2013. április 4., csütörtök

Végre felszabadulsz e régi rabiga alól - Aisha 04.04.

Tom Fodor fordítása
Aisha TK 295 - április 4.

Mint sokan érezhetitek, a fátyol egyenként fellebben, van akinél nagyon nagy zavart tud kelteni ez. Hiszen amit biztosra vettél az életedben nem más, mint valóságként álcázott füst és tükör. Hatalmas erővel tud ellátni az, hogy a teljes igazságban állsz, átértékeled nem csak ezen életed, hanem az előző életeket is.
Igen, a fény kegyes, de néha kegyetlen is egyben, hiszen nem bíz többet már semmit a képzeletetekre, erővel elébetek tarja azt, amit felül kell vizsgálnotok. Többet nem folytathatod úgy az utadat, hogy a szemeid és a szíved csukva van az igazságra, így lehet, hogy ez időnként fájdalmas, de egyben ez az utolsó katarzis, mely hatékonyan kiégeti a régi sebeket.
Végre elkezdődhet a végső gyógyulás és teljessé válhattok újra.

Erről szól ez az egész utazás, az hogy ismét összegyűjtitek az összes részeteket. Minden egyes darabotok feladata az volt, hogy annyi tapasztalatot gyűjtsön össze amennyi csak lehetséges, mind a "jónak" és a "rossznak" tartott aspektusokat. Hiszen amikor a fátyol elkezd lehullani, rögtön tudni fogjátok, hogy nincs olyan dolog, mint "jó" vagy "rossz", minden egyforma értéket képvisel az élet színházában.
Eleget tanultatok a nehéz módszerrel, és végre kivonjátok magatokat ebből a régi játékból. Ne feledjétek, ezt a régi játékot már oly régóta mérgezi a sötétség. Azok, akik minden erejükkel azon vannak, hogy továbbra is futtassák ezt a műsort, még akkor is, ha már rég véget kellett volna, hogy érjen. Így erőszakkal kellett eljátszanod bizonyos alantas- és mellékszerepeket is.
Ez a műsor végre lecsengett, többé nem vagy a bábjátékosok varázslata alatt. Végre felszabadulsz e régi rabiga alól, és szabadon elkezdheted az életed egy teljesen új verzióját itt a föld-suliban.

Jusson eszedbe, hogy ezért vagy itt, hogy olyan tudást halmozz fel, mely csupán a fizikai jármű (test-Tom) segítségével gyűjthető össze, csupán olyan környezetben, mint ez a kék bolygó.
Eljött az idő, hogy újra beiratkozz ebbe a suliba, ezúttal a fény osztályába, hiszen befejeztétek a régi "sötétség osztályát".
Már rég túlhaladtatok az előrelátott tanidőn, de most végre újra a helyes tantermekben lehettek, az akaratotok szerint.
Ne feledd, nem mindenki fogja elhagyni a régi iskolát, inkább a régi kipróbálthoz ragaszkodnak, bármilyen fájdalmas is, inkább az, mint hogy elvágják az összes kapcsolatukat vele és teljes szívvel belevessek magukat az új kalandba.

Mindenki saját szabad akarata alapján dönt úgy, hogy belép-e az új fénycsarnokba, vagy inkább a régi dohos és sötét színházban marad. Mi nem erőszakolhatunk rátok semmit sem, ezt a szent szabályt be kell tartanunk, mi mind tiszteletben tartjuk a szabad akaratot. Igen, erre a helyre azért jöttetek, hogy szolgáljatok, nem csak magatokat, de az egész Teremtést.
Az a tudás, amelyet itt felhalmoztok, hozzáadódik a Teremtés összes élőlénye számára elérhető tudáshoz.
Mindenkinek, kivéve a bolygótok lakóit.
Ti ugyanis hatékonyan el lettetek vágva a bölcsesség és energia végtelen forrásától. Amit itt tapasztaltatok az is megtalálható ebben a tudásbankban, ahogy beléptek a fénybe ti is elérhetitek majd a tudás eme hatalmas óceánját. Ahogy beléptek a fény iskolájába, a testetek és elmétek elkezdi fogni és letölteni ezt az információt, ez pedig megváltoztatja az egész világot.

Az osztálynak vége, így meghívunk benneteket ebbe az új osztályba, ahol a fény tanít, a szeretet pedig a vezérelv, a félelem pedig többet nem viszonyítási alap. Bőven eleget tanultatok már a régi rezsimből, eljött az idő, hogy kinyissátok újra a könyveket, hogy megnyissátok a szíveteket a fény igazi tudására.
A régi leszolgálta a feladatát, eljött az idő az ajtót becsukni rá és megnyitni arra, ami egy új megértési szintre vezet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése