2013. november 11., hétfő

Szól a harang ! - Záel 11.09.


2013 November 8-9 hajnala.

Most érkeztem haza. Nem tudok pihenni, írnom kell. (Ülj le és írd amit mondok néked -mondja a HANG!)


A dolgok mindig szépen csendesen a Teremtő által a helyükre kerülnek.  
A kirakós hullámos formái egymással megfelelő oldalaikkal találkozva szembe fordulnak, üdvözlik egymást s összerendeződnek a kirakós tengerében - cseppekből. Mint ahogy a csepp is a tenger része. A sok cseppből áll a tenger. 

Az élet egy játék, szín(ekből összerakható)-játék. Mi is a színdarab részesei vagyunk, mint kellékek, néhol pedig  kellékesek. Erről szól az egész körforgás. 

Mint az anyaföldben a MAG. Először csak egy, aztán kettő és így tovább. A jó táptalaj gondoskodik róla,  és a MAG-ból csíra lesz, abból pedig szárbaszökkenő növény. A természet így építi fel újra és újra önmagát. Mitől ne lenne ez így mással is??

Mikor eljő az idő a MAGOK erőre kapnak, s ahogy beérlelődnek, elkezdenek előbújni. Egy teljesen új sejt-MAG van születőben. A DNS szál egy olyan soha el nem tűnő folytonosság, amit mindig is hordozott ősidők óta. Ez  a MAGYAR MAG -LÉLEK felébredt útja. 

A Lelkek találkoznak s üdvözlik egymást egy csodálatos nagy bálteremben, ahol felcsendül az ÚJ ÉLET, s az Új Világ  muzsikájának nyitánya. Egymásra nézünk könnyes és meghatódott szemmel és megértjük az ÉLET forrásának titkát. 

Kezedben a SZENT GRÁL KELYHE, melyben ott  az élet elixírje. Most egy cseppet adjon csak mindenki, és ennek helyén fakad forrásnak vize, mely örök.

Látom, hisz megmutatta az ÉG, most kiválasztódnak a kiválasztottak.  A felelősség nem teher itt, hanem feladat!! Jézus igaz tiszta tanításának továbbhordozói az Apostolok voltak. Most is az "Apostolok"  kell, hogy elől járjanak.  Legyetek a magotok Apostolai.  Járjatok elől,  példát s irányt mutatva az érkezőknek. 

Gyakran azokat bántják, vádolják, akik teszik a dolguk, és csendes alázatos példával törik az utat. Talán sok becstelen, tiszteletet, alázatot mellőző támadásnak lesztek  kitéve. De - mint ahogy a szárba szökkenő MAG is tudja, hogy csak felfelé van az út - kérlek ti is tegyétek dolgotok tovább! Hiszen úgy, ahogy a szárba szökkent MAG-ból is erős törzsű FA lesz, úgy vagytok ti is.  A fa tudja, hogy mellette körülötte nő a gaz. Az is a folyamat része, annak ellenére, hogy a gaz is a fa árnyékában lévő gazdagabb talajból él, de ugyanazon talajból nőttek ki....Mi lenne ha a MAG-ból szárbaszökkenő, erős TÖRZSŰ FA már a kezdetek elején a gaz magvát kérdezné,  kinőheti-e magát ekkorára?? Nos, őt nem érdekli, mert ugyanabból a földből nő ki - szabad akaratából, Isten akaratából ....  ugyanabból teremtetett. 
Ezért ne bántsd a FÁT,  mert ő utat tör az ég felé, ezzel megmutatván mi a helyes irány.  

A erdőben van aljnövényzet, bokrok, fák és még egyebek, de van bennük valami közös. Mi az??? Nos, szimbiózisban vannak egymással. Nem akarja egyik a másikat megváltoztatni, de kölcsönhatásban élnek egymás mellett. 



Sokan érzitek a hívást, és hozzám szóltok. Hallom minden szavatok, látom minden gondolatotok. Érzitek mi a küldetésetek. Tegyétek, mit tiszta szívből éreztek, én bennetek mindig ott vagyok. Most a próbatételek ideje lészen. A lelketek választhat szabad akaratból. Sokatok teljesen más, új útra léphet általam-bennetek.  

Ne habozz meghozni döntésed, szívetek belső templomában szól a harang, és csatlakozik hozzá az ének.  Azután jönnek a harsonák
Mikor megszólalnak a harsonák, én akkor is ott leszek veletek. 


Semmi nem történik véletlenül. Ti, akik találkoztok, nem véletlen találkoztok. Hozzátok létre közös jövőtök! A feladatból mindenkinek jut bőven. Új Kornak Hajnalára ébredtek - általam bennetek.

Tegyétek le félelmeitek, láncaitok, figyeljetek befelé s kérdezzetek. A válaszom nektek bennetek vagyon. Sokan most érkeztek életetekben oda, hogy döntsetek. 

Hívást kaptok Országomba. Én megbocsátok mindent, de az első lépést felém neked kell megtenned. Ha teszed, tedd alázattal, elengedéssel s megmutatom az Én Országom neked.  

Apostolaim szétszóródtak e-világban, s a titok kódjai, miket tanításaimban elhelyezém, ott vannak köztetek. Belőlem kiáradó szavaim kifejeződését rátok bíztam mint Magokra a földben, Magyarikra, Magyarokra.
A szentek nyelvét beszélitek. A belőlem áradó kifejezés kódjait hordozzátok. Elgondolkodtatok már, hogy miért a planéta legkifejezőbb anya-nyelve a tiétek?? Mert kifejeződik-kifejtődik-kifejlődik belül-belőletek, azaz megnyilvánul benn-etek (a szentek nyelve, a kódok/szerk)

Most, mint a természetben, a megnyugvásé, az elcsendesedésé legyen ezen időszak.

Figyeljétek hívó szavam, s kérdezzetek. Legyetek készen minden napon.

Tegyétek töretlen hittel, alázattal mit éreztek, s jutalmatok ott lészen. 
Áldás kísérje utatok Szeretteim.


Közvetítette
Záel - Korona Sándor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése