2013. november 22., péntek

Ittragadt Lelkekért imák 11.21.

 

Ittragadt Lelkek a 4. dimenzió síkjáról - kérlek segítsetek imáitokkal - látomás

2013.11.21. 19:16 Istengyermek

temeto_1385057638.jpg_193x145
képmelléklet: osztrák-magyar temető
 
Minden kapu és minden tükör az elkövetkezendő 3 napban ( egészen november 24.-én éjfélig)  egy olyan 4. dimenziós síkról enged bejárást, ahol háborús veteránok vannak. Háborús veteránok alatt értem azokat, kik 5 életen át egymás után háborúban, harcban vesztették az életüket.
A sok fájdalom és rettegés miatt nem kerültek vissza legalább három élet óta a földi menyország hetedik síkjára. Csak az asztrál sík (negyedik dimenzió) második felhangjáig érkeztek. Onnan születtek le újra és újra. Egyre kevesebb eséllyel egy boldog életre.
Most már az Ő síkjuk megszűnt, ezért a Föld nevű bolygón keresnek menedéket.
Gyújtsunk gyertyákat és imádkozzunk értük, hogy mielőbb visszakerülhessenek saját helyükre a lélek körforgásába, egy más világba.
Egy gyertya mellett 12 Most segíts meg Máriát mondunk, majd ismét gyertyát gyújtva 12 Most segíts meg Máriát. Addig amíg csak módunkban áll. Egy-egy gyertya a 12 imával 12 ezer Lelket tud átemelni.
Ariel

Reggeli látomás:
Amint ma reggel a katonák átsegítéséért imádkoztam a következőket láttam.
Megnyílt a Nap kapuja és egy kék kristály lépcső szállt alá a Földre. Ezen tömegével mentek fel a lelkek még saját erejükből. Mindazok kiknek már nem volt ereje, Égi Lények srgítségével egy csíleszerű szerkezeteen haladtak felfelé. Épp olyan volt, mint amikor a Föld méhéből termelnek ki valamit. Rakják a tartóedényeket mely folyamatosan szállít. Tiz Miatyánk és Tíz Üdvözlégy után megnyílt egy kapu a Holdra. Zöldes-rózsaszín vákumoszlop jelent meg, melyben sorakoztak a bejáratnál a szállító edények. Ezek azonbn úgy néztek ki mint félbevágott léggömbök. Belülről puhák és kényelmesek.  Egy gömbbe egy Lélek. A vákum hatására a teli gömbök elindultak egy kórház felé, mely egy félgömb alakú nagy terem volt, mint egy kupola,  ahol Égi Anya fogadta és saját kezével és szeretetével gyógyított minden érkezőt. Kivétel nélkül mindegyiket!
Ekkor hirtelen egy a mellettünk elsuhanó 12 színes szálból sodrott  liftre lettem figyelmes, melyek belső csigalépcsőin lelkek indultak felfelé. Olyan mindha súlytalanul lebegtek volna erőfeszítés nélkül. A színes liftoszlopok szálai egy-egy számunkra ismert bolygókra vezettek. Plútó ( zöldes-sárga) és Szarurnusz (haragos piros) felé indultak nagyon sokan. A többi lift alig szállított. Ekkor érkezett meg Krisztusunk, ki karjával egyenként rakta meg a másik 10 liftet egyedül. Ez annyit jelentett, hogy mindannyian megkapták a Krisztusi kegyelmet.

Imáitok ne érjenek véget, hiszen a liftek csak addig működnek, amíg értük imák hangoznak a Térben. Kérlek segítsetek.
Ilona
 
 http://istengyermek.blog.hu/
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése