2013. április 1., hétfő

Lúgosító zöldek és a spenót jó hatásai

 greens.jpg

Lúgosító zöld italok, 

a pH-csoda nyomában

Mi az oka annak, hogy a lúgosító zöld italok olyan jótékonyan hatnak szervezetünk működésére? Íme 7 ok, amiért minden nap szükséges valamilyen lúgosító italt fogyasztani.
1, a lúgosító italok segítségével (SuperGreens, pH Miracle Greens, Green Magma) tudjuk leghatékonyabban lúgosítani szervezetünket, közömbösíteni a mindennapi életünk során testünkbe jutó, vagy éppen biológiai folyamataink során abban keletkező káros savakat, melyek pl. krónikus gyulladásokat okozhatnak szervezetünkben.

2, rendkívül gyors felszívódás: a zöld italok értékes hatóanyagai azonnal bejutnak a véráramba és eljutnak a több 100 trillió sejtünkhöz, megfürdetve őket elektron gazdag tápanyagokkal és oxigénnel

3, elektronban gazdag összetevők: a zöld italok összetevői növényi eredetűek, elektronban gazdagok, így közömbösítik az anyagcsere során felgyülemlő savakat vérünkből és szöveteinkből

4, azonnali energia: a gyorsan felszívódó zöld italok azonnali energiával látják el sejtjeinket

5, alacsony glikémiás index: a zöld italok glikémiás indexe nagyon alacsony, így cukorbetegek is fogyaszthatják

6, a fotoszintézis erejével: a zöld italok egyik legértékesebb összetevője a zöld színüket adó klorofill, melynek molekula szerkezete nagyon hasonlít a vérben található hemoglobinéhoz

7, megszüntetik a savak okozta károsodást a gyomorban, nyelőcsőben és a belek falában

Forrás: http://zolditalok.drtihanyi.hu/cikk/lugosito-zold-italok-a-ph-csoda-nyomaban


A lúgosító spenót

A vastagbélrákot világszerte az 5 leggyakoribb ráktípus között tartják számon. Ma már tudjuk, hogy ez a rendkívül súlyos betegség megfelelő életmóddal, egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgással és a dohányzás mellőzésével az esetek többségében megelőzhető.





Lúgosító spenót


 
Spenóttal a rák ellen?
 
A vastagbélrákot világszerte az 5 leggyakoribb ráktípus között tartják számon. Ma már tudjuk, hogy ez a rendkívül súlyos betegség megfelelő életmóddal, egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgással és a dohányzás mellőzésével az esetek többségében megelőzhető.
Az Oregon State University kutatói (Linus Pauling Intézet) azt vizsgálták, hogy a rendszeres spenótfogyasztás hogyan hat a rákos sejtekre.

A rák kialakulása egy meglehetősen komplex, több lépcsős folyamat, melynek során az egészséges sejtek többféle módon károsulnak. Mindezek során apró változások vagy mutációk következnek be a DNS szekvenciáiban és megindul a sejtek kontrollálhatatlan osztódása.

A kutatók azt találták, hogy a rendszeres spenótfogyasztás közömbösíti számos karcinogén anyag sejtkárosító hatását. Laboratóriumi vizsgálatokban a spenót értékes vegyületei közel felére csökkentették a vastagbélrák előfordulását egereknél. Poepeye-nek a spenót csak erőt adott, de ha ez igaz, akkor a valóságban sokkal értékesebb tulajdonságai vannak, mint azt a harmincas években feltételezték. 


Forrás:   http://zolditalok.drtihanyi.hu/cikk/spenottal-a-rak-ellen





 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése