2013. november 10., vasárnap

Jesus Sananda üzenete - Fényharcosoknak 11.08.


Kedves Olvasók!
Talán mégis lesz valami ’nagyobb dobás’ mostanság és természetesen lehet (kulturált mederben)  vitatkozni a most következő sorok igazságértékről, de ezt a csatornázást azért fordítottam le, mert az előszóban szereplő támadási hullámot én is érzékelem és most nem csak a ‘minőségi’ hozzászólásokra gondolok… lehet ez a saját szegénységi bizonyítványom, de legutoljára a blog indulásakor tapasztaltam hasonlót a sötétség részéről... Scarlett
Jesus Sananda / 2013. november 8.
Jahn J Kassl közvetítése
Előszó -részlet
Jahn J Kassl és Georgi Stankov
Kedves Georg!
Az a benyomásom, hogy a felemelkedési folyamat elleni (remélhetőleg  utolsó) “támadási” hullám a küszöbön áll [“ante portas”- a kapuk előtt: utalás Hannibálra]. Ez nem jelent gondot nekünk, mert tudunk róla és felkészültek vagyunk. Ebben segít JESUS SANANDA csatornázott üzenete.
___________________________________________________
Kedves Jahn!
Megerősíthetem ezeket a sötétek általi támadásokat. Három nappal ezelőtt egy nagyhatalmú sötét lény támadta meg Carla-t. Egy kanadai személy irányából érkezett…Ez a személy egy negatív dolgokkal telitűzdelt levelet írt neki, és ez a negatív lény azon nyomban ott is volt Carla lakásában. Carla egy kicsit megijedt, mert nagyon fenyegetőek voltak ezek az energiák és azonnal hívott engem.
Egy nagyon speciális és nagyon hatásos módszert alkalmaztam, ami az ilyen sötét lényeket elzavarja, de közben lényegében nagyon erős Isteni érzelmekkel dolgozom, ill. más energiákkal és a ‚fénykarddal‘. Így megleptem ezt a lényt, mielőtt tudta volna mi történik és kitessékeltem a tágas kozmoszba. Pontosan láttam ezt a harmadik szememmel. Carla ekkor érezhetően megkönnyebbült. Ezt a tisztítást megismételtem a következő napon, hogy a maradványokat eloszlassam.
Tegnap pedig Carla megtudta az Elohimtól, hogy nem csak hatásosan elűztem a sötét lényt, hanem az vissza is talált a fénybe. Ez nem volt a célom, de ha már, akkor már…
Szívélyes üdvözlet
Georg
__________________________________________________________
178387488_3e8ce3e32c_oJesus Sananda: Az első és utolsó órák tisztelt Fényharcosai!
Eljött az idő, hogy magatokra csatoljátok az övet és a ’fénykardot’. Vágjátok szét a kapcsolatot a sötétség minden csábításával. Vágjátok szét a kapcsolatot a világtól, az emberektől, a környezetetektől, ha azok gyengíteni próbálnak, vagy el akarnak téríteni a Fény útjától. Vágjátok szét a tudatlanság minden fonalát, mert ezek csupán a kétség, az aggodalom és a félelem foszladozó fonalai, „tisztázatlan energiamaradványok”, amik rajtatok ragadtak, amik által még mindig elérhetőek vagytok a sötét hatalmak számára.
Vessetek véget ennek egy vágással! Erre kérlek benneteket, mutassátok ismételten az ajtót minden sötét erőnek és mentesítsétek környezeteteket, még akkor is, ha azok ügyeskedve fényes csillogás mögé bújnak meg.
Ezekben a napokban, mivel új felemelkedési hullámok keletkeznek és az emberek egy másfajta világba és egy másfajta létezésbe [gondolkodásmód stb…] lépnek, fokozódnia kell az ég küszöbén álló Fényharcosok elleni támadásoknak. Ez a sötét hatalmak „természetes” reakciója, aminek alapja a bekövetkező és elkerülhetetlen tény. Már figyelmeztettünk benneteket, „soha többé ne menjetek felkészületlenül a ’harcba’.”
Most tudjátok ezt, tehát készüljetek fel – újabb próbálkozás következik, hogy gyengítsenek benneteket és ez abban a pillanatban csődöt mond, amikor bensőtökben megjegyzitek ezeket a Fényből származó szavakat és ismételten piros lapot adtok a sötét erőknek, függetlenül attól, milyen finomsággal beszélnek hozzátok, így száműzve őket örökre energiamezőtökből. Ne féljetek, nem történhet veletek semmi, tehát cselekedjetek. Most.
Most a megkülönböztetési képességetekre és a figyelmetekre van nagy szükségetek, mert amíg nem ver véglegesen gyökeret Isten birodalma a Földön, addig a Fény nagy ellenjátékosa garázdálkodni fog. Mert utóbbinak nem áll szándékában sem beadni a derekát, sem felhagyni tevékenységével, függetlenül attól, hogy a várható kilátásai, most, a függöny legördülése felé állnak [vége a műsornak]. Soha ne becsüljétek alá „ellenfeleteket”! Lehetnek állítólagos Fényharcosok, akik hízelgő beszédükkel akarnak fénnyel telített, szerető tervetektől és életfeladataitoktól eltéríteni. 
Maradjatok éberek és már győztetek – ahogyan a Fény már győzedelmeskedett! Mert minden fénytelen állapot összeomlik és visszahullik önmagába. Most megmutatkoznak az emberek előtt az igaz Fényharcosok és a „császár ruhája semmit nem fog eltakarni” [= a mezítelen igazság láthatóvá válik], mert minden kinyilatkoztatásra kerül az emberiség előtt!
Végtelen szeretettel, Egyek vagyunk Istennel:
JESUS SANANDA
16:00h
Csatornázta: Jahn J Kassl
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-11-10 - 13:42 | Címkék: Jesus Sananda | Kategóriák: Gaia | URL: http://wp.me/p2FH9O-CB

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése