2013. november 30., szombat

Miközben Aranykorba léptek - Uriel 10.24.



by kristalyhang
Archangel-UrielURIEL / 2013. október 24.
Goldenlight közvetítése
„Tiszta Fénnyel világítsátok meg életeteteket és fedezzétek fel életcélotokat, miközben a gazdag és harmonikus Aranykorba léptek.“
Jó estét, itt Uriel Arkangyal! Ma este azért szeretnék veletek beszélni, hogy életeteteket világossággal árasszam el és ráleljetek a valódi életetek küldetésére vagy lélekcélotokra. Ez az idő a Földön az emberiség nagy Felébredése és mi az égi birodalomban energetikai úton segítünk szellemetek megvilágosodásában, ami támogat benneteket, hogy világosan felfedezzétek valódi célotokat ebben az időben a Földön és hogy arra ráhangolódjatok. Itt mindegyikőtöknek egy egészen különleges célja és funkciója van, és minden ember Teremtő-Forrásunk értékes és szép teremtése. Mindegyikőtök a Teremtő-Forrás egy szikrája, és mindegyikőtök eldöntötte, mi lesz a speciális lélek-küldetése a Földön, mielőtt megszülettetek ebbe az életbe. Egyesek számára ez a küldetés a spirituális növekedés, másoknak a szépség és a harmónia megteremtése…sokatok számára, akik ezt olvassák a küldetése az „út előkészítőjének” és „fénytoronynak” lenni, a fények nagy Felébredésének idején a Földön vezetni. 
A Földeteket most körülveszik a magasabb dimenziós energiák, amik beágyazódnak a kristályrácsba és a Földanya, Gaia testébe, a Földeteket a magasabb energetikájú foton öv veszi körbe [újra beléptünk a foton-övbe, ennek a hosszú távú hatását nevezzük elviekben Aranykornak –ford. megj.]  Új energiák vannak a Föld felszínén, belsejében és körülötte, ami a Földön élő minden lény rezgésszintjét megnöveli. Természetesen ott az Agartha-civilizáicó, a magasabb dimenziós társadalmak (5. dimenzió és magasabbak) és azok, akik a Föld felszíné emelik rezgésszintjüket, ők mindannyian ráhangolódnak ezekre az energetikai mintákra, a Föld felszínén, a Födl belsejében és a Föld körül.
Emlékezetetekből előbukkannak, tudatosodnak a „születésetek előtti megállapodásaitok”, amit jelenlegi földi életetek előtt kötöttetek. A csatornázó egy spirituális „újraegyesítési-technikát” alkalmazott, ami segített érzékeinek finomításában és a születését megelőző megállapodásokra való emlékezésben. Eközben velünk is összekapcsolódott, az ő angyali tanácsával, így képessé vált bármikor telepatikus üzeneteink fogadására, mely során először felsőbb énjével, aztán velünk vette fel a kapcsolatot. Képesek voltunk megmutatni neki lelkének eredetét, lelkének születését, születés előtti szerződéseit és megállapodásait, amit ő kötött és képes volt az emberiség felemelkedésének [a tudatszint felemelésének] támogatásában részt vállalni, oly módon, hogy továbbította üzeneteinket az emberiség számára a magasabb dimenziós birodalmakkal való összehangolódás nagy átmenet és a galaktikus és magasabb dimenziós társadalomba való átmenet időszakában. Képes volt ráhangolódni plejádokbeli családjára és telepatikus üzeneteket fogadni tőlük, valamint tisztázó üzeneteket, amikben rálelt gyógyulása forrására, valamint plejádokbeli életeire (Lélekként a legtöbb életet a Plejádokon töltötte).
Sokan közületek érzik, hogy a Föld nem a valódi otthonuk és valóban nem is az, sokan csillagmagnak neveznének benneteket, ez azt jelenti, más galaktikus fajokból és családokból származtok és beleegyezéseteket adtátok, hogy ezekben az időkben itt lesztek a Földön, hogy az Aranykorba való átmenettel kapcsolatos felvilágosításban segítsetek. Elkezdte egyre jobban ráébredni eredetetekre, a születésetek előtti terveitekre és megállapodásaitokra, miközben megemelkedik a fátyol az életek és a magasabb multidimenzionális lényetek között és azok összeadódnak. Így fértek hozzá ezekhez az információkhoz, ahogyan az aktuális életetek, szerződések és megállapodások információjához is.
Sok módszer létezik, amik segíthetnek az életcélotokra való ráhangolódásban és sok információáramlás a magasabb és multidimenzionális énetekkel való kapcsolatfelvétellel kezdődik.  A magasabb multidimnezionális énetek által világosabban láthatjátok és fedezhetitek fel életfeladatotokat. Ha ez már világos számotokra, talán azt kérdezhetitek, hogyan manifesztálhatnátok mindennapjaitokba életetek célját és hogyan kezeljétek a világot. A meditáció és a feljegyzések segíthetnek ebben.
A magasabb és multidimenzionális énetekkel, valamint a lélekeredetekkel való összekapcsolódás segíteni fog küldetésetekben és segíteni fog, hogy lehorgonyozzátok és összeolvasszátok a magasabb dimenziókat a földi társadalommal és összeolvadva a magasabb énetekkel, a magasabb dimenzióban [rezgésszinten] élve [újra] megteremtitek a multidimenzionális lényeteket.
Az élet és a lélegzés multidimenzionális énetekként való egyénekként, elkezdi megteremteni a multidimenzionális társadalmat, miközben sok ember sok multidimenziós életet élő ember egymásra talál. Ez formálja multidimenzióssá társadalamtokat, ami az új Föld Arnaykorában az alapot fogja képezni, aminek küszöbét átlépitek… ez egy szép fényben fürdő világ. A Fényvárosok aranyban tündöklő fényben ’zümmögnek’, egy bőséget adó fényesszenciában, ami csillog, szikrázik a szeretettől és a gyógyulástól, ami átalakít minden régit egy új konstrukcióba.
Mialatt összekapcsolódtok a magasabb dimenziós énetekkel, elkezdtek a magasabb dimenziók perspektívájából élni és minden alacsonyabb rezgésű dolgot magatok mögött hagytok, ami már nem szolgál benneteket, ezeket a régi szemléletmódokat átalakítjátok és meggyógyítjátok. Ezek a régi világhoz tartoznak, mai most omladozik és vágtázó tempóban hullik darabjaira… Ez a ti szemszögetekből nézve egybecseng az „idő felgyorsulásával”, ami crescendo-ként [lassan fokozódó erővel] gyorsul fel, gyorsabban és egyre gyorsabban forogva felfelé, elvezetve benneteket a „nem-időbe”, egy magasabb dimenziós térbe, amivel testetek, elmétek és lelketek elkezdenek egyre jobban együtt rezegni/hullámzani.
Miközben elkezditek a felismerés fényét ráirányítani, életcélotok felfedezésére, követni fogjátok életfeladatotokat és napi szinten érzitek majd az összhangot életetekkel, ami könnyebb lesz, több örömmel fűszerezve és valóban jobban fogjátok szeretni önmagatokat és másokat is. Elkezdtek rátalálni az örömre és a békére, átadjátok magatokat a megértésnek, miközben ráhangolódtok lelketek harmonikus energiájára és energetikailag összeolvadtok lelketek harmóniájával és energiájával. Egy magasabb szintű dimenziós lény álláspontját fogjátok megélni és támogatni fogjátok egykor 3. dimenziós földi testeteket, hogy az átalakuljon magasabb dimenziós kristály-testtémi soha nem fog megöregedni és nem lesznek fájdalmai. Ez a test és élet, ami felé elmozdultatok. 
Ennek elérése pedig a [leföldelt] magasabb dimenziós énetekkel lehetséges, ráhangolódva egy magasabb dimenziós spirituális lény életszemléletére – ez olyasvalami, amivel már rendelkeztek, de tudatotok most fejlődik [vissza arra a szintre] – üdvözöljétek és fogadjátok el egészében, miközben abban az időben éltek, ami lehetővé teszi az ugrást a nagyvonalú harmonikus Aranykorba.
Micsoda örömteli esemény! És miközben mi mindezt az angyali birodalomból látjuk megtörténni, valóban csodálatos, örömteli és szeretettel teli és mi küldjük nektek mindig és örökké szeretetteljes harmonikus energiáinkat, hogy segíthessük és támogassuk valódi lelketek és életcélotok felfedezését, mely során magasabb dimenziós lényetek egy magasabb dimenziós emberi testbe kerül.
Bámulatos lények vagytok és most egy szép életet teremtetek magatoknak azzal, ha magasabb dimenziós lelketek céljára hangolódtok és egy szép, magasabb dimenziós társadalmat alapítotok.
Mindig készen állunk, hogy támogassunk benneteket ebben a folyamatban, hogy a legszelídebb szeretetet és fényt küldjük nektek, hogy földi utazásotok örömben és szeretetben ragyogjon fel [világosodjon meg].
Uriel Arkangyal
Csatornázta/Forrás: Goldenlight
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése