2013. november 15., péntek

Útmutató a Végidőkre - Jézus - frissítve


Hívó szavam utoljára halljátok, és kezem még elérhetitek.

Útmutató a Végidőkre


A Mestertől


Hívó szavam utoljára halljátok, és kezem még elérhetitek. Gyertek, mert a Vég közelít.


Velem vagy nélkülem? Ha velem - magamhoz emellek. Ha nélkülem – elvesztek.
Az Úr Egyháza kialakul hamarosan formák nélkül az emberek Szívében. Ez mindenképpen sokk lesz az egyházaknak, és rajtatok is múlik, hogy szakadás vagy egységesülés fog bekövetkezni. Mindkettőre megvan az esély. Természetesen az egységesüléshez olyan tisztulásra is szükség van, ami nagyon nehéz és hosszadalmas folyamat. Ha nem megy ezen a módon, akkor az egyházak leomlanak, hogy romjaikon keletkezhessen az Új Élet. Ez még mindig a ti választásotokon is múlik.

 

    Jézus

  Ó, ti emberek, mikor nyitjátok fel a szemeteket végre, hogy lássatok? És mikor nyitjátok meg füleiteket, hogy halljátok az Én hívó szavaimat? Mennyi szenvedés kell még, hogy felocsúdjatok? Fogadjátok be a Szépséget és Jóságot a szívetekbe, hogy megválthassátok utánam a világot és magatokat!


Itt várunk titeket, és várjuk a kéréseiteket. Gyertek hozzám emberek, hogy keblemre ölelhesselek titeket, és eggyé váljunk a Szeretetben. Fényem Hazahív benneteket. Lássátok meg a Fényt, és válasszatok Engem, hogy megszabadulhassatok láncaitoktól. Itt állok, és felétek nyújtom kezem. Fogadjátok el, és engedjétek, hogy segíthesselek utatokon. Itt vagyok, gyertek hát Haza szeretett testvéreim.


Hívó szavam utoljára halljátok, és kezem még elérhetitek. Gyertek, mert a Vég közelít. Velem vagy nélkülem? Ha velem - magamhoz emellek. Ha nélkülem – elvesztek.


Emeljétek fel szíveteket Hozzám, és lássátok meg Jóságomat és Irgalmamat. Mindenemet odaadtam értetek, hogy felemelhesselek titeket. Én csak a Szívetek szeretetét kérem irántam és egymás iránt. Oly kevés, amit kérek, és oly sokat nyerhettek! Az Örök Életet nyerhetitek meg Szeretetetek által.


Szeressetek Engem, mint önmagatokat – és önmagatokat úgy, ahogy Én szerettelek titeket. 

Én mindenemet odaadtam értetek, mert a Szeretetem irántatok végtelen volt. 

Várlak titeket a Mindenség kapujában. El kell döntenetek, hogy követtek-e engem. 

Tanítóim és küldötteim köztetek járnak, minden emberhez el fog jutni hívó szavam. Utoljára! 

A döntést mindenkinek meg kell hoznia: velem vagy nélkülem. Kicsit velem, kicsit nélkülem – ilyen választás nincs. 

A Mennyek csak általam érhető el – a Szeretet által, mert Én Vagyok a Szeretet maga. 

Gyertek hozzám, és ünnepeljük együtt az Új Földet, mely Feltámadott. Meghalt és Feltámadott. Itt vagyunk, túl a Feltámadáson. 

Új Életünk megkezdődött. Örvendjetek velem. Várlak soraimba, várlak Házamba titeket.


Jézus Vagyok, az Úr, a Mindenség Istene


Dr.B.Kovács Judit.

 

 Kiegészítés utólag érkezett:

 

Ez a részlet a 'Júdás EV-ANGEL-IUMA a magyar néphez' című könyvemben szerepel, 2005. március 28-án jegyeztem le.

A ’Júdás’ könyv megírása óta sok minden „jó irányban” megváltozott a FÖLDÖN.
            Angyalok még ma is sok életterületen lehetnek a földi lelkek segítőivé, meglátásom szerint azonban mára már az „őrző angyalok” „általános jelenléte” és korábbi feladatai megszűntek. A földi lelkek most ismerik fel újra (és építik fel újra) a Földanyához és egymáshoz, valamint a földi Teremtő Erőkhöz való természetes kapcsolódásaikat, ezért meglátásom szerint mindazoknak, akik a FÖLDÖN kívánják folytatni a maguk megtapasztalásait, jelenleg elsődlegesen fontos feladatuk „ÖnMaguk” Felismerése és „tisztává tétele”, emellett pedig a Földanya és a „FÖLD” természetének felismerése és a „Természetes Földi Életvitel” kialakítása.

            A FÖLDÖN élnek FÖLDI „MAG”-lelkek, akiknek a földi élete előtt másik Világban nem volt lélekként élete, vagyis ők valóságosan is a FÖLD és a Földanya „Gyermekei”, nekik ténylegesen a FÖLD a „szülőotthonuk”. Természetesen az ilyen lelkeknek is megvan az a szabadsága, hogy megismerjék a „Földön kívüli” létezéseket.
            Vannak a FÖLDÖN olyan lelkek is, akik lélekként más ’bolygón’ (másik Világban) „születtek” meg, és a maguk szülő-Világából vagy azért érkeztek a FÖLDRE, hogy itt különféle segítő-szolgálatot teljesítsenek, vagy pedig azért, hogy a „FÖLD” (Földi Teremtés) bizonyos minőségeit közelebbről megismerjék.

            Azoknak, akik a FÖLDÖN kívánnak tanuló / tapasztaló életet élni, ma már elsődlegesen a „FÖLDANYA SZERELEM ERŐI” vagy más néven a „FÖLD Teremtő Erői” vannak a segítségükre. A korábbi „védelmi” jellegű feladatokban is a Földanya nemrégen Életre kelt SZERELEM ERŐI vannak ma már a Földi Lelkek segítségére. A Földanya a „Megtartás Megerősítésének” nevezi a „védelmet”: a Földanya segítséget nyújt minden Földi Léleknek abban, hogy felismerje mi tartozik „Önnön Megtartásába”, vagyis mi az, ami a Lélek ÖnMaga és a Lélek azon teremtése, amely a Lélektől „elvehetetlen”, amelyről a Lélek csak maga dönthet, és amelyet így magának a Léleknek kell „rendben megtartania” is.

            Jelenleg a Földön élő Lelkek nagyon sokféle ön-tisztulást élnek meg, sok „kényszerből” eredő mintájukat „engedik el”, és ezen elengedett részek „semmivé válnak”. Amikor ilyen (az önlényegtől idegen) részt elenged egy Lélek, átmenetileg (a tisztulás és rendeződés szakaszában) „eltávolodik” azon társaitól is, akikkel egyébként teremtőtársakként fognak majd a továbbiakban együtthaladni. Nem a legkönnyebb megélni ezt a „különleges” eltávolodottságot… könnyebb talán túljutni ezen a „tisztuló” szakaszon akkor, ha tudatosan befelé, a saját szívére figyel a Lélek, és egy ’türelmes kíváncsisággal’, „szemlélőként” de mégis „éber figyelemmel” van a környezetében élők iránt is, ha szeretettel figyeli önmaga és a környezetében élők változásait…

            A „Természetes Megtartás” újbóli kialakításában a FÖLDI Lelkeknek segítségére vannak a Földanya SZERELEM ERŐI [azaz a FÖLD saját TEREMTŐ ERŐI]:

A FÖLD „saját” Teremtő ERŐIRŐL 2012. július elejétől kezdődően írok, a lejegyzések a honlapjaimon elérhetőek.


Dr. B. Kovács Judit




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése