2013. április 16., kedd

Az új lehetőségek beengedése: Április 18-20. - Csillagmag



Mennyire ragaszkodsz még a régi technikákhoz? Mennyire hiszed el, hogy Te magad eljutottál, illetve könnyen eljuthatsz egy sokkal mélyebb szinten Önmagadba, és már ott vagy? 

Az új lehetőségek beengedése – I. rész

2013. ápr. 15
Kiss Balázs Kunó - Csillagmag
Éppen a nézőpontváltás, a gyökeres átalakulás és az ÚJ ENERGIA az, amivel meggyűlhet a bajod. Ugyanis teljesen másképpen is el lehet jutni a lélek mélyebb megismeréséhez.

Nézőpontváltás, paradigmaváltás: ezeket minden nap olvashattuk a 2012. december 21-i „világvégével” kapcsolatban. Ezek jól hangzó „menő” spirituális fogalmak, de a VALÓDI alkalmazásuk sokszor meghökkentő. Pedig MOST ebben élünk, ebben él az emberiség. Éppen a nézőpontváltás, a gyökeres átalakulás és az ÚJ ENERGIA az, amivel meggyűlhet a bajod.


Könnyen lehet, hogy akik nagyon vágyták ezt a paradigmaváltást, pont azok nem képesek elhinni, hogy teljesen másképpen is el lehet jutni a lélek mélyebb megismeréséhez, a „boldog élethez” – bármit is jelentsen ez.


akos4 

Képzeld el, hogy eddig, évszázadokon, évezredeken keresztül jártál egy ugyanolyan iskolába, ahol teljesen lételemeddé vált az iskolai létezés. Ez az iskola mondta meg, hogy hogyan működik az élet, és ennek az iskolának az volt a mottója, hogy ha majd egyszer nagyon okos, ügyes, jó, önzetlen, bűntelen, stb leszel, akkor majd lediplomázhatsz. Néhány régebbi tanuló ezt már megtette az iskola történelmének folyamán, akiket úgy hívtak, mint Jézus vagy Buddha, de valójában senki se találkozott velük, és nem is igazán tudta már az iskola, hogy hogyan is kell így „lediplomázni”. De nem volt máshova menned. :)


Igen ám, de december 21-ével ez az iskola bezárt. És te azt hiszed, hogy nem kaptál diplomát. Azt hiszed, hogy neked más formában kell valamilyen iskolába járnod, mert még nincs meg az a sok minden, amiért eddig küzdöttél. A „tudatos élet”, a boldog élet, a szabadság, vagy bármilyen más elérendő állapot.


Eddig megtanultad a kristályok használatát, hogy hogyan tudj gyógyítani, feltöltődni a kristályok segítségével. Megtanultál rengeteg gyógyító technikát, tudati átalakító módszert. Tanultad a meditációt, a fókuszálást. Ősi dolgokhoz nyúltál, izzasztókunyhót építettél, sámándoboltál. Hallgattál mindenféle hangterápiát, kitaláltál mindenféle módszert.


Ám mindennek a sok dolognak az volt a lényege, hogy segítse neked az utad Önmagadhoz. Önmagadhoz, az Isteni Lényedhez, a magasabb tudatosságodhoz, bárhogyan is nevezzük. Csakhogy, kiléptél az iskola kapuján, megkaptad a diplomát, most már MINDEZT TUDOD.


Megtörtént a paradigma váltás: nem kell UGYANÚGY keresztülmenned egy ősi szertartáson, hogy eljuss oda, ahová ez a szertartás vitt el: egyszerűen csak ott vagy.


Nem kell valahány mantrát elmantráznod, hogy lecsillapítsd az elmédet, vagy világbékét hozz el: Te vagy maga a világbéke. Te vagy maga a lecsillapodott elméd.

Nem kell előző életedbe utaznod, és mindenféle régi ősi karmikus dolgot feloldanod! Nem kell – bár nagyon megszoktad azt, hogy a megtisztult állapothoz mindenféle oldáson, lerakáson, meditáción, gyógyuláson kell keresztülmenned.

Tudom, hogy nehéz átállítani magad arra, hogy neked már nem kell, nem szükséges mindazon keresztülmenned, ugyanabban a formában, ahogy eddig.


a_hid 
Mint amikor a hídépítők hidat építenek két part között: a tudatosság a túlpart. Egy hosszú, évezredes munkával kiépítettük a hidat. S aki eddig át akart menni a szakadékon, hogy találkozzon önmagával, annak hatalmas mászófelszereléssel, gyakorlott vezetővel(!), megfelelő kondícióval kellett felvérteznie magát!


Ám a híd elkészült Önmagad és önmagad között. :) Most már simán, mindenki átmehet – aki szeretne.


Persze, lehet még választani a nehezebb, körülményesebb utat, hiszen szabadságodban áll! Ha nem hiszed el, hogy a HÍD kiépült, és ragaszkodsz a RÉGI módszerhez, akkor nyugodtan vihetsz embereket magaddal, vagy győzködheted őket, hogy ez egy ezer éves ősi technika…


Szeretnél már egy egyszerűbb utat magadhoz? Csak hogy LEGYÉL, csak legyél magaddal, békességben, egységben? SEMMI nem áll ennek már az útjában: csak te magad!


Rakd le a hátizsákodat, amelyet teletöltöttél mindenféle cuccal, ami a régi iskolákban kellett, ami a karma megéléséhez kellett, amire szükséged volt a drámákhoz. Szaladj át a hídon önmagadhoz!


Mert itt van, elkészült. Lehet, hogy még nem nagyon látszik, hiszen hozzá kell szoktatnod a „szemed”, hogy itt van egy híd is, pedig csak rá kell lépned.

Egyszerűen, könnyedén.


bubi 

Nem kell többet oldások milliárdjait elvégezni magadon, hogy megtisztulj. Nem kell mindazon keresztülmenned, amin a régi korokban az átjutás elengedhetetlen feltétele volt. Könnyű most már saját magaddal, Isteni lényeddel találkozni. Az út ki van építve.


De tudom, hogy nehéz elengedni a régi csomagokat, a régi mintákat. De ha körbenézel a világban, akkor meg fogod találni magadnak az egyszerű és gyors módszert Önmagadhoz. Ami nem vezet keresztül azon, hogy kiszögezzenek egy fadarabra vagy pocakot eressz egy gyümölcsfa alatt…


Mennyire ragaszkodsz még a régi technikákhoz? Mennyire hiszed el, hogy Te magad eljutottál, illetve könnyen eljuthatsz egy sokkal mélyebb szinten Önmagadba, és már ott vagy? Mikor hiszed el, hogy a kristályod, a technikád, a meditációd nélkül is ott vagy már? Egy szempillantás alatt?


Ám becsüljük meg őseink munkáját, becsüld meg saját magad régi munkáját! Szeresd és tiszteld, hiszen EZ KELLETT AHHOZ, hogy a híd elkészülhessen.


Vár az új világ, egy új híd önmagadhoz. A diploma a kezedben van, most már egy más szinten élheted az életet: magáért az élet örömért.


Folytatás: 

Az új lehetőségek beengedése – II. rész


2013. ápr. 15

nap-mars
Klikk a nagyobb mérethez

Az előző írásban említett paradigmaváltásba való mélyebb belépést szimbolizálja a héten kialakuló hihetetlenül izgalmas bolygóállás. Bár a váltás már megtörtént december 21-én, mégis az új energiához, az új lehetőségekhez, új nézőpontokhoz való ragaszkodásból való kilépés még folyamatosan tart.

Képzeld el, hogy az égbolt 360 fokából néhány, 2-3 foknyi, igen pici, ám jelentőségteljes terület elképesztő üzenetet hordoz. Ez a Halak csillgakép egyik halának területe. Az ég körén a Kossal kezdődik minden, és a Halak a befejezés, a lezárás szimbóluma. A Halak csillagkép (lásd a képen) két halból áll, amiből az egyik képviseli a KILÉPÉS üzenetét. Ide érkezik meg EGYSZERRE a Mars és a Nap – április 18-án.
E csillagkép-szelet lényege, hogy eljött az idő arra, hogy KIEMELKEDJ abból a rendszerből, abból a síkból, amiben eddig léteztél. Ez tulajdonképpen a tudati fejlődés örök lényege, hogy folyamatosan, újra és újra meghaladod saját magadat – ám az emberiség fejlődése megakadt az elmúlt korszakban, szó szerint bezárta magát egy olyan rendszerbe, amely zsákutcába vezetett. Ám a fejlődés soha nem áll meg, az energia soha nem nyugszik – hiszen azért energia. S minden energia, ami megrekedt a Földön, szépen lassan felgyülemlett, és folyamatosan változni, működni kívánt. A korlátozó rendszer ezt nem bírta tovább, tehát létre kellett hozni egy új rendszert, ami a szabadságon és a korlátlanságon alapszik. Ennek vagyunk a legelején.
S annyira az elején vagyunk, hogy még sokáig fog tartani a teljes átállás, de addig is ragadjuk meg azt a lehetőséget, amit ezen a héten az égitestek szimbolizálnak: a Mars képviseli azt az erőt, amely folyamatosan tör önmagán túl, egyre meghaladva a létezést. Mint a növények, vagy a teljes élővilág: az élet magad folyamatosan terjed, újabb és újabb formában ölt testet. Ezt üzeni a Mars.

2742786329 
A Nap pedig az Ént, az Élet központját képviseli. Tehát a Nap-Mars együttállás az életben, a létezésedben történő előrelépést, önmeghaladást jelent, amikor az erő és a tettvágy is jelen van ahhoz, hogy tágulj, növekedj.

A Halak csillagkép felfelé mutató, hatalmas erőket összpontosító része pedig egy elképesztő, a létezés minden szintjét átölelő kilépést mutat: amikor a létezés körforgása befejeződik, és egy új spirál kezdődik. Amikor felemeled a tolladat a papírról, és kilépsz a két dimenzióból, s fafaragásba kezdesz, ahol három dimenzióban kell gondolkodnod. Amikor elhagyod a létezésed kereteit.

Ez maga a halál is – s tulajdonképpen ez az Új Föld, Új Energia pont ezt jelenti (most figyelj): képes vagy a halál nélkül új életbe születni! Azaz felkelsz egy reggel – és bamm, más ember vagy. Leraktad terheidet, új kört kezdtél. Mintha kihagytad volna a csecsemős-kisgyerekes-nagygyerekes-kisfelnőttes korszakot, és egyből a mostani életeddel folytatod. Csak másképp. Új tulajdonságokkal, és sok régi szükségtelen tulajdonság nélkül. (Ez megtörtént már sokunkkal 2006 óta, ez nem valami hihetetlen fantazmagória. Hiszen észreveheted magadon vagy ismerőseiden, hogy mintha kicseréltél volna őket az elmúlt 10 évben. )

A Halak csillagkép: átlényegülés. Lezárás – és új körbe kezdés. A Nap-Mars együttállás: erő és lépés, amivel meghaladod a létezésedet.

A kettő együtt: BAMM. Egy nagy ugrás, bele az ismeretlenbe, bele egy új síkba.

www.tvn.hu_052ce17e3f2b825b15aea21a6bb94b8a 
Tehát, ha december 21 óta vártál lehetőségekre – akkor az itt van. Igaz, neked késznek kell lenned arra, hogy befogadd ezt. Nyitottan, elvárások nélkül kell ennek elébe állnod, mert ha bármilyen elvárásod is van, csalódni fogsz. A befogadás, a kegyelem állapota azt jelenti, hogy kész vagy mindent elfogadni önmagadtól önmagadnak. Amikor megengeded, hogy kegyelemben legyél.

Ez egy teljesen új paradigma: nem neked kell küzdened, átküszködnöd dolgokon: hanem félreállni, hogy az, ami van eljöhessen hozzád. :)

Ezen lehet mentálisan elmélkedni, hogy ezért, amazért meg így meg úgy… csak lehet, hogy lemaradsz közben az egészről. Arról, amit az életed hoz Neked.

Tehát, április 18-20: egy olyan időszak, amikor neked azt érdemes tenned, hogy BEENGEDED a változást, az emelkedést, a növekedést. Mint ahogyan a fa is csak engedi, hogy nőjön : látszólag nem tesz semmit, mégis ENGEDI, hogy A BELSŐ LÉNYEGE MŰKÖDTESSE! Engedi, hogy a belső természete működtesse.

Engedd meg, hogy a Te belső, Isteni Természeted, magasabb éned működjön benned. Nyílj meg, és fogadd be: ez a „tevés”, bár ez látszólag nem tevés. Ez nem a sült galamb várása: hanem tevés azért, hogy megengedd magadnak a galamb érkezését.

Figyelj arra, hogy mit hoz eléd az élet, és engedd meg, hogy létrejöjjön a változás. A BELSŐ ÁTALAKÍTÁS ideje ez, amikor a dolgokhoz való HOZZÁÁLLÁSODON érdemes alakítanod. 

Ez nem egy kifelé történő küszködés, hanem egy belső munka, egy belső átalakítás. Erőtlen, akaratlan, mégis hatalmas erővel és akarattal bír: együtt az önvalóddal.

 * * *
 http://csillagmag.hu/…/II-resz/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése