2013. november 4., hétfő

Rezgésetek - Magasabb dimenziókból 11.04.

 

Rezgésetek

A rezgést megtalálni nem nehéz, a kihívás, a megtartásában van számotokra. Olyan világban éltek, ahol minden nagyon gyorsan történik, a figyelmetek rengeteg helyre vándorol, így nagyon könnyű elengedni az összpontosítást. Nagyon könnyű egyik rezgésből a másikba váltani, annyira hogy szinte észre sem veszitek, hogy ezt teszitek.

Gyanítom sokan tudni szeretnének a rezgés felleléséről is, de azt is tudom, hogy közületek már mindenki érzett örömöt, szeretetet, izgalmat, csalódottságot, haragot, szomorúságot és félelmet is. Azt is tudom, hogy nagyon könnyű előhozni/kiváltani belőletek ezeket az érzelmeket.

A rezgés megtalálása azt jelenti, hogy megtaláljátok azt a helyet, ahol nincs eszme, ahol nincs semmi olyan, ami elől el akarnátok menekülni, ahol nincs ragaszkodás/kötödés a változás iránt. A rezgés megtalálása a vagy tiszta teréből kell, hogy történjen. A rezgés megtalálása a szíven keresztül történik, ti viszont az elméteket használjátok a rezgésre való összpontosításhoz. Összpontosítsatok az elmétekkel, de ne azzal próbáljátok elérni. A szívetekben tudjátok elérni, ahol az összes rezgés lakozik.

Tartsátok fenn a rezgést szándékosan és azért is, mert olyan jó átérezni. Mindig is a rezgés volt a megoldás, de ti különböző módon értétek el azt. Most viszont, hogy tudatos teremtőként ismerjétek meg magatokat egyre gyakrabban kell elérnetek a rezgéseket.

Gyakoroljatok! Azért vagytok itt most. A gyakorló körötöket végzitek. Álljatok úgy hozzá, mint egy játékhoz, mintha játszanátok a rezgésekkel. Ne erőltessétek. Engedjétek meg magatoknak, hogy mintegy belezuhanjatok abba a rezgésbe, amelyre vágytok és a figyelmeteket fordítsátok a gondolataitoktól, a gondolkodás világától az érzés világa felé. Lenyűgözőnek fogjátok találni, lebegni fogtok benne. Nagyon is szeretettel telinek, nagyon is ismerősnek érzitek.

Fordította Tom Fodor

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése