2013. június 1., szombat

Az árapály határozottan szembefordult az összeesküvéssel - Benjamin Fulford 05.28.

  Most mindenhol arra utaló jelek vannak, hogy az árapály határozottan a Sabbat Sátáni Összeesküvés és azon terveik ellen fordult, hogy egy családok ellenőrizte fasiszta globális diktatúra, egy Új Világrend jöjjön létre.

Az árapály határozottan szembefordult az összeesküvéssel, 

de néhány nagy csata még előttünk áll 

Benjamin Fulford / 2013 május 28.

Most mindenhol arra utaló jelek vannak, hogy az árapály határozottan a Sabbat Sátáni Összeesküvés és azon terveik ellen fordult, hogy egy családok ellenőrizte fasiszta globális diktatúra, egy Új Világrend jöjjön létre. Ferenc Pápa például várhatóan beszédet fog tartani a pénzügyi zsarnokság és a globális fedezeti számlák témájában, amikor júniusban Dél-Amerikába látogat, egy magas rangú szabadkőműves P2 Páholytag szerint.

Obama elnök időközben beszédet mondott a hétvégén, ahol gyakorlatilag elismerte, hogy az amerikai kormány tisztességtelenné vált, és felkészülnek arra, hogy jóvátegyék a hibákat.


Azonban a Sabbat maffiózók még mindig nem adják fel, és néhány csúnya trükköt húzhatnak elő a végső vereség előtt. A legutóbbi tömeges autóégetés Svédországban, a "lefejezés" az Egyesült Királyságban, a késelés Franciaországban stb. mind úgy tűnik, hogy része annak a kétségbeesett erőfeszítésnek, hogy az összeesküvés kiprovokáljon egy hosszúra tervezett Muszlim/Keresztény háborút. Valamint ott van Izrael dolga, amit még mindig rendezni kell.

Japánban, szintén az összeesküvés "gazdasági bérgyilkosai" tombolnak, volatilitást okozva a piacokon, hogy megpróbálják kisiklatni Shinzo Abe miniszterelnök gazdasági terveit. Ez még befejezetlen része a Japán feletti ellenőrzésért vívott csatának. Vannak arra utaló jelek is, hogy a legutóbbi japán választást a Rockefellerek, a Goldman Sachs, a Külkapcsolatok Tanácsa Cabal frakciója csalták el Abe számára. A szavazatszámláló a közelmúlt japán általános választásán egy 2/3-os diktatórikus ellenőrzést adott Abe számára a parlamentben, ami a Musashi nevű cég gépei által történt. Egy japán jobboldali aktivista kutatásai szerint, amit csak részben tudunk megerősíteni, a Musashi tulajdonjogát nyomon követték egy sor Shell vállalaton keresztül, melyet egy "Forrest Eszközkezelő" nevű cég, korábban a Goldman Sachs által alkalmazott Peter Greiger működtet. Amit meg tudunk erősíteni több különböző forrásból, hogy az utolsó választásokat  egy szövetkezés, köztük a Japán Védelmi Minisztérium fiatal tisztviselői csalták el Abe javára.

Mindez nem jelenti semmi biztosat, de az egyértelmű más forrásokból, hogy Japán jobbközépen két frakcióra hasadt. Az egyik frakció kapcsolódik a Rockefellerekhez, a Goldman Sachshoz és a Külkapcsolatok Tanácsához, és szeretné, ha a trónörökös Naruhito és a Rockefeller Trilaterális Bizottságának tagja Masako Hercegnő, aki Hisashi Owada lánya venné át a császár szerepét, és így a Japán feletti ellenőrzést. A másik frakció a fiatal fiútestvért, Akishino Herceget (aki a férfi örökös) szeretné a trónon látni, és így tisztán tartani Japánt.

A Rockefeller frakció nem akarja a kapcsolatok normalizálását Észak-Koreával és a Koreai-félsziget újraegyesítését, mert ez megszüntetné az összeesküvés titkos pénzügyi ellenőrzését. Ezért az összeesküvés kétségbeesetten próbál háborút provokálni Kelet-Ázsiában.

Ennek ellenére a Koreai-félsziget újraegyesítése és a béke Északkelet-Ázsiában halad előre. Az észak-koreai tábornokokat és a cabal által megvesztegetett japán szélsőjobbosokat, akik provokációt hajtottak volna végre, eltávolították.

Ezzel a szabad Japánért folytatott csata még nem ért véget, és a 67 éves brutális katonai megszállás hatása még mindig érezhető. A hazaárulók, akik kedvezményezettjei voltak ennek a megszállásnak, érthetően vonakodnak, hogy elveszítsék a hatalmat, és lehetővé váljon a japánoknak, hogy megtudják az igazságot.

Ami még mindig nem világos Japánban az, hogy Abe gazdasági tervei a Japán gazdaságot, vagy a Goldman Sachs kelet-ázsiai érdekeltségeit akarják-e megmenteni. A jelenlegi piaci zavarok jellegzetessége a zuhanó Nikkei Index, az emelkedő kamatok és az erős yen, amit úgy tűnik, hogy a Cabal Bush frakciója vezényel, és a texasi székhelyű fedezeti alapkezelő Kyle Bass. A logikájuk az, hogyha a Bank of Japan megvásárol több mint 1 trillió yen értékű japán államkötvényt a piacon, ennek eredménye a "pénzügyi zsarnokság" lenne. Az igaz, ha ez megtörténne, a Bank of Japan átvenné az ellenőrzést a magán pénzügyi intézményeken keresztül (kivéve a Bank of Japan) a pénzügyi piacokon, de az is igaz, hogy ezzel megszüntetné a japán államadósságot. A kérdés egy ilyen forgatókönyv végén az lenne, hogy a Bank of Japan állami működtetésű, vagy egy magán monopólium. Ez az eredmény a folyamatban lévő frakciós háborútól függ Japánban.

Mindenesetre a válozások az Egyesült Államokban, Európában és a világ többi részén a japán hazaárulók végső vereségét fogják okozni, ami csak idő kérdése.

Ahogy említettük, vannak egyértelmű jelei annak, hogy az amerikai hadsereg már nem követi az összeesküvés parancsait. Obama hétvégi beszédében elismerte az amerikai háborús bűnöket, és megígérte, hogy leállítja az ilyen bűncselekményeket, ez egy tiszta példa. Tény, hogy a Pentagon nem volt hajlandó csapatokat vagy fegyvereket küldeni Izrael segítségére, hogy megdöntse a szíriai kormányt annak ellenére, hogy a külügyminisztérium és a szenátus ezt elrendelte, ami egy másik egyértelmű jel. Ehelyett Oroszország elküldte a Csendes-óceáni Flottáját Izrael felé, és világossá tette, hogy az izraeli kormány azzal fogja szemben találni magát, hogy háborúban áll Oroszországgal (és nem lesz amerikai segítség), ha nem hátrálnak meg.



Aztán ott van a jelentés, hogy Szaúd-Arábia királya Abdullah, a titkos izraeli szövetséges halott.

http://www.presstv.ir/detail/2013/05/26/305584/saudi-arabias-king-clinically-dead/

Ez egyértelmű jele, hogy a Cabal kényszerítette a világot, hogy vásároljon olajat a Sabbat királyságoktól, és fizessék be pénzüket az összeesküvés ellenőrizte bankokba.

Szintén a múlt héten Kína második vezetője Li Keqiang Indiába, Svájcba és Németországba utazott, ami úgy tűnik, hogy egy lépés a 180 nemzetet tömörítő BRICS szövetség és az Európai Unió közötti kapcsolatok hivatalossá tételére svájci közvetítőn keresztül.

http://www.xinhuanet.com/english/special/lkq201305/index.htm

Kína és Svájc aláírt egy egyetértési nyilatkozatot egy szabadkereskedelmi megállapodásról, az elsőt Kína és a nyugati országok között. Ezen felül a két ország megállapodott "egy ígéretben, hogy közösen támogatják egy új nemzetközi pénzügyi rend létrehozását, mely a méltányosság, igazságosság, befogadás és rendezettség alapjain áll" - a Xinhua News szerint.

Ezen fajta produktív és barátságos diplomáciával szemben az összeesküvés olyan dolgokkal volt elfoglalva, mint a lángoló autók Svédországban, hogy megpróbáljanak elindítani egy faji háborút. Angliában egy katona lefejezése igazi volt az MI5 szerint, és része annak a tervnek, hogy ott is faji háborút robbantsanak ki. Ugyanakkor a művelet nem okozta a várt felfordulást, ehelyett a magas szintű kitervelőit hajtották fel. "Cameron miniszterelnök válasza erre az volt, hogy elment Ibizára nyaralni, napjai Tory vezetőként meg vannak számlálva" - így foglalta össze a helyzetet az MI5.

Egy utolsó megjegyzés a kollégánkról, aki egy hónapos bebörtönzést szenvedett el egy japán  elmegyógyintézetben, ahol erőszakkal elkábították. Ő most újra szabad.

Benjamin Fulford

Forrás:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése