2013. április 9., kedd

Víz-víz-víz mindenütt - Pozsgai Nikoletta 04.09.

Mai ÉNErő Ébresztő üzenet: Több vagy mint hús, vér és bőrruha - több vagy mint a gondolatod, mely illúziók fellegvárába zár, s több vagy mint az elméd gyártotta érzelmek. Oly hatalmas vagy, s oly erős - itt az ideje Lásd és engedd élni Valódi  ÖnMagad! Minden mást elvisz a víz - s elold az idő.


Víz-víz-víz mindenütt
Tavasszal, a víz évköri időszakában különösen szívesen keresünk fel családommal vizes helyeket, a forrásoktól a tavakon át, a gyógyfürdőkig. Az elmúlt jó egy hétben a Fertő tó körül és Sárváron jártunk. Ahogy utaztunk és bejártuk a környéket figyeltem a felázott földeket. Sárváron már hozzászoktak, s a vár körül megtelő árokban megtelepedő kacsákat járnak etetni. Sokféleképpen reagáltak az emberek: van ahol sopánkodtak, van ahol jókedvűen, élettel teli arccal fogadták az állandóan érkező esőt, vizet.
Intenzív Átalakulás Idejét éljük
Számomra az egész húsvéti időszak intenzív álmokkal, asztrál-utazásokkal telt; felismerésekkel, ráébredésekkel ajándékozott meg. S valóban, a víz időszaka megöntözi bennem mindazt, ami magból hatalmas fává vágyik lenni. Az AranyAsszony tradíció kapcsán szinte minden nap álmodtam, s ennek kapcsán felkerestük az egyik régi AranyAsszony Iskola helyszínét is. Álmodok - emlékezek - és összekapcsolok, immár ismét kiáradásban - mert szavakba is kezdem önteni mindazt, ami érkezett s érkezik.
Ez az időszak az egyéni szinten megtörténő dimenzióváltás már a gyakorlatban is megjelenő erővel bír. Valósággal felforgatja, átrendezi most az életeink színterét. Szétszedi, kipörgeti mindazt, amibe beleragadtunk, s szédítő sebességgel repít az egyetlen igaz valóságunkba.
Ne állj ellent - haladj az áramlással, hagyd hogy vigyen a sodrás
A középpontját vesztett ember belebolydul a szédítő változásba, a fejfájás-migrén-influenza szerű tünetek mély átalakulásokról, tudati tágulásokról szólnak, de megmutatják belső ellenállásainkat is. Megmutatják, hogy még mindig kapaszkodunk az evezőinkbe és még mindig árral szemben akarunk evezni.
A víz hatalmas erő, s ezzel az erővel meg kell tanulnunk élni
A vizet nem tartják meg a fáiktól megfosztott hegyek, az rohan tovább mert nincs mit feltöltsön; s kárt tesz ott, ahol termékeny szántóföldjeink, meleg otthonaink vannak. A felgyülemlett víztömegek megmutatják, hogy ma a magyarság nem tud mit kezdeni a vízzel - az érzelmeinkkel - az érzéseinkkel - s nem ismeri a belső alkímiát mellyel átalakíthatná a romboló energiákat, tápláló, megtermékenyítő energiává.
Ugyanakkor a rombolás még egybehívja az érző szíveket, segítő kezeket. S ez nagyon jó. De milyen jó lenne, ha az összefogás, kölcsönös segítség nyújtás szeretettel teli érzése a szenvedés, fájdalom és rombolás nélkül is megjelenne - a maga helyén és idejében, mert ezzel elkerülhetnénk a romboló energiák tombolását.
A víz szimbolikus értelemben az érzelmeinket mutatja, mely a modern ember egyik legkevésbé tudatosan megélt és irányított sajátja. Meg kell tanulnunk szétválasztani az érzéseinket (melyek a szívünkben születnek)  az érzelmeinktől (melyek az elmében születnek). Erről beszélgettünk ma Jakab Istvánnal a következő AranyAsszony riport felvétele során. Május elején várhatóan már Te is nézheted:)
De addig légy magad is a Víz Ura/Úrnője - ismerd meg a víz bölcsességét,minőségének archetipikus tanításait, értsd meg miért van belőle oly sok országunkban, s megérted egyik legnagyobb kincsedet.

Kívánom, hogy azt a  fizikai valóságot élhesd, amelyre szíved szerint vágysz a párkapcsolatodban is!
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése