2013. április 26., péntek

Mi tartjuk a rezgést - Teremtők 04.25.

 
Bennetek megvan az összes válasz,..

 

Tom Fodor fordítása
Mi tartjuk a rezgést

Az helyett, hogy válaszokat és információt adnánk nektek, mi felajánljuk a rezgést.

Egy olyan frekvenciát kínálunk melyhez csatlakozhattok. Amikor megteszitek, észre fogjátok venni, hogy egész máshogy tudjátok kezelni a dolgokat az életetekben.

Oly sűrűn jöttök hozzánk hasonló lényekhez, válaszokat keresve, útbaigazítást, előrejelzést, legtöbbször pedig nem kapjátok meg, mert az válik előnyötökre ha ti magatok vagytok a csatornák.

Az válik a legnagyobb előnyötökre, ha megtaláljátok magatokban azt a rezgést, amelyet mi kínálunk, ha felfedezitek a saját tudatotokat. Igen szeretnénk ha meghallgatnátok a szavainkat, de közben szeretnénk ha éreznétek a benneteket
történő változást. Szeretnénk ha észrevennétek mennyire tisztábbak is vagytok amikor megnyitjátok magatokat erre a rezgésre,a mi energiánkra, arra az energiára ami körülöttetek van, de megtalálható bennetek is. Ez egy nagyon személyes tapasztalat. Egyedileg fogjátok megtapasztalni a rezgésünket. Egyedi módon fogjátok letölteni a tudatotokba, a saját tempótokban.

Bennetek megvan az összes válasz, mi pedig tartjuk azt a rezgést amelyben felfedezhetitek mit is akartok valójában ebben az életben.
Teremtők : Daniel Scranton


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése