2013. november 10., vasárnap

2+1 üzenet - Mihály és Istenanya 11.10.


Két közvetítőtő egymástól függetlenül. 

Megerősíti  ezt az üzenetet: http://szepjovot.blogspot.hu/2013/11/elkezdodott-mihaly-arkangyal-1110.html Le akartuk ellenőrizni az üzenet valódiságát, és váratlanul Mihály Arkangyal jelentkezett be kettőnknél is. Mindez most este történt.


Szeretettel közlöm veletek az alábbiakat.
Mától fogva más világ lesz a Földön. Nem azt mondom, hogy egyszerre minden meg fog változni, de már néhány rendkívül fontos dolog is egész életetekre hatással lesz.

Azt tanácsolom először is, ne féljetek, inkább váltsatok nézőpontot. (Tedd ide be azt a képet a nézőpontról Kedves!) 

 
Vagyis dobjátok félre a szkepticizmusotokat, pesszimizmusotokat, és fogadjátok örömmel társadalmi rendetek fokozatos rombadőlését.  Hiszen már jó ideje egy szebb jövőre vágytatok! Vagy tán nem?

Fogadjátok bizalommal azokat, akik  mostantól színre lépve ennek megvalósításán dolgoznak, őszinte odaadással. Isten által elrendelt szolgálatot végeznek. Meg tudjátok érezni, hogy kik azok, akik csak szónokolnak, és kik beszélnek Isten szavával. Megérzitek kikből árad a Szeretet, a Fény és Bölcsesség. A gyűlölet és félelemkeltők nem égi küldöttek. 

Mihály Arkangyal

Közvetítette Dombi Katalin


*

Most fognak a csodák megtörténni. A kiválasztottak fogják megtenni, akiknek odaadom immáron az energiát, ezáltal a képességet.Van aki kezét rátévén az emberekre azok csodát fognak  átélni s meglátni! Legtöbbőtöknek már a jelenléte is elég, már most is.  Váratlanul fogok megjelenni, de nem én, hanem a kiválasztott testében teszem.  Ott mutatom meg szeretetem és a szeretet birodalmát. Akár percek alatt fogom megmutatni Jézus országát. Ezek lesznek a csodák. Érezni fogjátok kik a kiválasztottaim erre a feladatra, bennük fogok megnyilvánulni. Eljött az idő.

Mihály Arkangyal 

Közvetítette Záel - Korona Sándor


 *


Utólag bejött egy harmadik üzenet is.


Üzenet Istenanyától

Drága, Édes MAG  Gyermekeim!


Elérkezett a várvavárt óra. Mostantól minden megváltozik, fokozatosan. Bízzatok Égi Anyátokban és a jó sorsotokban, aki elrendelte és mely meghozza életetek bearanyozását. Rajtatok múlik, hogy azt választjátok-e, hogy éltek a lehetőségekkel már most.

Érezzetek! A szívetekkel érezzetek!

Szeretlek benneteket és mindig veletek vagyok.
Édesanyátok


Közvetítette Dombi Katalin 

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése