Lúgosító zöld italok,
a pH-csoda nyomában
Mi az oka annak, hogy a lúgosító zöld italok olyan jótékonyan hatnak
szervezetünk működésére? Íme 7 ok, amiért minden nap szükséges
valamilyen lúgosító italt fogyasztani.
1, a lúgosító italok segítségével (SuperGreens, pH Miracle Greens, Green Magma)
tudjuk leghatékonyabban lúgosítani szervezetünket, közömbösíteni a
mindennapi életünk során testünkbe jutó, vagy éppen biológiai
folyamataink során abban keletkező káros savakat, melyek pl. krónikus
gyulladásokat okozhatnak szervezetünkben.2, rendkívül gyors felszívódás: a zöld italok értékes hatóanyagai azonnal bejutnak a véráramba és eljutnak a több 100 trillió sejtünkhöz, megfürdetve őket elektron gazdag tápanyagokkal és oxigénnel
3, elektronban gazdag összetevők: a zöld italok összetevői növényi eredetűek, elektronban gazdagok, így közömbösítik az anyagcsere során felgyülemlő savakat vérünkből és szöveteinkből
4, azonnali energia: a gyorsan felszívódó zöld italok azonnali energiával látják el sejtjeinket
5, alacsony glikémiás index: a zöld italok glikémiás indexe nagyon alacsony, így cukorbetegek is fogyaszthatják
6, a fotoszintézis erejével: a zöld italok egyik legértékesebb összetevője a zöld színüket adó klorofill, melynek molekula szerkezete nagyon hasonlít a vérben található hemoglobinéhoz
7, megszüntetik a savak okozta károsodást a gyomorban, nyelőcsőben és a belek falában
Forrás: http://zolditalok.drtihanyi.hu/cikk/lugosito-zold-italok-a-ph-csoda-nyomaban
A lúgosító spenót
A vastagbélrákot világszerte az 5 leggyakoribb ráktípus között tartják számon. Ma már tudjuk, hogy ez a rendkívül súlyos betegség megfelelő életmóddal, egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgással és a dohányzás mellőzésével az esetek többségében megelőzhető.
Spenóttal a rák ellen?
A vastagbélrákot világszerte az 5 leggyakoribb ráktípus között tartják
számon. Ma már tudjuk, hogy ez a rendkívül súlyos betegség megfelelő
életmóddal, egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgással és a
dohányzás mellőzésével az esetek többségében megelőzhető.
Az Oregon State University kutatói (Linus Pauling Intézet) azt
vizsgálták, hogy a rendszeres spenótfogyasztás hogyan hat a rákos
sejtekre. A rák kialakulása egy meglehetősen komplex, több lépcsős folyamat, melynek során az egészséges sejtek többféle módon károsulnak. Mindezek során apró változások vagy mutációk következnek be a DNS szekvenciáiban és megindul a sejtek kontrollálhatatlan osztódása.
A kutatók azt találták, hogy a rendszeres spenótfogyasztás közömbösíti számos karcinogén anyag sejtkárosító hatását. Laboratóriumi vizsgálatokban a spenót értékes vegyületei közel felére csökkentették a vastagbélrák előfordulását egereknél. Poepeye-nek a spenót csak erőt adott, de ha ez igaz, akkor a valóságban sokkal értékesebb tulajdonságai vannak, mint azt a harmincas években feltételezték.
Forrás: http://zolditalok.drtihanyi.hu/cikk/spenottal-a-rak-ellen
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése