2013. április 12., péntek

Igen, lehúzzátok a mennyországot a Földre - Aisha 04.12.

Tom Fodor fordítása
Aisha TK 299 - 2013. április 12.

A napok egyre hosszabbá válnak a világotok északi részén, a fizikai testetek ismét kényelmetlenül ölti magára az energiavezető szerepet. Hiszen ti nem csak kapjátok az energiát, de vezetitek is és kisugározzátok a környező világotokra.
Hiszen ti horgonyok vagytok kedveseim, folyamatosan lehúzzátok az új világ építőköveit, mindezt a fizikai testetekkel (lehúzzátok, hogy megjelenjen ezen a síkon -Tom).
Tudjuk, hogy számotokra ez nem újdonság, de ami érdekes lehet, hogy mennyi energiát formáltok át és küldötök ki napi szinten. Vagyis inkább nappali és éjjeli szinten, hiszen ez a folyamat 24/7-ben zajlik. Ami először puszta bizsergésként indult, az most állandó energiarészecske folyammá növekedett, mely nem csak titeket bombáz, de rajtatok keresztül az egész struktúrát, melyet körülöttetek láttok.

Igen, lehúzzátok a mennyországot a Földre, mennyei részecskéről mennyei részecskére. Annak ellenére, hogy ez a munka időnként nagyon megterhelő a szervezeteteknek, tudjatok róla, hogy ez csak átmeneti dolog. Amikor a testetek a letöltési üzemmódban van, úgy érzitek, hogy teljesen elfolyik az energiátok, van, hogy semmi másra nem vágytok csak arra, hogy lefeküdjetek és kizárjátok a külvilágot. Amit tapasztaltok az nem elfolyás, inkább energia túltöltődés, melyet a testetek nem tud feldolgozni, innen van ez a vágy a lekapcsolódásra/a külvilág kizárására időnként. Gyorsan hozzátesszük, hogy mindez nem káros rátok nézve, csupán feszültséget okoz a testnek, lelassít benneteket, amíg helyre nem álltok és nem tudjátok sikeresen kisugározni az energiát oda, ahova kell. Az energia egy része a ti részetekre van küldve, a többi része viszont külsőleg lesz felhasználva. Más szavakkal, ti mind energia-vevők és adók vagytok, amikor úgy érzitek szinte már nincs is energiátok, akkor igazából csordultig vagytok töltve és már túlfolyik.

Ne higgyétek, hogy ez egy rossz tervezés, és ezért érzitek fáradtnak magatokat. Mindez a letöltés elkerülhetetlen hatása, a fizikai testetek sokat nyer belőle. A fizikai részetek határozza meg, hogy milyen gyorsan történjen az energia-befecskendezés, ha nevezhető így.
Így sosem kaptok túl sokat, amikor a felső határt eléritek, a testetek lekapcsolja a kapcsolatot és elkezdi kifelé sugározni az információ csomagokat.

Figyeljetek a testetek által küldött információkra, hiszen a testetek jól tudja, mikor van szüksége szünetre és mikor jó mozgásban maradni. Amikor a testetek lekapcsol, akkor azért teszi, mert el van foglalva a beérkező információval. Nem vesztegettek egyetlen másodpercet sem, még akkor sem, amikor a hátatokon fekszetek, amikor már a kisujjatokat sem tudjátok mozgatni, sőt valószínűleg ilyenkor dolgoztok a legkeményebben.

Mondj hát köszönetet a társadnak, kollégádnak, csapattársadnak, más szóval a fizikai járművednek, melyben tartózkodsz, hiszen a segítségével tudod csak elvégezni ezt a munkát, amiért idejöttél. Tudjuk, hogy panaszkodik itt-ott, de mindez a morgás, nyavalygás és segélykérés elenyésző dolog, nem kell miatta aggódni. A fizikai testetek tökéletesen tudja, hogy nagyon is jól helytáll, ennek ellenére nem bírja ki, hogy ne ellenkezzen hangosan.
Ne kételkedjetek abban, hogy folytatni fogja a munkáját, hiszen nagyon erőteljes. Értékeljétek hát a fizikai járműveteket, értékeljétek azt, amit tesz, még akkor is, ha néha úgy tűnik, pont a test a legnagyobb akadály a továbbhaladás előtt. Nem húz vissza erővel. Egyetlen célja van, mégpedig az, hogy sikert érjetek el, nélküle nem tudnátok folytatni az itt történő utatokat.
A testetek ezt sosem fogja ellenetek felhasználni, tökéletes párt alkottok, melyet a mennyországban párosítottak össze, ezt pedig hamarosan ti is meg fogjátok látni, amint ezek az energia kitörések lecsendesednek egy kicsit. Teljesen sosem fognak eltűnni, de a fizikai testetek egyre jobban hozzászokik ahhoz, hogyan kezelje úgy, hogy ne kelljen teljesen elfáradnia. Így tovább tudjátok folytatni azt a munkát amiért itt vagytok, továbbra is horgonyként szolgálva, mely az új világot a bolygó felszínéhez kapcsolja.

(Aisha kommentárja: Mindig hallgassatok a testetekre, amennyiben valamilyen energetikai tünetetek van, vagy bármi más, a legjobb, ha egy szakképzett ember vizsgálja meg.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése