2013. november 21., csütörtök

Világörökség a Kárpát-medence 11.21.

 
Kiáltvány!

Az elmúlt két évtizedben történt nemzetközi tudományos kutatások eredménye alapján a következő információk kerültek napvilágra:

1. Ornella Semino nevével fémjelzett nemzetközi genetikus csoport kutatási eredménye kimondja, hogy az európai ősgén 35-40.000 éves, és ezeket az ősgéneket a legnagyobb arányban a Kárpát-medencei magyarság-székelység hordozza magában. Forrás: www.sciencemag.org 2000 nov. 10. 1155-1159 o.

2. A Sorbonne Egyetem ősnyelvet kutató csoportja megvizsgálta az összes ismert élő és holt nyelvet abból a szempontból, hogy azok milyen mértékben tartalmazzák az ősnyelv etimonjait, azaz ősgyökeit. A kutatási eredmény megállapította, hogy a földön egykor létező ősnyelvből a magyar nyelv őrizte meg messze a legtöbbet, az ősgyökök 68%-át.

3. Radioizotópos vizsgálatokkal bebizonyították, hogy a tatárlakai leletek legalább 7000 évesek, ami az újkőkori írásbeliségünket bizonyítja itt a Kárpát-medencében. Keletkezésük 1000-1500 évvel megelőzi a hasonló képjeleket tartalmazó sumér agyagtáblákat, és a sumerológusok széles körben elterjedt írásbeliség darabjainak tartják őket. Forrás: Radics Géza: Eredetünk és őshazánk.

Összegezve: 

 Nemzetközi tudósokból álló kutató csoportok egymástól függetlenül megállapították, hogy Európa szívében a Kárpát-medencében él egy 35.000-40.000 éves őslakosság, melynek mind a genetikája, mind a nyelve és mind az írásossága a legősibb helyben maradt és máig megőrzött kultúrát jelenti. Őrzőik pedig a Kárpát-medencei magyarok és nemzetrészeik.

Az ősnép helyzete napjainkban: 

1989-óta a 3. köztársaság nagyobb emberi és anyagi kárt okozott a magyar népnek, mint a II. világháború. Az elmúlt 23 év alatt a belső-magyarországi területet vizsgálva a magát magyarnak vallók lélekszáma körül-belül 1.000.000 fővel csökkent, ezen kívül 400-500 ezer magyar hagyta el az országot, hogy külföldön megélhetést találjon magának. Ez idő alatt a közvagyon 95-98%-a került idegen kézbe. A magyarság helyzete végveszélybe került, ezért:


A fentiek ismeretében a Kárpát-medencét, 
mint az ősi múltnak védelmet adó anyaölet, a magyar nyelvet beszélő 
és a magyar kultúrát éltető embert, 
valamint az összes tárgyi és szellemi hagyatékot 
a világörökség részének tekintjük!

Ezennel minden magyar embert és szervezetet, 
valamint minden az ősi tudást tisztelő más nyelvet beszélő embert
 és szervezetet felkérünk arra, 
hogy a Kárpát-medencei magyarságot 
a VILÁGÖRÖKSÉG részének nyilvánítsa
és cselekedeteit, megnyilvánulásait eszerint alakítsa!
 

A VILÁGÖRÖKSÉGET jelentő magyar népet megtartani akkor tudjuk, ha mentesítjük a megszállók ideológiájától, kettős mércéjétől, gazdasági, szellemi és lelki megszállásától.

Ezért a következő lépéseket kell megtennünk a magyarság és az ősi magyar kultúra megőrzéséhez: 


1. Minden vélt vagy valós államadósság eltörlése.
2. A kilakoltatások azonnali leállítása.
3. Munkával fedezett közpénzrendszer bevezetése.
4. Alapjövedelem bevezetése. Minimum 150.000Ft/hó alapjövedelem járjon minden 18 életévet betöltött magyar állampolgárnak, aki a Szent Korona Alkotmánya szerint él és cselekszik.
5. A magyar munkaerő a magyar termelés és a magyar piac vámokkal való megvédése.
6. A népképviseletet és a rend helyreállítását szolgáló Tizedes-rendszer újra építése.

Az ébredést a tudatosulást, az önszerveződést és a közös kép megalkotását az Égi Magyarországról a www.elokozossegek.hu honlap segíti. 

Áldás szálljon minden magyarra!

Kapcsolódó:
   A magyar nép, a MAG NÉPe! A MAGyar az ŐSnyelv!
   Jorge E. Blinkorn: Ébredj magyar nép!
   A szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak 



Forrás: Nemzeti Hírháló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése