2013. április 10., szerda

Ezt az utat nem lehet félerőből csinálni - Aisha 04.10.

Tom Fodor fordítása
Aisha TK 298 - április 10

Ahogy a hullámok fordulnak, úgy változik a világról való benyomásotok. Ugyanis változik, napról-napra, apránként, így tehát fejlődtök és haladtok. Ti vagytok azok akik változtok, a világ már nem olyan, mint amilyennek eddig ismertétek. Ez pedig azért van, mert megváltoztatok, ti sem vagytok már azok akik voltatok. Minden nap közelebb és közelebb kerültök ahhoz az énetekhez, akik valójában vagytok, minden nap egy darab a régi énetekből lehullik rólatok és többet sosem kell magatokra öltenetek.


Nem azért vagytok ugyanis itt, hogy azokat a részeiteket gyűjtsétek össze, amelyek az ujjaitok közt csusszannak épp ki, akár legyen ez a családotok, a kapcsolatotok, az eszméitek vagy anyagi javaitok. Bármi ami nem tartozik a valódi énetekhez eltűnik az életetekből, így sok elválás történik épp.

Ne féljetek, ez nem jelenti azt, hogy mindenetek elveszik, csupán annyit jelent, hogy mindenből a valódi rész marad meg. Így a családotok és barátaitok nem mennek el, de a hozzájuk való viszonyotok nem a régi minta alapján történik, hanem az új alapján.


Amennyiben ez azt jelenti, hogy közelebb húzódtok akkor az lesz, ha azt jelenti, hogy eltávolodtok akkor azt. Nekik is el kell dönteniük milyen utat választanak, lehet ti szembe tudtok ezzel nézni, de sokan nem. Tudjatok tehát arról, hogy ez nem egy könnyű út, hiszen amire a fény rávetül, annak mindig az igaz felét kell megmutatnia. Így fájdalmas kapcsolódások derülnek ki, vagy akár szét is szakadnak, lesz amikor csak egy időre elszakadnak és meggyógyulnak majd később ismét kapcsolódnak, de lesz amikor végleg elszakadnak.

Tudjuk, hogy van akinek ez túl drámainak hangzik, de amit tisztázni akarunk az, hogy semmi sem marad romlott többet, hiszen az igazságotokat kell élnetek, bármilyen fájdalmas is ez épp. 


Ez nem azt jelenti, hogy meg lesztek fosztva mindattól amit szerettek, hanem azt jelenti, hogy meg lesztek fosztva mindattól ami ártalmas rátok nézve, van hogy épp a legnagyobb fájdalom az ami a legmélyebben rejlik.
Csak akkor tudod szeretetteljesen kezelni ezt, ha elfogadod ezt. Mindez a szeretetről szól, nem a haragról, félelemről és utálatról.


A fény csak azt szeretné számotokra ami jó nektek, de néha ez fájdalmas. Legalábbis az elején, de higgyétek el nekünk amikor azt mondjuk, hamarosan megláthatjátok ennek a bölcsességét, ti is érezni fogjátok a mély szeretetet mely minden fájdalmas önmagatokkal való találkozás mélyén rejlik.

Most szakítjátok el azokat a kötelékeket amelyek visszatartanak benneteket, ezek pedig néha mélyen vannak, nem csak a ti életetekben, de a többiekében is, így nagy bátorságra van szükség ahhoz, hogy ezen az úton maradjatok.


 Ismét csak elmondjuk, hogy amennyiben segítségre van szükségetek, kérjetek, tudjatok róla, hogy bármilyen alakban és formában megjelenhet. 

Meglepő lehet a körülöttetek lévő emberekre való hatásotok, még azokra is akikről úgy vélitek nem fogékonyak a fényre. Hiszen amit a fény megvilágít, arról kiderülhet, hogy nem csak nektek hátrányos, de azokra nézve is, akikkel ezáltal kapcsolatban vagytok, amikor elkezditek elszakítani ezeket a szálakat, akkor kiszabadítjátok azokat is, akiket ugyanez a kötelék kötözött meg. Hiszen igazából ez egy rablánc, így ha egyik rab kiszabadul, ez hatással van mindenkire aki ugyanezen a láncon van. Lesz akinek a hirtelen szabadság szédítő, lesz akinek olyannak tűnik, mint a friss levegő, melyben minden tisztábban látszik.

Elismételjük hát, a kötelékek elszakítása nem durva vagy gonosz tett, ez azért történik, hogy kiszabaduljatok. Valójában csak egy betekintés abba, milyen is szabadnak lenni, utána mindenkinek egyéni feladata, hogy tovább lazítja a szálakat/kötelékeket vagy megáll. Ez egy gyors út a szabadságba, de sok embernek ettől nincs félelmetesebb dolog. Életeket leélve a börtönben lesz akinek túl sok az ajtón való kilépés, eszébe fog jutni, hogy biztosabb visszamenni a cellába. Az ismert börtönfal nyugtatóbbnak tűnik majd, mint az ismeretlen világ. Veletek is így van ez, nektek is megvan a megszokott korlátozásaitok az életetekben, akar belső vagy külső, amikor ott a lehetőség, hogy letegyétek őket néha nehéz ezt a döntést meghozni. Bizonyosodjatok meg arról, hogy nem féltek ettől a választástól, ugyanis ezt a választást meg kell tennetek.

Ezt az utat nem lehet félerőből csinálni, teljes erőbevetéssel kell csinálni, nem csak a könnyű részeket választani. Ez a döntés a tiétek volt, meghoztátok mielőtt idejöttetek volna, ha ugyanis nem döntöttetek volna így, most nem lennétek ebben a helyzetben.


Úgy döntöttetek felszabadultok még ebben az életben, így megkaptátok most ezt a lehetőséget. A többiek körülöttetek szinten ezt a jogot kapták, de ne felejtsétek el, hogy lehet sokkal kanyargósabb út mellett tették le a voksukat és nem olyan közvetlen út mellett mint ti. Így számukra meglehet egy kicsit tágabb a választási terület.


Eldönthetik most szabadulnak-e fel, vagy továbbra is a régi suliba járnak. Ti választottatok, ők is, ti kisebb választási lehetőséget hagytatok magatoknak mint ők.


Ti úgy döntöttetek eljött az idő, mások viszont még nem döntötték ilyen határozottan el. Ezért mondjuk, hogy készüljetek fel a meglepetésekre, amit ezek a régi kötelékek elvágása hozhat.


Sokan követni fogják a példátokat, megköszönve, hogy utat mutattok. Hiszen nem arról szól ez, hogy mindenkit levágjatok magatokról, csupán arról, hogy a régi és negatív korlátokat elvágjátok. Mindazt ami legalul tartott benneteket. Közületek senki sem tud felmászni a mennyország lépcsőin ha nem távolítja el a régi láncokat.

Ennyi mára, minden jót az utazáshoz. Sok embernek már könnyebbé váltak a láncai, máris láthatnak bizonyos következményeket, a saját és környezetük életében is.


Van akinek viszont továbbra is nehéz ez a súly, de higgyétek végre el, sokkal könnyebb levetni ezeket mint gondolnátok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése