felemelkedési folyamatnak. Nos, mit mondasz majd nekem: „Uram, ez azt jelenti, ha az ember még javarészt szénalapú, akkor nem is tud felemelkedni?”
Értsétek meg, szeretett barátaim: az átalakulás egy pillanat alatt is végbemehet. Tehát mindannyian kristályoss szerkezetűvé váltok, ilyen vagy olyan módon. De ez leginkább egy evolúciós [fejlődéshez kötött] folyamat. De ez nem jelenti azt, hogy ne lenne néhány ’last-minute’ átalakulás az utolsó pillanatokban. 
Ez így érthető?
SB: Igen Uram, az. És említetted a csakra-rendszert, talán beszélhetnék egy kicsivel többet róla és talán a DNS-ről is szót ejthetnénk.
Én úgy értelmezem, hogy a csakra-rendszer a harmadik dimenzióra vonatkozik. Lesz az 5. dimenzióban is csakra-rendszer? Ha igen, miben különbözik ez a renszer, és hogyan fog működni és dolgozni?
AAM: A csakra-rendszeren, amivel most dolgoztok, már évekkel korábban változtatásokat hajtottak végre. És igen, lesz csakra-rendszer, egyszerűen mert, … tekintsetek rá, mint energia-központok.
Nos, amit a harmadik dimenzióban tekintettetek a csakra-rendszernek, az az elszigeteltség rendszere volt. És hagyományosan 7 csakrával dolgoztatok, annak ellenére, hogy százával vannak csakrák, a harmadik dimenziós valóságban is.
De azt gondoltátok róluk, akkor is, amikor beigazítottátok és behangoltátok őket, megnyittottátok és dolgoztatok velük, hogy ezek elkülönült központok, és minden centrumot definiáltatok és mondjuk úgy, bizonyos funkciókra korlátoztátok.
Nos, természetesen ez nincs így. Gondolkodjatok egy olyan csakra-rendszerben, ami teljességében összekapcsolódik. És a testetekben biztosan van 13 fent, sok lent, sok. Kvadránsotokban mindenütt, sok van. És ezek mind aktívak és harmonikusak.
Továbbra is lesz fizikai formátok, a csakra rendszeretek hasonlítható a spirituálsi generátorokhoz, és ezek kristályos formában fognak duruzsolni, forogni, befogandi, küldeni és mindegyik egyszerre aktív.
Nos, egyesek már megtapsztalták ezt az élményt. Olyan érzéstek van, mintha ’duruzsolnátok’, vagy mintha a testetek duruzsolna, hogy inkább elektromos energiával töltöttek vagytok, mint mágnesessel, erősen fel vagytok töltődve. És barátom, valóban azok vagytok.
Tehát igen, lesz csakra-rendszer. Már egyideje megkaptátok és bemutatták nektek. Egyesek már dolgoznak a kiterjesztett csakra-rendszerrel, egyesek nem. De ez nem jelenti azt, hogy ne lenne aktiválva. Hiszen az.
SB: Uram, ismeretes számodra Da Free John-tól származó rész, amikor olyan tapasztalatról számol be, hogy a csakra-rendszer eltűnt, és ez volt a megvilágosodás szintje? (4)
AAM: Igen.
SB: Meg tudnád mondani nekem, mi történt vele? Ez úgy működött, hogy a régi 3D-ben egy bizonyos ponton a csakra-rendszer eltűnt, de az új 5D-ben a fizikai testtel együtt a csakra-rendszer tovább élt? Ez helyes meglátás?
AAM: De miközben elhagyjátok a ti definíciótok szerinti 3D-t, van köztes rész is, ahol most vagytok. Ez korábban valóban nem volt adott. Így természetesen, amikor elhagytátok a 3D-t, a csakra-rendszer kiesett és tiszta fénylényekké váltatok [halál után-ford. megj.].
SB: Rendben.
AAM: De sok tekintetben a testtel rendelkző ötödik dimneziós lény olyan, mint egy hibird, egy lény, aki korábban nem volt ismert, ezen a bolygón pedig végképp nem.
De ne rejtsük véka alá, hogy a régi eltűnésének érzése nagyon is adott, de ez olyan beszélgetés, ami már volt korábban az 5. dimenzió és a Felemelkedés folyamata kapcsán, a különböző vagy magaasabb birodalmakban, dimenziós birodalmakban, új szabályok érvényesek. Új meglátások keletkeznek.
Nos, ez fontos és nehéz [téma] ezért örülök, hogy beszélhetek erről. Mert csak kevés vonatkozási pont volt.
SB: Talán rákanyarodhatnánk a DNS témájára. És elmagyaráznád nekünk, amikor azt mondod 86-91%-osak vagyunk, ez a DNS-re is vonatkozik? És mi várható, mit tapasztalhatunk, tudhatunk vagy érezhetünk a további DNS-szálak hozzáfűzésének eredményétől?
AAM: Nos, fogalmazz világosan. A DNS aktiválásról beszélsz, nem pedig a DNS „újrafonogatásáról” vagy hálózatra kapcsolásáról, bár érzelmileg az összekapcsolódás érzékelhető. Sokatok elment a 13. oktávig és megtörtént a 13DNS szál aktiválása, 12 eggyé fonódva, ami azt jelenti, hogy a 13. egy potenciális ajándék volt, amit megkaphattatok.
A DNS rekalibrálsa során az történt, hogy képesek vagytok aktívak lenni a fizikai, mentális, emocinális testeitekkel – mindegyik testetekkel, minden kapacitásotokkal előremozdíthatjátok azt, amit kívántok, itt nem csak a fizikai fiatalodásról van szó, hanem  a szellemi képességeitekről, felfogóképességetekről, a szellemi teljesítőképességetek kiszélesítéséről, az egészségről.
A magasabb birodalmakban vagy dimneziókban nem létezik a betegség. De az adott személytől függ, hogy a DNS-t teljes mértékben „bekapcsolja” és, hogy a DNS-etek kívánt markereit aktiválja, ezt együtt velünk vagy a szellemi vezetőitekkel, sőt bizonyos fokig a Csillagtestvéreitek, egészségügyi részlegeivel tehetitek meg.
Nos, ha minden egyszerre kerülne az „áramkörbe”, akkor úgy éreznétek magatokat a fizikai testetekben és formátokban, mintha áramütést ért volna és meghaltok. Ezért nem létezik sem fent, sem lent olyan lény, aki azt szeretné, hogy ez megtörténjen.
De ebben a DNS-kötegben kristályos-fény kerül beáramoltatásra, miközben a központi csatorna teljes kapacitása felé halad, ez történik ezen az éjszakán is, miközben beszélünk, nézzétek meg DNS-kötegeiteket. Mindegyikőtök, mindengyik köteg, felhagy a korlátozással, mely a gondolatokból ered, hogy kik vagytok. Kezdjétek el mondani: Nos azt gondolom, ezt vagy azt a markert szeretném aktiválni.”
Kezdejetek neki Barátaim, azzal induljatok, amiről úgy érzitek, az a legsűrgősebb fizikailag és akkor menjetek végig a DNS-szálaitokon, amik már hmm, ott vannak és egyszerűen arra várnak, hogy meggyújtsátok őket, mintha egy fénypontot helyeznétek oda az aktiválás során. Kérjétek a segítségünket, különösen Rafael Arkangyalt és St. Germain-t. Készen állunk és örülünk, ha segíthetünk Nektek. De ez már tegnap elkezdődhet.
Nos, sokan közültek már megtették, ismét tudatosan vagy tudatalatt, mert létezésetek során észrevettétek, hogy élettel telibbek és sugárzóbbak vagytok és testileg is más a megjelenésetek és másképp érzitek magatokat. És nem kérdéses, hogy így válik kristályos fomátok, csakráitok és DNS-etek egy darabbá – és mégegyszer, a kétkedés a ti elszigetlődési ötletetekből származik, de ezzel nem mondjuk azt, hogy nem léteznek egymástól elválasztott rendszerek, valóban vannak, de ezek egységbe integráltak.
Tehát, amit javaslunk nektek, hogy elkezditek önamagatok szemlélését. Meditáljatok és tekinsetek le önmagatokra, mintha az új Őnvalótokat szemlélnétek, aki kristályos, mintha kristályos szerkezetű lenne.
És ezen belül a briliáns csakráitok teljes mértékben összekapcsolódottak és összefonódottak és aztán nézzétek meg a DNS-eteket., és miközben ezt teszitek, tegyétek hozzá a napi fénypontokat, amiket ki akartok emelni.
Látjátok, folyamatosan azt mondjuk, hogy szent partneri viszony van közöttünk. „Felvillanyoztunk” benneteket? Ez a szeretet lényege. Ez a Fény lényege. Igen, ezt tesszük.
Így például, ha azt mondjátok nekem „Michael, lelassítanál egy kicsit?”, akkor természetesen eképp teszek, így lesz. És ugyanígy, ha túl gyorsan haladtok és a szorgalamsságotokból kifolyólag éppen azon vagytok, hogy rövidre zárjátok magatokat, akkor is lassítunk? Igen, így teszünk. De veletek vagyunk és olyan közel állunk hozzátok, mint korábban még soha. Nem is sejtitek, milyen közel vagyunk.
Van még más rezgésszintünk is? Nos, természetesen igen. De ha jöttök – és ez a kulcs részét képezi – hogy elfogadjátok a mesterré válást, egyre kisebb lesz a különbség [a rezgésszinteben]. Különböző energiák vagyunk? Természetesen. Különböző birodalmakban vagyunk? Igen, így van. De ezek a birodalmak mindig szándékosan duplán vakok voltak? Nem, nem voltak azok.
A történelem során, minden hitrendszerben, minden vallásban, minden hagyományban, filozófiában az alapmondandó az volt, hogy Egyek vagyunk, és hogy ti is Egyek vagytok. Ez nem elválasztást jelent.
De ez azt is jelenti, hogy egy lény is vagytok, egyedülálló, erőteljes, briliáns. Tehát, ha megnézitek a helyreállított formátokat, DNS-eteket, csakráitokat – ne a régi vonatkozásban gondoljatok rájuk, így nem fog működni – a kristály-testeteket, gondoljátok azt: „Egy vagyok.”  És ezen az isteni egyesülés helyén, ahol egyek vagytok az egység léttel, ott teremtéstek meg önmagatokat.
Mert minden, amit tesztek – tulajdonképpen egész egyszerű – a lényetek visszaszerzése, az egységetek, az igaz esszencia újboli birtoklása, amik vagytok.
Sokatok azt kérdezte: „Melyik dimenzióból jövök én?” Barátaim, azt vettétek észre a meditációtok során vagy egy másik formában, hogy valaha azt mondtuk volna, a harmadik dimenzióból való vagy.
Azt mondhatjuk, hogy a hetedikből vagy az ötödikből vagy kilencedikből. Mit gondoltok, mit mondunk el nektek? Mi a teljeségetekről beszélünk, a kristály-testetek, a regenrált önvalótok, máshonnan származik. Tehát sok tekintetben visszatértek, vagy elindultok vissza a progresszióba, akik vagytok [itt az ereszkedés utáni felemelkedő lélekre utalhat-ford. megj.].
És ha ejuttok a felismerésig, hogy nem a 3. dimenzióban tartózkodtok, akkor megértitek, hogy a testnek nevezett csodás burok, csak egy hatalmas teremtésből eredeztethető.
Ez az oka annak, amiért maradtok és kíséritek Gaiat útján, minden lényével együtt. Azért maradtok, hogy megtartsátok azt a formát, amik vagytok, hogy együttműködve teremtsétek meg az összetartozás és szeretet egységét, amit nem csak a Mennyei Anya, Gaia, hanem ti is már hosszú idővel ezelőtt elképzeltetek.
Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk Nektek. Itt vannak a Csillagtestvéreitek, hogy segédkezzenek ennek a hatalmas és pompázatos teljesítménynek a kivitelezésében. De Kedveseim, ti vagytok a vezetők. Ti vagytok az útmutatók. 
És ha víziótokat, tudásotokat telejsségben helyreállítjátok, valóban megértitek, amit ma ezen a napon elmondok nektek. És ezért kezdtem ma a szeretet ajándékával, mert ha elfogadjátok ezt az energiát, amit ebben a pillanatban felétek áramoltatok, fel fog ébreszteni.
És eljött az idő a teljes felébredéshez. Nincs további késlekedés.
Lábjegyzet
(1) Fel akartam neki tenni ezt a kérdést, de Michael Arkangyal előre megválaszolta, mint az már sokszor előfordult.
(2) Utalás a „Mesterek visszatéréséhez.”
(3) Úgy lesz. Már megterveztük a programot.
(4) [A könyvkivonatból származó rész fordítását most itt mellőzöm…]
Csatornázta: Linda Dillon
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése