2013. november 19., kedd

Álljatok készen - Rafael Arkangyal 11.09.


 Ez egy hatalmas eseménnyé fog válni, amely elárasztja az emberiséget fénnyel és szeretettel, egyfajta ellenállhatatlan módon

by kristalyhang
RAFAEL  /  2013. november 09.
Marc Gamma közvetítése
raphael1Álljatok készen – az Atya és én – veletek vagyunk
Szeretett embereim – itt Rafael arkangyal beszél. Ma sok hírrel érkezem, és sok információval, melyek nagyon hasznosak a számotokra.
Menjetek a szívetekbe, és fókuszáljatok annak belső terére – érezzétek azt teljes mértékben, és legyetek tudatában.
És én mindig veletek leszek, mikor olvassátok az üzeneteimet, mivel be akarom biztosítani, hogy meg legyen nektek adva az esély arra, hogy legyetek tudatában mindazoknak az energiáknak, amelyekkel mi arkangyalok igenis rendelkezünk. Menjetek a szívetekbe, és legyetek tudatában, hogy az én vagyok.
Nézzetek a szívetekbe és legyetek tudatában annak, hogy itt vagyok. Veletek vagyok -  fogadjátok ezt el tényként, jóllehet nem vagytok felemelkedve annyira, hogy képesek legyetek ezt érzékelni is. Pusztán az, hogy nem érzékelitek, nem jelenti azt, hogy ez nincs így.
Hadd kezdjem azon összes információval, melyet erre a hétre tartogatok nektek. Újra hihetetlen, csodálatos dolgok vannak, amelyek múlt héten következtek be. Az emberi fény ragyog, nem, élénken bevilágítja az egész univerzumot. Egyre több csillagnemzet veszi észre most, az örökké közeledő időpontját annak, amikor az emberi faj a Föld bolygón fel fog ébredni.
Számos különféle csatornák kapnak fényüzeneteket itt a Földön, valójában ezekhez hasonló információkat kaptak eddig az üzeneteikben is. Ez elkezdődhet most- elindul most- ez a csodálatos időszak egyre inkább közeledik, és ennél fogva ez a felemelkedés idejét is jelenti. Ez egy igen ünnepélyes esemény lesz, és ezért kaptak utasítást különféle fény-hajók a Galaktikus Szövetségtől, hogy a Föld bolygó keringési pályájára álljanak.
Mi nem abban a bizonyos jelentésben értjük az utasítást, ahogy ti használtátok, de ez csak egy kifejezés számunkra, hogy megértessük magunkat a ti nyelvi szokásaitok használatával is. Ezt valójában az Emberiség iránti Szeretetből tesszük meg itt, és bizonyos hajók már úton vannak hozzátok. Sokan közülük már itt vannak, ebben a különleges negyedkörben és a számuk egyre inkább növekedni fog, mivelhogy az ehhez tartozó aktuális idővonal nagyon gyorsan közeledik.
A Csillag-testvéreink nagyobb méretű hajói a messzi távolban maradnak, mivel ők lehet, hogy jelentős mértékben zavarnák ezt a bolygót, és annak mágneses mezejét, ezért van az, hogy ők a távolból élvezik majd az egész ’drámát’ – igen jól hallottátok a kifejezést, hogy „élvezik” ebben a bizonyos szövegkörnyezetben. Követni itt az eseményeket szintén élvezetes lesz számotokra nagy kiterjedésben, ahogy mi most engedélyt kaptunk arra, hogy értesítsük az emberiséget, vagyis titeket, az itt következő dolgokról.
Ez a csatorna nem az egyedüli, amely közhírré teszi ezt az üzenetet, ahogy lesznek mások is, akik megszerzik ezt az üzenetet az elkövetkező napokban:
„ Szeretett embereim, Mindenható-Isteni-Atyátok beszél hozzátok, a fiam üzenetében. Azért jöttem ide, hogy kihirdessem: felemelkedésetek már küszöbön áll. Odáig jutottatok el, hogy felemelhetjük az emberi feledékenység fátylát. Készen álltok arra, hogy végül visszatérjetek az Isteni Fedél alá. Ily módon az Isteni Birodalmaktól történő elválásotok hamarosan, csak egy régmúlt mese lesz a történelmi hátteretekben.
Én, Mennyi-Atyátok, minden gyermekemmel együtt, öleléssel köszöntelek titeket. Isten hozott, isten hozott, nem fog soká tartani, amíg újfent megérkeztek ide az otthonotokba!”
Miután atyátok bemutatott nektek egy kis üdvözlést, újra rajtam a sor, hogy folytassam innen. Ő, a mi Atyánk, továbbra is itt van, és érezni fogjátok jelenlétét itt a későbbiekben is- legalábbis azok, akiknek van erre valamiféle belső érzékenységük. Élvezzétek ezen magas frekvenciák rezgéseit, mivel ez egyfajta ajándék Tőle és tőlem számotokra!
Következik még egy másik téma is most, szeretett embereim. Igazán megtisztelve érzem magam, hogy ezennel kihirdethetem: hamarosan valósággá válik, az, hogy fivéreim és nővéreim, az Arkangyalok hamarosan ünnepelni tudjuk a ti mihamarabbi ideérkezéseteket.
Az utolsó részletek tisztázás alatt vannak- az utolsó akadályokat is lesöpörtük, és egyetlen-egy célpont maradt számunkra... és ez pedig ti. Ti vagytok a mi célkitűzéseink, és ezzel együtt történik meg a felemelkedésetek is.
Kérlek tartsatok ki -  legyetek erősek - egy hatalmas Fény és Szeretet hullám tart felétek!
Egy másik portál is ki fog nyílni, amelynek szövevénye egy egyedülállóan különleges eseményhez fog vezetni a csillagok ege alatt. 
Ez egy nagyon régi és elfeledett átjáró, amelyet Csillag-Felebarátaitok helyeztek el a galaxisotokban, néhány millió évvel ezelőtt. Hívjuk ezt „Szuper-Átjárónak”!
Ez a „Szuper Átjáró” lesz most aktiválva, amikor a ti Holdatok eléri legmagasabb csúcsát,  vagyis, amikor Luna a következő fázisában el fogja érni hatékonysága maximumát, ő idézi majd elő ennek a bizonyos átjárónak a kinyílását.
Ezzel egyidejűleg aktiválódni fog ennek a „Szuper-Átjárónak” az ereje is, amely a kellő időben összekapcsolja a Föld bolygótokat a Központi Nappal, és ez utóbbi belobbantja a kezdeti izzítást - a kezdeti energiát le a Földre, egy minden emberi fajnak szóló nagy Ébresztő-Hívás érdekében, és az ő jelenük valóságában. 
Ez egy hatalmas eseménnyé fog válni, amely elárasztja az emberiséget fénnyel és szeretettel, egyfajta ellenállhatatlan módon. Ez a bizonyos energia olyan erőt képvisel majd, hogy minden sötét erő, úgy érzi majd magát, mint akiket felkapott, és elmosott egy óriási cunami, egyszer és mindenkorra!
Az összes sötét energia el fogja hagyni ekkorra a bolygót, teljesen és mindörökre! Nekik ennek következtében meglesz a sajátos időszakuk a Földön, és el fognak innen menni, és nem lesznek itt jelen többé!
Ettől kezdve a Föld bolygó humanoid lakói feltétlenül észre fogják venni, hogy valami különleges becsapódás érte őket, és fel fogják ismerni azt is, hogy a múltból mindennek át kell esnie bizonyos elengedhetetlen változáson, amelyet oly sokszor elmondtunk nektek korábban az üzeneteinkben.
Nem akarok feltárni előttetek bármi mást a továbbiakban – de az még mindig egyfolytában elmondásra kerül most: „ Mindez most kezdődik, és rajtatok áll, hogy meghozzátok végeleges döntéseteket!”
Amikor az „Ébresztő-Hívás” elér hozzátok, és ez egyfajta nagyon különleges, és egyéni módon történik majd, mivel mindenkire különböző terv, életút és cél vonatkozik  - ezután, amit biztosan tudni fogtok:
„Ez most történik, és én annak összességét felfogom!”
Befejezve ezt a némileg hosszabb üzenetet, el kell mondanom nektek, hogy a csatornám meg kellett, hogy szakítsa ezt a beszélgetést egy kis időre, mivel elengedhetetlenen volt számára, hogy újra szilárdan legyökerezze magát a Földanyához.
Máskülönben sokkal nehezebb lett volna ellenállnia ezen üzenet hatalmas energiáinak.  Hogyha ő nem követné a megidézésemet ezen a valódi ponton, akkor neki még több problémája lenne a most érzékelt energiákkal az egész testén.
Ti is érezni fogjátok ezeket az energiákat, és mindenki az ő személyes módján szemlélteti majd, hogy sokkal több történik éppen most, mint amit képesek vagytok felismerni.
Fürödjetek meg ezekben az energiákban, és miután elolvastátok ezt az üzenetet, hagyjatok magatoknak egy kis időt, hogy érezzétek ennek utóhatásait. Élvezzétek a felőlem és az Atyánktól áradó szeretetet, amelyet maga után vonnak ezen üzenet rezgései. Nagy szeretetet kívánok mindannyiótoknak –az Atyátoktól és Rafael Arkangyaltól.
Csatornázta: Marc Gamma
Magyar nyelvű fordítás: DanHeaven

kristalyhang | 2013-11-19 - 14:34 | Címkék: Marc Gamma | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-Dk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése