2013. november 20., szerda

Egyenlőre jó, ha fenntartjátok azt a rezgést - Magasabb dimenziókból


  Legyetek jelen, figyeljetek oda. Vegyétek észre az összes lehetőséget az egyre nagyobb ragyogásra.


 

Egyenlőre jó, ha fenntartjátok azt a rezgést...

Egyelőre jó, hogy fenntartjátok azt a rezgést, amelyet képviseltek. Még mindig van hátra megtapasztalni való ebben a rezgésbeli tartományban, amelyben most tartózkodtok. Nem kell aggódnotok és azon tűnődnötök, hogy hogyan is haladtok. Ez nem egy teszt. Ez nem egy megbízatás és nem is bukhattok el.

Az a célja, hogy ott vagytok épp ahol, hogy olyan tapasztalataitok legyenek, amelyeket csak ebben a dimenzióban tudtok megélni.
Ezért az az erőfeszítés, hogy túllépjetek azon, ami most elérhető számotokra ebben a dimenzióban elpazarolt lehetőség arra, hogy kitáguljatok és jobban megismerjétek magatokat. (ergo, ha erővel túllépsz ezen a dimenzión, akkor kihagyod a lehetőséget, hogy jobban megismerd magad ennek a dimenziónak a szűrőjén keresztül - tom).

Én ötödik dimenziós lény vagyok. Tudom, hogy egy nap hatodik dimenzióbeli lény leszek. Tudom, hogy amikor eljön az a nap, készen fogok állni. Ahelyett, hogy azon gondolkodnék, hogyan tudom érdemessé tenni magam arra a dimenzióra, inkább annyi ötödik dimenzióbeli tapasztalatot keresek és élek meg amennyit csak tudok. Attól függetlenül, hogy tudom a hatodik dimenzió sokkal több lehetőséget tud nyújtani számomra, mégis azokban a rezgésekben fürdőzöm, amelyek most érhetőek el számomra.

Szeretném ha részt vennétek a világotokban. Játsszatok el vele. Értsétek meg, hogy már tudtok működni a negyedik dimenzióban és mellette élvezni az utat. Nem is tudtok mást tenni, csak továbbra is előhozni a fényeteket, hiszen ha a fény egyszer felkapcsolódott, akkor végül megtalálja az útját a felszínre. A ti fényeitek pedig fel vannak kapcsolva, kedveseim.

Érezzétek ezt át. Érezzétek a bennetek lévő fényt és tudjátok, hogy a célotok ennek a fénynek a teljes kifejezése. Ez a fény nem dimenzió
függő. Nem csak a jóknak, a kedves szívűeknek és az érdemeseknek elérhető, hanem itt van mindenkinek.

Annyira örülök neki, hogy izgatottan várjátok már,mikor jöttök ide, ahol én is vagyok. Amikor iránymutatást ajánlok fel ,akkor az azért van, mert tudom, hogy kértétek. Először viszont ,kedves lényeim, szeretném, ha teljesen élveznétek azt ,ahol épp vagytok. Legyetek jelen, figyeljetek oda. Vegyétek észre az összes lehetőséget az egyre nagyobb ragyogásra.




Fordítás: Tom Fodor


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése