2013. április 18., csütörtök

Valójában csillagok vagytok - Aisha 04.18.






 
Tom Fodor fordítása
Aisha TK 301 - április 18

Mint érezhetitek, a hullámok jönnek és mennek, időnként úgy érzitek kirúgja a lábaitokat alólatok. Máskor viszont úgy érzitek felemelnek benneteket. Ilyen a természete ezen hullámoknak. Nem azért vannak itt, hogy megfojtsanak, hanem hogy felemeljenek a célotokig, melyet oly régóta kerestek. Kérdezhetnénk, mi ez a cél, de úgy gondoljuk ti már mind kezditek megtalálni az igazi választ.
Mindaz ami úgy kezdődött mint egy külső keresés a tökéletes világ után, hirtelen befelé fordult. 

Már mind láthatjátok, hogy a paradicsom nem kívül van, hanem belül. Ahogy felfedezitek ezt, sok minden a helyére kerül. Végre elkezdhetitek szilárd alapra építeni a jövőtöket.

Az emberiség évezredekig más alapra építkezett.
A családra vagy ősökre, a kormányra, vagy akar a vallásra. Mindezek viszont külső intézmények, amire nem építhetitek a jövőtöket. Nem azt mondjuk, hogy teljesen dobjátok el őket, nem, amire utalunk, hogy az emberiség oly sokáig kifelé kutatott, kint kereste a megváltást. Volt eset amikor úgy vélte meg is találta, de később mindig kiderült, hogy ez a megváltás nem az igazi. Bármire építkeztetek, az nem rendelkezett szilárd alappal. Először meg kell találnotok az alapotokat és csak utána kezdhettek el építkezni.

Erről szól ez a folyamat, a régi lebontása és az új felépítése, először a szilárd alappal kezdve. Az az alap, hogy ti mind szuverén lények vagytok, tökéletesek és teljesek, készen álltok arra, hogy kilépjetek a világba. Amikor kiléptek, akkor kapcsolatba fogtok lépni más szilárd alappal rendelkező emberi lényekkel, akik körülvesznek benneteket. Együtt pedig felépíthetitek az álmaitok világát.

Ennek az álomnak viszont otthon kell kezdődnie, azzal hogy a régit teljesen lebontjátok, ami után a jó részeket újra össze tudjátok rakni és egy sziklaszilárd halhatatlan lény tud létrejönni/kiemelkedni.

Amiről ma beszélünk nem újdonság számotokra már, nem vagytok ebben kezdők. Már régóta ebben az építkezési szakmában vagytok, most jött el az ideje annak, hogy rátekintsetek erre az építményre.

Néha nehéz ezt megtenni a felfordulás közepette, nehéz meglátni milyen erőteljes is ez az épület. Mint ahogy a normális építkezésnél is nehéz meglátni a teljes képet a tervek nélkül, úgy a ti esetekben is így van ez. A tervek viszont megvannak kedveseim, azt is látjuk milyen lelkiismeretesen követitek, s hogy milyen közel is vagytok már a végső rész elhelyezéséhez, mellyel kijelentitek, hogy az újra-építés befejeződött.

Lehet nincs meg az a kényelmetek amelyet szeretnétek, hiszen az indulatok néha elszabadulnak, idegesítő dolgok vannak jelen. Higgyétek el, amikor azt mondjuk, hogy a stressz ellenére, és annak ellenére, hogy a végső terméket még távolinak látjátok, ez nem így van. Nem vagytok késésben, egyáltalán nem, tartani tudjátok a határidőt, melyet ti magatok jelöltetek ki ehhez a folyamathoz. 

Ne féljetek hát, még akkor sem, ha néha úgy tűnik az egész épület megremeg és kezd összedőlni. Az épületetek szilárd alapra épül ezúttal, nem pedig a múlt előhomokjára, így ki tudja állni az idő próbáját. Nem azért mondjuk ezt, mert valami világégés közelít, csupán azért, hogy tudjátok milyen kemény is az épületetek, jöhet eső vagy napsütés, vihar vagy nyugalom, ti egyenesen és büszkén tudjatok állni. Olyat építettetek ami sokáig áll, amikor majd jobban megismeritek az új önmagatokat, ti is látni fogjátok azt a fényes jövőt ami rátok vár. Nem csak mint briliáns egyének, hanem mint csodálatos közösség is.

Ez nem délibáb, ez a valódi paradicsom melyet építetek. Ahogy szenvedtek az utolsó részek lerakásával, ugyanezzel a mozdulattal nem csak magatoknak, de az egész bolygónak is építetek. Ebből épülnek az álmok.
Nem csak képzelet, hanem olyan dolgok melyek valóra válnak, ahogy valóra tudjátok önmagatokat váltani. A valódi emberek, akik azon a meggyőződésen alapulnak, hogy valóban erősekké váltak, és a paradicsom felbukkanhat végre a régi hamvaiból.

Mindezt ti hozzátok létre, azáltal a kemény munka által, amellyel újjáépítitek magatokat. Lehet néha beleszédültök, amikor meglátjátok milyen magasra is nyúlik az új lényetek, már most is a régi törmelék felé tornyosultok. Nincs már szükség arra, hogy lenézzetek kedveseim, csak figyeljetek felfelé, ezáltal sokkal jobb eséllyel tudjátok a folyamatot véghezvinni.

Nem szoktatok hozzá még ezekhez az emelkedett síkokhoz, így lehet bizonytalannak érzitek magatokat. Figyeljetek hát oda, hová is akartok lépni és ne foglalkozzatok annyit azzal, hogy honnan is jöttetek. Így a szívetek követni fogja a szemeteket, ami felgyorsítja a folyamatot. Nincs szükség a meghátrálásra már, csak lépkedjetek előre, ezt teszitek minden egyes nap, még akkor is, amikor úgy érzitek, hogy a földhöz vagytok csapva. Ez csupán egy jel, hogy még nem szoktatok teljesen hozzá a magaslati levegőhöz. Lassítsatok le ha szükséges, nem maradtok le semmiről.
Ismét csak elmondjuk, hogy minden rendben van, még akkor is ha néha ingatagnak tűnik az egész szerkezet. 

Abból gyúrtak benneteket, amiből a csillagokat, valójában csillagok vagytok, ragyogtok még a legragyogóbb napsütés közepette is.
Nem csak most, hanem mindig.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése