2013. november 10., vasárnap

Megnyitva magatok- Ophélia a Tündér 11.10.



Megnyitva magatok

Az, hogy megnyitjátok egymásnak magatokat, sokkal többet ad, mint pusztán közeledés egymáshoz. Amikor megnyílsz a másiknak, akkor nem csak a mély, sötét titkaidhoz engedsz belépést.

Ahogy megnyílsz, amint felfeded azt, amit csak a közeli ismerősöknek, a terapeutának vagy a családtagoknak fednél fel, az energiád vált.
Mindez egy-egy lehetőség számodra. Te vagy a Forrás Energia kifejeződése, a Forrás pedig Minden-Ami-Van.

Előbb-utóbb figyelembe kell venned ezeket a részeidet is. Miért ne kezdenél bele most, amikor képes vagy ezt a saját tempódban tenni, amikor képes vagy eldönteni, hogy fényt árasztasz a sötét folyosókba? Ez visszaad egy kis irányítást, amit oly sokan kerestek.

Azt javaslom kezdjetek bele, csináljátok olyannal akiben bíztok. Fedjétek fel azokat a dolgaitokat, amelyeket legszívesebben elfelejtenétek, amiről szinte tudomást sem szeretnétek venni. Amikor ilyen nyitottak vagytok, kifejezők és őszinték, akkor ezt is fogjátok kapni/fogadni. Közelebb hoz benneteket, ráébredtek, hogy bizonyos értelemben közös titkokban osztoztok, és hogy a többiek is ki szeretnék fejezni a titkaikat, tehermentesíteni szeretnék magukat ettől a nehézségtől.

A nyitottság történhet egy teljesen idegen irányába is. Legközelebb, ha egy idegen megkérdi hogy vagytok, legyetek vele őszinték. Nem kell rázúdítani az egész élettörténeteteket, de engedjétek be, legyetek ott ahol vagytok, ne próbáljatok bárkit is megvédeni a sötétségetektől.

Én is belépést engedek az energiámba. Ahhoz hogy fogadni tudjátok, nektek is hajlandónak kell lennetek arra, hogy megnyíljatok, nem csak bizonyos részeitekkel, hanem minddel. Annyira szeretnivaló lények vagytok, örömmel nézek elébe, hogy többet átérezhessek belőletek.

Ophélia a Tündér - csatornázta D.Scranton
 Tom Fodor fordítása
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése